YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nemogu da punim Ritmove na User2 u Pa50 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=11007)

bogy 24.09.2009 16:56

Nemogu da punim Ritmove na User2 u Pa50

Ubacio sam neki Set iz Downloada (mislim da je neki ciganski) i sada nemogu nijeda Ritam da punim na user2
ubacio sam novi os i resurse ali user2 uvek ostaje isto
sta moze biti?

kreso 24.09.2009 17:53

Povukao si sa setom sigurno i global (a to se ne preporuća i ne smije) i očitao neispravnu sysex funkciju u nekom ritmu ili kako neopućeni vole takvo stanje nazivati pokupio si "virus" B-)
Uzmi resurce dikete (onih 6 komada) i deinstaliraj OS, pa nanovo nasnimi sve, potom taj set koji želiš, al bez globala. Znači samo program, styles i performance.
Kako se radi restart Pa50, imaš u arhivu foruma jer je već jedno 50-tak puta napisan i objašnjen.

braun 24.09.2009 23:33

uz sve sto je kreso rekao , ako ne uspijes , onda pri paljenju klavijature drzis fade in/out taster i umjesto enter , jos jednom fade in/out ...naravno disketa sa os mora biti u sintu... tako ces izbrisati kompletnu memoriju ,pa upisi resurse...

bogy 24.09.2009 23:42

probao sam sve to ali user2 ostaje isto

ono sa fade in/out nije islo kod mene moza sato sto nisam ubacio Disk.neznam Klaviatura nije kod mene dao sam jednom Kolegi

Hvala na pmoc

nikolakg 04.10.2009 21:40

...

To se meni desilo pre par godina na pa 80 pa sam debelo platio neznanje nekom prevarantu Peri iz Kraljeva,Pan-elektronik.100 evra za par minuta.To je tada bilo poznato kao "virus"...Da ne skrecem sa teme previse..;)

madaba 02.11.2009 18:46

druze meni se to isto desilo na pa1xpro samo user3 moras resetovat klavjeturu vidi samo sta treba da drzis kad ubacis disk sa os i ponovo kad je palis ima negdje tu objasnjeno..onda ti sve izbrise total i onda samo ubacis resurce i sve ce da radi poslije ,,jer ako samo ubacis os ostaje sve na istom moras je resetovat..

CraZyKORG 02.11.2009 19:46

Prijatelju moj,imas ovakvu slicnu temu. Tj. dosta slicnih tema.
Ali dobro,verovatno si i ti novi ovde pa nisi video kao i ostali.
Evo je,kolega BakZ i KorG X5D su imali problema slicnih :
http://www.yu-midi.com/forum/showthr...?t=5326&page=2
Medjutim,slazem se sa svima. Moras da reinstaliras OS,
i sve ostalo sto su ti rekli,ali druze,ja ipak mislim da je do
hardDiska ako ga uopste imas. Da li imas hardDisk u tvojoj klavijaturi ?
Ako imas hard disk,moraces da ga formatiras i sve ce raditi kako treba.
Ucini to pa mi obavezno javi,druze. Pozdrav,i srecno. ;)

Marco7 02.11.2009 19:55

Ovaj je problem resen jos pre mesec dana tako da uopste ne treba vise komentarisati i obnavljati temu!Ako neko ima slican problem neka pogleda i to je to!Jos pre 5 godina smo ovde na forumu ustanovili problem cuvenog "virusa" kod PA serije!!!!

CraZyKORG 02.11.2009 22:34

Ne znam Mare,samo sam video da ima tema,i da mu treba pomoc,
pa sam cisto hteo da mu pomognem,jer znam,da ja kad sam pocinjao,
nije bilo bas lako. Ok,sorry.

taletdkmk 17.11.2009 12:53

Hehe

O moji ljudi virus za sajzere nema ako bi ga imalo postojalo bi i antivirus ali da ne diskutiramo vise o tome pogledaj ovu temu i sve ce ti biti jasno Pozdrav Tale

http://www.yu-midi.org/forum/showthr...hlight=djordje

dekipa 17.11.2009 16:44

Taletdkmk svaka cast brate za ovo!!!
Dva puta imas od mene Thanks i u onim starijim postovima i u ovim novim a i ovako!!!
To su prave informacije i hvala Bogu da ima ovakvih kolega!
Pozdrav!

taletdkmk 17.11.2009 19:46

U svako doba

Nema na cemu izvoli i drugi put Pozdrav do sve kolege Tale
Dodato:
Ja hocu da se izvinim kolega koji je postavio post nisam dobro razumeo. Ovako kolega. Ti ne mozes da loadiras ritmove u user 2 tako da mislim da ti je blokiran od neki ne ispravan set. Za da resis taj problem moras da preinstaliras novi OS ali pred instalacija moras da formatiras celu klavijaturu. Ubaci operativen sistem na flopi. Iskljuci sint. Stavi flopy u sint. Ukljuci sint i kad te pita dali da instalira OS ako zelis da instaliras treba pritisnuti YES dugme. Nemoj pritisnuti YES nego pritisni FADE IN/OUT dugme. Sad ce se instalirati novi os ali sve ce biti izbrisano i fabricke performanse. Onda uzmi resurse mislim da je na 5 ili 6 disketa povuci preko utiliti full restore mislim da je bilo bas se ne secam kako je na pa50 odavno nisam pogledao tu klavijaturu kad vratis sve resurse onda ubaci tvoj ispravni set i nikada vise ne loadiraj celi set koji dobijes ili downlodiras od nekud Pozdrav ako imas neki problem potrazi me na skype ili msn

bogy 17.11.2009 22:37

Hvala svima a medjuvremena sam prodao Klaviature jednom Kolegi i uzeo sebi TR pa cu videti kad opet dodje da mu namestim

Marco7 17.11.2009 22:51

Tale burazeru nemoj zamerit a ja sam vec napisao da je tema odavno postaljena i da je taj problem odavno resen tako da nema potrebe obnavljati stare postove!!!!

taletdkmk 18.11.2009 03:38

Ok Marko hteo sam pomoci kolega samo potrazio sam po foruma ali se ne secam kako je bilo ime tema i zato sam objasnio opet oprostite ako ima neka greska Izvinjavam se jos jednom Pozdrav Tale

GALA 05.07.2010 17:06

Ljudi imam ovaj isti problem na korgu Pa80,ovu temu sam procitao 10 puta i jos nemogu shvatit sta je covijeku pomoglo,aj molim nekog da napise kako rijesiti taj problem,svako je nesto napisao al na kraju ne kuzim,sat je rijesenje,probao sam svakako da obrisem al ne ide,strah me odma stiskat cim neko nesto napise,,ljudi pomagajte sta je moro napravit da se obrise taj user2,,mene muci vec 2 tjedna,,

bogy 05.07.2010 17:33

onako kako objasnio tale

GALA 05.07.2010 17:39

Skonto sam

Trenutno vrijeme na Forumu 10:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org