![]() |
PROBLEM SO PA-80
Zdravo.Jas imam problem so KORG PA-80.Mi se rasipa izlezot,ne mi svirat zvucnicite.Majstor mi kaza deka mi izgorel procesor TRIPATH TA2020-02.Ako znae nekoj kade mozam da go najdam toj del ili kaj go ima toj del neka mi pise na *******************.Fala i pozdrav. :(
___________________________ Izbrisana adresa. Premeshteno iz Tehnike Sviranja u Korg |
hehe
hehe da ti je izgorio procesor nebi tebi klaviatura ništa radila to je MALO RIJETKI IZLAZ a ne procesor smjesan ti taj majstor .dio možeš najvjerovatnije naći u zagrebu trgovina se zove tvtron razi ceš TA2020-020 TRIPATH DIGITAL ali ti mogu odma reći da on nije jeftin pogledaću sutra u katalogu pa ću ti javiti i broj telefona
pozdrav elvir :) |
elvir
Jarane dođe ti 549 kuna taj ic i imaju ga .gdje živiš ti? :D
|
od kaj si be drugar ako si od makedonija evo ti telefon od mene mobilen +38975 566 414
prodavnica+38947 220 337 rabotno vreme 11:00-15:00 i 17:00-20:00 music shop i servis vangel bitola naselba klanica 12/7 lamela b |
ej ELVIRE.
Izvini nisam bio dugo na internetu.Reci mi kolko bi bilo to u eura.I kako bi mogao da mi posaljes.Ja sam iz skoplja.Pozdrav , pa pisi.
|
g
Prijatelju naj bolje ti je da da se javiš vanetu jer ti je on dosta bliže jer sam ja u BiH. A 100% će te se moći lijepo dogovoriti i ti i on jer je pravi čovjek imaš gore njegov broj pa se čuj sa njim.
Sve naj bolje |
Odi kaj VST Elektronika (vo blizinata na soborna crkva). Tamu imas majstor za klavijaturi, eden i edinstven vo MKD. Ako toj ne ti go sredi, nikoj drug nema. Drugite samo ke ti go dosredat ubavo.
|
FALA NA REKLAMATA!!!!!!!! :?: :?: :idea: DALI SE POZNAVAME?
|
Ne.
|
e pa dojdi vo bitola ke vidis koj sum !!!!!!!1
inace jas sum distributer za korg i serviser a za to dali ke mu go dosredam neznam da vidime!!???? |
izvini na ponasanje do sega so nikoj do sega ne sum se skontril megutoa so toa dosreduvanjeto mnogu me navredi pa si velam nekogas ke ima sansi da ti treba pomos za korgot pak velam nedaj boze na nikoj ne mu pozelivam da ima problemi ako znajs nekoj od bitola od sviracite prasaj za mene ke ti kazat jas sum vane bi trebalo urim da go znajs e nego prasaj go
|
Problem
A be Vane. So se zamaras so ulavi raboti. Brkaj rabota.
Covekot bese od Skopje i podobro mu e da i de vo blizina, a ti ako se reklamiras tuka, toa e tvoj problem. A,i uste nesto koj si pa ti za da dojda da te VIDA. Ne ste mi jasni po nekoi lugje. Imeto Vane, a pisuvas kako Shpon. Od mene kraj na ovaa tema. Ne teglete ljuge za jazik. |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org