![]() |
USKORO NOVI FENOMENALNI SAJT
KORGOVCI poseatite sajt salepalilula.ni.users.sbb.co.yu!!!!!!!!!!Vec sada mozete putem meila naruciti sta vam treba a uskoro ce biti i download sekcije !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SVE JE UGLAVNOM FREEEE SEM NAJBOLJEG PROGRAMA U SRBIJI ZA PA SERIJU.....POZDRAV
|
Ja znam da je YU-MIDI najbolji sajt na svijetu sto se tice nase muzike, stimanja klavijatura, humanosti , ritmova i jednostavno svega sto JUZNOORIENTALBALKANSKA sviracka dusa moze da pozeli. Sa ovom stranicom se nijedna druga nemoze uporedit.
Pozdarv Alen. |
AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :evil: :evil: ,,,YU-MIDI,YU-MIDI,YU-MIDI,YU-MIDI....YU-MIDI JE NAJ NAJ NAJ NAJ,,,JA MISLIM DA NEMA NITI CE BITI BOLJI SAJT :!: :!: :!: ,,,TAKO DA SE NE REKLAMIRAJU DRUGI SAJTOVI NA OVOM SAJTU ,MOLIM LIJEPA.... :D :D
|
ne ne to je EPP ahaha
|
E Caki kako se zove taj program?
|
E jebala ga stranica, bio sam tamo, gledao malo i umalo mi oci nisu ispale. Ko ti slozi one boje treba ga strijeljati.
Evo ti pa vidi kako se to radi: www.synthzone.dk :D |
!!!!!!
POSETIO SAM PONOVO TAJ SAJT I NE REKLAMIRAM GA JA TO JE SAJT OD JEDNOG MOG DRUGA KOJI IMA BRTO PROGRAMA ZA SVE KLAVIATURE I SEMPLOVE I SVE STO VAM TREBA MOZETE DA NA RUCITE BESPLATNO.SAJT JE TEK U TEST FAZI A ZA JEDO 5-6 DANA CE DA FUNKCIONISE KAKO TREBA.....DANAS JE PROMENJENA POCETNA STRANA U ODNOSU NA JUCE I MNOGO JE BOLJE VERUJ TE I TEK CE DA BUDE......POZDRAV SVIM KOLEGAMA MUZICARIMA
|
Kako besplatno?
Ja cini mi se procitah da on uzima 50 Eura za jedan CD??? Nije u redu da on preprodaje stvari koje nisu njegove!!! (ako je to ono sto radi i sto se meni cini) |
Naravno da svako trci za voj komad HLEBA, al dobice i on svoje ne brini.
Onda pitaju se sto Nedim tako visoke cene, hahaha, zbog takih idiota. I ja prodajem setove, evo sad spremam za EXTREME, nikaki standard, sve boje koje nisu postojale do sada, sve u ROM a ne samplirane, bez nikaki MOS board, samo ukljucis i sviras, nema LOAD nema nista, bice samo za EXTREME i STUDIO mozda kasnije za CLASSIC,LE i TR. Cena? Koliko i novi EXTREME, tacno koliko sami EXTREME kosta. Jel neko hoce to? Troje su vec i DEPOSIT dali, naravno muzicari, ne deca. Pozdrav |
@Nedim: Dali moze koji Demo-Mp3 od toga Seta za Extreme? Hvala
Pozdrav |
|
Najveće sr*nje današnjih K*rčevih "muzičara" (to se ne odnosi na prave muzičare koji ulažu trud da naprave neki set il slično) je u tome što jako puno vole da kradu tuđi poso i da se kite s tuđim perjem...Ja koliko gledam ima puno primjera da čovjek po tjedan dana ne silazi s klaviature već samo non stop radi na njoj i napravi čuda i stvarno ono do jaja i dođe mu jedan prijatelj i hoće to da kupi...On mu proda za jako nizku cjenu našto ovaj što je kupio dobije taj sav njegov rad koji uopšte ne zna da cjeni jer nije on čamio za sintom i gubio živce...I tako taj isti njegov rad "preradi" u svoj (npr zamjeni ime ritma,boje,stavi svoje,itd...) i kobajagi on napravio set...A šta je jako žalosno---zbog takvih šupaka dan danas sve manje ljudi pravi setove-dakle većinom kruže oni napravljeni setovi i malo se samo zamjeni koja boja ili ritam i u suštini je to...Ja javno priznajem da NE ZNAM da pravim set u PA1X jer još ga nisam nastudiro ali brate kad sam imo PA80 skoro mjesec dana sam se zajebavo s njim dok sam ga uredio...Dakle svaki tjedan sam se sjetio da bi stavio ono,zamjenio ovo i slično...Kad sam ga dao u račun za PA1X sve mi je s njim otišlo (nisam mogo ni da prekopiram pošto je razmjena prošla vrlo brzo) i tako sad gledam po Sloveniji mnoge muzičare koje koriste moj set...Ali zato kad zagledam nekog takvog "muzičara" upitam ga kako si ga napravio a on počne da muti sve i svašta...Ja mu samo kažem da klikne jednu banku i izabere boju i da znam koja je.S