![]() |
Sretni praznici!
U ime administratorskog tima Yu-midija svim vernicima katolicke veroispovesti sretan Badnji dan i predstojeci Bozicni praznici.Da se provedete u veselju,zdravlju i ljubavi:)
|
hvala svrakan i ja se pridružujem čestitkama...
da bude puno sreće,zdravlja,pića jela i ljubavi...pozzz |
Hvala,takodje i od mene sve najbolje zelim svim kolegama za bozicne praznike,puno zdravlja i veselja.
Zeljko |
Pridruzujem se cestitkama. Sve najlepse vam zelim. ;)
|
Svim clanovima foruma i njihovim porodicama,koji slave Bozic,cestitke za
ovaj veliki praznik,sa zeljom da ga provedu u zdravlju,miru i blagostanju. |
Hvala...također pridružujem se čestitkama,želim vam svima puno svirki,para,zdravlja i veselja i ljubavi.
|
Pridružujem se čestitkama,
uz svako dobro svim ljudima dobre volje, njihovim obiteljima,i puno zdravlja, sreće i para ( al pravih, a ne ko nekima, lažnjake =))=))=))=)) ). |
Takodje pozdrav i od mene.Sve najbolje!
|
Hvala. I od mene svim kolegama sve najbolje!
|
Srecni Bozicni praznici i puno zdravlja.
|
Pridružujem se čestitkama i lijepim željama!
|
hvala .i ja se pridružujem čestitkama.
|
Hvala!
Svim ljudima dobre volje želim sretne blagdane, da ih provedete u miru, veselju i blagostanju... Lijepo se provedite! Bojan, pozz |
takodje i od mene srdacne cestitke i veseli bozicni praznici za sve kolege koje taj praznik imaju kao svoj priznati praznik.
|
puno sreće i zdravlja povodom blagdana od srca dragim priajteljima
|
puno zdravlja i srece u obitelji svima koji slave bozicne blagdane od srca zeli "ROKI"
|
Sretan Bozic Zelim Svima, da ga proslave u Zdravlju, Sreci i Veselju.
Pozdrav! Hrci |
zahvaljujem se svima na cestitkama i pridruzujem im se ;)
|
cestitke i od mene.
|
svim katolicima sretan Badnji dan.Na dobro vam došao Božić i Sveto porođenje Isusovo. Mir svim ljudima dobre volje!
|
**
Pridruzujem se lepim zeljama i cestitkama.:)
|
la muti ani .... ziveli
|
Pridruzujem se cestitkama,Sve najlepse vam zelim...
kabi... |
Secne praznike zelim i da se lijepo proslavite nesto fino pojede i popije uz bliznju familiju...Poooz
|
Sretan vam praznici koji slavite.
|
puno zdravlja i srece u obitelji svima koji slave bozicne blagdane od srca zeli "ROKI"
|
sve najbolje svima zelim povodom Bozica i Nove 2011 godine, puno zdravlja, uspjrha veselja, sviranja, novih klavijatura, zenidba...... :) Veliki pozdrav svima iz Mostara :)
|
Hvala svima na cestitkama,takodje i svima vama sve najbolje.
|
i od mene srecni praznici :)
|
Sretan Bozic Zelim svim prijateljima katolicke vjeroispovijesti !!
|
Srecni praznici :)
|
sretan banji dan svim vernicima katolicke vere.
|
Takodje i od mene i ove godine sve sto pise u prvom postu sa kojim je otvorena tema.Zamedljana rakija se pije od jutra,sad mi vec igraju slova ispred ekrana.
|
Hvala, takodje se i ja pridruzujem cestizkama !
|
Takodje i od mene srecni Bozicnji i Novogodisnji praznici, u Novoj 2011 godini zelim vam pre svega mnogo dobrog zdravlja i porodicne srece a onda puno svirki i jos vise gostiju spremnih da isprazne novcanike na tim svirkama
|
pridruzujem se cestitkama ,,,sve naj naj,,,,
|
Iskrene cestitke i sa moje strane! ;)
|
Pridruzujem se cestitkama...Puno srece i veselja u predstojecim prazncima!a i naravno u puno srece i u buducem radu...pozdrav
|
vrhovac
hvala prijatelji na cestitkama
|
pridruzujem se cestitkama sve naj bolje zelim
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org