![]() |
Ucitavanje bubnjeva !!!
Kolege muzicari , molim pomoc !!! Npr. imam dva seta i sad hocu sa jednog na drugi da ucitam neki ritam , boje ... ! Sve basove , harmonike , gitare ... mi ocita kako treba - jedino bubanj ili nece da ocita ili nije u kompletu !!!
Pozdrav |
Druze,napisi na kojoj klavijaturi to radis,pa ce ti se valjda neko javiti
sa odgovorom i pomoci. Ovako je nejasno. Pozdrav, |
Pardon rijec je o korgu PA 800 !!!
|
Pa moras da vidis koji bubanj se koristi u tom ritmu u setu sa kojeg uzimas ritam i moras da ucitas i taj komplet bubnjeva negde u userDK gde ti je slobodno mesto i da ga postavis u taj ritam i naravno zapamtis ritam.
|
Kako ??? Ja zapisem od cega se sastoji ritam od kog bubnja , basa ... I load - ujem svaku komponentu pojedinacno .
|
Citat:
|
Moguce !!! A kako da vidim dali je semplovan , zar ne bi trebao sam povuci i sempl . Posto malo o tome znam molim za pomoc !!!
|
Pa ako ti bubnjeve zvuce u taktu onako pravilno otcukani samo ti je los prelaz, dobos ili neke komponente bubnjeve to je obican ritam a mozes ga popraviti tako da namestis neki drug bubanj ne mora to biti bas onaj iz istog seta. A semplovane bubnjeve zvuce skroz bezveze ako nije namesten originalni sempl, ne prate ni takt.
|
U pravu si , ne prati ni takt ! Znaci da je ipak semplovan ...
|
znaci da je semplovan. samo mlati neke cinele zvonce bez veze. onda vidi koj sempl trebas ucitati da ti radi. Pozz!
|
Citat:
|
Ja ti predlažem da ubaciš neki svoj bubanj ili neki fabrički!!!
|
ali kolege cim mu ne prati ni takt kako sto je rekao! Najverovatno je to lupovan ritam i treba mu tacni fajl da loaduje, taj lupovan bubanj. Jer ako je do set bubnjeve takt ce biti pravilan samo zvuce bi bile lose.
|
Drustvo !!! Uzeo sam Artist .set sa download - a i hteo sam prebaciti ritam voleo zenu npr. ! Sve sam popisao kako treba i opet mi se desava ista stvar sa bubnjevima . Pomozite .... HVALA
|
Doce ja sam probao isti taj ritam od Artist.set na Korg pa500 kod mene radi dobro nema nikakav problem sa bubnjeve! Probaj downloadiraj ga opet mozda ti set nije ispravan sta znam ne bi trebalo imati probleme ili ucitaj citav set da vidis dali ce radi!
|
Meni taj ARTIST .set radi !!! Jedino ne radi bubanj , kad ritam prebacim na moj set .
|
Pa i ja sam ucitao samo ritam ali radio dobro. Set je u redu tezak ti je problem. Stavi neki od fabricke drum kitove mozda ti nisu tvoji u redu. U ostalo uzmi druge setove od download ne moras koristiti bas taj!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org