![]() |
Najbolji harmonikasi sveta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
postovani kolega jeftabgd,mislim da ste u ovom nabrajanju ipak izostavili neke od onih koji ZAISTA spadaju u sam vrh svetske harmonikaske scene..pre svega mislim na Miky Vayrinena,Yurija Shiskina,Aydara Gainullina,Sergeja Osokina,Vladislava Pligovku..Harmonikasi koje ste Vi naveli jesu mozda znacajni za svetsku harmonikasku scenu ali u svakom slucaju ne pripadaju najboljim svetskim IZVODJACIMA! ali tema je odlicna =;
puno pozdrava! |
@nena19-Apsolutno se slazem da ima jos velikih imena i neki od ovih koje si nabrojao ce biti svakako postavljeni a za neke ne mogu da nadjem nista od snimaka.
|
Vladislav Pligovka
|
Yurij Shiskin
|
Opasan zuca!
|
Sergej Osokin
|
Aydar Gainullin
|
Ne znam da li sam lose video, ali niste spomenuli i nase gore list, gospodina Jovicu Djordjevica, koji je proteklih godina pokazao da je u samom svetskom vrhu klasicnog izvodjenja na ovom instrumentu. Ako ne i po mnogima najbolji od gore navedenih. Pozdrav!
|
Jovicu Djordjevica pogledati na ovoj temi u postu broj 29:
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...t=11996&page=2 Malo prelistajte teme prije nego sto postavite snimke-da se ne ponavljamo, i ne dupliraju snimci. |
Bio je Jovica Djordjevic u Prvacima sveta iz Srbije ali izgleda da niste dosli do te teme.;)
|
Jefto,
Sto mislis da je viska i vec bilo objavljeno,slobodno brisi,da se ne ponavljaju jedni te isti snimci. A clanovi treba da prvo pretraze sve teme,pa onda da postavljaju snimke. Pozdrav, |
Dali je Yurij Shiskin rusin?
|
Rus.
|
i ovaj decko svira opasno
|
ima ih jos, ali evo jednog meni jako dragog harmonikasa.
Frank Marocco jazz accordion |
Evo jedne dupune u ovoj temi.MIslim da smo izostavili Cika Viktora Romanka,koji i dan danas obara s nogu,energicno i virtuozno vodi publiku!
Dodato: Aleksandr Sklyarov,cuvena legenda! Dodato: |
|
Citat:
A gdeje Jovica Djordjevic 32 tona u sekundi svira dosad niko ni najednom instrumentu nile uspeo.Prva harmonika sveta 1997 god.Ja sam zavrsio akademiju kod njega u Becu. |
32 tona u sekundi....jos vecu gupost nisam cuo!!!!
|
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:49 |
Forum Yu-Midi.org pokree vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zatiena od strane www.yu-midi.org