![]() |
Ubacivanje ritmova pored fabrickih na pa800
Vidim da u svakoj banki gde su fabricki ritmovi na pa800 na pr.pop,ballad,beat na kraju ima slobodnih mesta da li tu mogu da se ubace pravljeni ritmovi bez posledica po sistem.
|
Na Pa1X seriji se to može...i ništa nesmeta,barem koliko sam vidio i čuo ;)
|
moze i na pa800. ne znam napamet,a kasno je da sada palim klavijaturu,ako ti se niko ne javi,sutra cu napisati kako se to radi. pozz
|
da bi upisivao na mesta gde su fabricki ritmovi ( dal prazno EMPTY ako je ili vec ima neki ritam)
moras prvo u MEDIA-pa PREFERENCES skinuti kvakicu sa " factory style and pad protect",da bi ti bilo omoguceno upisivanje preko fabrickih ritmova. |
mislim da ide... >>media<< pa onda *utility* odchekiras tj. skines zastitu sa fabrickih ritmova i onda bi trebalo bez problema da ubacujes... moze 100% samo nisam siguran da je ovako, posto nemam vise klavijaturu, ali bi trebalo tako, po nekom secanju...
|
Ne ne dobro je rekao Marko kraljevic "preferences. Ono Utility je za Backup i restore
|
ma znam da je tu negde ;)
|
Okej znam kako da ubacim samo me interesuje da ne zeznem sistem ako dodajem moje ritmove ili obrisem fabricke
|
Neces zeznuti nista jer to je predvidzeno da se moze uraditi al fabricke ritmove su jako dobre ja ne bih to brisao da stavim druge.
Dodato: Zar pri toliko favourites banke sad ces da punis i fabricke banke?! :D Od dobre ritmove nikad dosta! Pozz |
Hvala za odgovore, za ritmove i boje nikad dosta mesta jeste da lice jedan na drugi ali ipak neka ih nek ima od viska glava ne boli.
|
Ljudi da ne otvaram novu temu da pitam nesto slicno..Elem ubacio bih preko fabrickih ritmova neke svoje,poneke...Recite mi prvo da li je moguce reimenovati naziv fabricke banke,kao sto je to mofuce sa favorite bankama???..Recimo tamo ima banka se zove Latin..mogu li je preimenovati kako meni odgovara??? i recite mi,ako recimo sad ubacim moje ritmove preko fabrickih,kad ucitam neki drugi set ti moji ritmovi su i dalje tu na mesto fabrickih,ili se vracaju fabricki ritmovi kad ucitam drugi set??? pitam jer me zanima da znam kako sacuvati taj moj se u takvom obliku kakav je sa tim ritmovima preko fabrickih i kad ga ucitam da povuce sve te moje ritmove sa sobom?? hvala i pozdrav
|
Ja koliko znam ne mozes reimenovati fabricke banke, isto sam negde jednom procitao, a ovo sa ucitavanjem seta nisam siguran, najbolje da probas. Pozzz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org