![]() |
upustvo za style works!!
pozdrav kolege...imam nekih problema sa download-ovanjem i 60% materijala kojeg skinem nece da mi raspakuje kako treba...izbacuje mi neki error...eh sad bi vas zamolio ako ko moze da skine onaj tutorijal za style works,(onaj prosireni) i da mi posalje ili da okaci gdje na net da probam skinuti...
i jos jedno pitanje: dal ja mogu napraviti ritam u FL i onda preko style works-a napraviti od toga ritam za pa50...hvala |
Izvoli kolega..Pozdrav Zoran
|
hvala ti puno kolega...oduzit cu ti se nekad :D
Dodato: opet nista :D...radi li kod vas?? |
,.,
Ne,ne ide..kao ni prvi ni drugi put..ista stvar.
|
nece ni kod tebe??
|
Negdje na racunaru sam nasao to isto uputstvo za SW i postavio sam ga
u download sekciju. Evo link za download: http://www.yu-midi.org/forum/downloa...o=file&id=5499 Pozdrav, |
,.,
Sejox lepo od tebe sto si se potrudio...ali opet isto. Pokazuje greshku u RAR u tj.da je podatak falican ili nije potpun.
|
kod mene radi bez problema....ne znam u cemu je problem kod vas..????
|
Prvo sam ga skinuo na D disk i nije mi htio odpakovat rar poslje sam ga skinuo na desktop i bilo je ok.Pozdrav
|
kod mene nece opet :D...a neznam kako da promijenim destinaciju za spremanje na mozili..
|
Ako hoces kada nesto download-ujes,da ti bude skinuto na desktop(ekran)
a kristis Mozillu,onda uradi ovako: -Tools < Options < Main Kad odaberes Main,u tom prozoru imas imas opciju Downloads. Tu cekiras ono "Show the downloads window...." Isto tako cekiras onaj kruzic "Save files to" i ides na browse i izaberes Desktop.Potvrdis sa OK i to je to. I onda ce ti sve sto skines da ti se postavi na ekran,i onda ti dalje rasporedjuj gdje ces s tim.Mozes ga i tu raspakovati. |
destinaciju spremanja ces promjeniti ovako:kad udjes u mozillu ides na tools pa na options e kad ti to otvori ides na main pa dole imas pise save files to, na browse izaberes gdje zelis da ti skida fajl i to je to...uputstvo neces moci pregledati ako ga ne otvoris pomocu worda ...znaci namjesti da ti otvara word ovaj dokument...nadam se da sam pomogao ..;pozdrav:)
|
opet isto :(...promijenio sam mjesto spremanja,ali opet javlja error :(....neznam sta cu..
|
Pa zar ti nemoze neko poslat upustvo mailom ili messengerom
|
izbrisi taj rar ili zip sta vec sa kompa preko add remove programa i skini ga ponovo sa neta pa probaj.verovatno je to problem.to ti je moj savet ako je greska u otpakivanju.pozz
|
eto zeljko izgleda da nemoze niko...otkrio sam u cemu je fazon..nece da mi skine do kraja fajl..nekad dodje do 5.9mb,nekad do 1.5mb al nece do kraja...zasto??neznam...eto ako neko moze neka mi posalje putem maila ili messengera
|
Imas moj mesenger tu pa me ubaci da probamo.pozzz
|
Fajl je ispravan sigurno.
Evo sada sam ga skinuo iz download sekcije i raspakovao normalno, bez ikakvih problema. A tvoj problem moze biti u WinRar-u ili je nesto do neta,posto kazes da ti ne skine fajl do kraja.Ako skine 1,4MB kako ce ispravno raspakovati,a fajl 6,5 MB. |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org