![]() |
Triton le problem sa ucitavanjem boja
Pozzzzzzz raja!!! Nakon sto sam odlucio konacno promjeniti set boja i kupio citac kartica pokusam to uraditi kako bi i trebalo .... medjutim kada ubacim smart mediu u klavijaturu nece da je prepozna i samo pise media unformated....! Znaci prije toga formatiram karticu pa ubacim novi set koji na racunaru normalno otvara i prikazuje ali klavijatura ni naopako! Pokusam vratiti stari set posto sam ga sacuvao ali sada ni on neide!!! Sta da radim ljudi......u cemu je fol! Hvala svima
|
cekaj gde formatiras karticu, trebalo bi to na klavijaturi da odradis??? ako nece pogledaj nije li zakljucana, ako je onaj sivi kruzic zalepljen odlepi ga. e ako ni to nece onda mozda i nije dobra SM. neznam...
ps.s pre formatiranja na klavijaturi snimi sadrzaj kartice na komp, pa kad formatirash karticu na LE tad ubaci sve to na nju i probaj... |
Hvala drug... ma na compu sam formatiro vjerovatno je to problem ali sta sad????
Dodato: Sacuvao sam ja to prvo na komp ali prije nego sam pokusao formatirati na klavijaturi pokusam ponovo ocitati stare boje i odma mi pokaze to "unformated media" Pa sam onda formatirao na compu. |
cekaj pa uradi onako kao sto sam ti rekao pa nam reci jel radi??? znaci snimi s kartice sve na komp, pa ubaci SM u LE, formatiraj je u klavijaturi, i onda vratish na nju sve s kompa i tad probaj da vidish, ajde bash me zanima.
Za nepotrebne citate se dobija karton...pročitaj pravilnik!!! |
Moras na klavijaturi formatirati karticu! Ja mislim da ide ovako Media-Utiliti-Format-ok!
Mora 100% kad na klavijaturi formatiras! |
Ok snimio sam sve ali ne postoji opcija i mogucnost da je formatiram sada na klavijaturi. Jer kada ubacim Sm nista ne mogu raditi s njom pa ni formatirati...bukvalno sve opcije kao da su zakljucane. Znaci ubacim sm zatim pritisnem "media " i pojavi se Media unformated ili kada pritisnem onda F4 ( inform) Pisu podatci o kartici i to ali kursor uopste ne radi i nemoguce je bilo sta uraditi.
Dodato: uspio sam formatirati pa cu sad pokusati dalje hvala drug |
e sad neznam stvarno, probaj onda na komp da je formatirash i stavi kao FAT ne kao NTFS ILI FAT32 nego samo kao FAT sistem pa onda probaj u tritonu.
|
Ako si formatiro na klavijaturi sad mora moci! Ubaci na karticu set i rokaj!
|
Drug sve sam sredio radi bez greske....hvala puno si mi pomogo!!!!!
|
nema na cemu tu smo da se pomazemo :D
|
Postavio si temu na pogresno mesto...pozzz
|
Vas odgovor je tacan, osvojili ste kviska!=D>:D
|
e sad kvizko nemenja nijedna banka jedino ako je to neka ribica onda bog...a mozda nekih puta bolji i cutati ljute se ljudi...pozdrav svima
|
jedan savet,izmi selotep traku i zalepi j kod vrha gde je vadis da ti ne pukne,posto sam ja prosao tako...pa sam morao da kupim drugu i onda sam zalepio i koristio bez problema....pozz
|
Imam problem sa ubacivanjem boja u Korg LE.Ovako trenutno nemam RAM u klavijaturi da li moze bez rama da se neke boje koriste ili ne pokusao sam PCG boje da ubacim i imena boja stoje al samo neke mogu da se koriste i to nisu sredjene kako treba posto prvi put se susrecem sa Korgom ove vrste neznam sta da radimi porucio sam neki RAM 2 x 32 mb Edo ram 60 ns kako sam ovdje procitao al da li ce onda da radi pitanje je.Da li postoji mogucnost da napravim nekako ili da ubacim boje i bez RAM.Hvala unapred.
|
Ako hoceš samplove ubacit onda moraš uzet memoriju! Tu 2x32MB koju si spomenuo! Bez nje ništa! A triton LE bez samplova nije to to! Nije niti ta memorija pretjerano skupa! Pozdrav!
|
Hvala na brzom odgovoru....
|
Obrati pažnju jedino da ne može svaki tip EDO memorije da se gurne u Le.
Ako staviš neodgovarajući radiće, ali će ti pucketati semplovi. Bilo je već reči o tome na Forumu, potraži malo ;) |
danas sam uzeo LE i aj mi objasnite zasto svaki put kad ga ugasim moram ucitavat s kartice samplove opet?jel to tako ili ja grijesim negdje?
|
Zato sto on ucita semplove u ram memoriju,a kad ga ugasis on izbrise iz ram memorije boje,tako da moras da ucitavas svaki put kad ugasis,to je normalno,tako sve novije klavijature(sempleri)rade,znaci ne boj se nista samo nemoj da njakas karticu osetlive su te smart media kartice,tesko se nabave!pozz
|
Ne grijesis nigdje,i to tako treba da ide.
Drugacije ne moze,i moras se pomiriti s tim. Bilo je pisanja o tome,na mnogo tema. |
ok hvala!potrazit cu!
Dodato: evo jos jedan problem,citac kartica mi ne prepoznaje SM karticu!korg je prepoznaje i uspio sam je formatirati jer su neki bezveze setovi bili gore i sad hocu staviti neke setove koje sam skinuo tu sa foruma i nista,ne prepoznaje mi karticu...sta da radim? Dodato: e ovako,nabavio sam novi citac kartica i sad to sve funkcionira,ali kad stavim samplove na klavu i ucitam ih cuju se cudno,onako ostane svirati ton koji sam stisnuo i kad stisnem sljedeci ton ostane i on svirati,znaci sve sto sam stisnuo ostane svirati i onda to postane kaos!sta da radim? |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org