tim dokažem da je set moje djelo jer ga poznajem u čiste detalje...E jedino ako baš ne izmjene sva imena boja onda mu kliknem na ono mjesto gdje je dx-Kontra,Brass,Wow i slično i kažem to je to...E tad se zaprepasti kako ja to znam na pamet...I kako da se čovjek zaštiti od takvog PIRATSTVA?...Nabiješ mu cjenu pa da se na guzicu složi...Dakle ovaj SUPER ČLAN rubrika treba da bude izuzetno za muzičare koji sami prave stvari i koji sami to uređivaju a ne za prdaroše koji su željni tuđeg posla i tuđe muke...Ja koliko znam ovi muzičari sa YU-Midi su pravi muzičari koji ulažu znanje i energiju u sint:Blusa,Nedim,Gago-Soke,AdrijanPA80,YU-Midi,Vaxter,Kreso,Cevap i možda još koji al za ove znam da su stvarno STRAVA od muzičara i da dosta rade samostojno...Aja da i sebe dodam al ja dolazim na red kad savladam sinth, :lol: ...Eto toliko od mene pozdrav svima i NE REKLAMIRAJETE TUĐE STRANICE POBOGU LJUDI...Ako nađete šta korisno na kakvoj stranici uzmite brate poskidajte sve i uploadajte na YU-Midi...Da,dobro čujete uveličajte ovaj naš sajt...Ja odkako sam sazno za ovu stranicu i odkako sam aktivan pišem ko lud na forumu...Jer znam da pričam s ljudima koji poznaju stvari a ne s šupcima kao na drugim sajtovim i forumima...Pozdrav!
|
.....Nabiješ mu cjenu pa da se na guzicu složi... :twisted:
Slazem se sa tim delimicno,u slucaju da neko nece da se imalo potrudi oko instrumenta-samo upali i sviraj. Onda treba naplatiti i to doobro.Inace za dobar deo semplova koje koristimo uglavnom niko ne moze da kaze da je to 100% njegovo delo,otkrice,izum...(zovite kako hocete).Popularni orijentalni semplovi koje koristimo -saz,razne zurne,zurle,razni "turkish"gudaci,duvaci,voice effect....da ne nabrajam vise ima toga oho-ho,se vec nalaze u raznim ethno kolekcijama semplova (Akai ethnic flutes,"best service-ethno world", "voice off istanbul",world winds....cak i pristojne harmonike mozete naci u "akai Balkan traditions"Isto vazi i za gitare ,bass,gudace.......internet je nepresusni izvor,ima svega,treba samo malo truda-smestiti te semplove u Awave studio,konvertovati i igrati se malo parametrima na klavijaturi.Znaci tu smo se "okitili tudjim perjem",osim ako neko sempluje sam zurle,afro hor,emre strings.klarinet.. :roll: . Vec sam oduzio(sorrry!!) ali iskoristio bih ovo kao savet za one kojima trebaju semplovi a nemaju previse para-procunjajte netom,uzmite Awave studio i klavijaturu u ruke pa vrtite malo parametre i efekte :wink: .A ako vas ne zanima sta se sve moze i necete da se zamarate-PARE U DZEP!!! HVALA NA PROSTORU I VREMENU! |
ALIX je dobro rekao, visoka cena kod mene jednog seta nije da ja zaradim, nego je protekcija svog materijala.
Ako ti prodam set za 100$ naravno pitace te prijatelj daces mu, ovo ono. Al ako za tog istog seta platis 500$ ne verujem da bi i bratu rodjenom dao za free. Pozdrav |
[quote="Nedim"]ALIX je dobro rekao, visoka cena kod mene jednog seta nije da ja zaradim....
A pare poklonis nezbrinutoj deci? 8O Sve ti na isto dodje,ti prodas za 500$,taj proda za 250$,sledeci....i opet se nadje na netu za free! :wink: |
Ja sam dobio dzaba set od 400 eura.
Najgore je sto set nije uradjen 100 %. Ritmovi su dobri, ali fali masa stvari da to bude FULL set. |
Alix operisi ga i ti i ima da naucis sve haha
|
E neces moje naci za free brale pa da se hebes, eto pokusaj.
A naravno da imam setove koje cu ti ja licno sam dati za FREE. |
.. :lol: :lol: ha ha ha ..samo polako...prodaces nekome....samo je pitanje vremena........pa kad ima da se nadje "Vienna"od nekoliko hiljada,"Colossus"... onda.... :lol: ....ili.. skupice pare 5 ljudi i kupiti od tebe i eto skoro za dz...onda ode na net.
Ne zameri malo se salimo....ali istina je.Jedino ako to ne prodajes i cuvas zakopano ...Mislim da niko nece imati manje ili vise posla ako ima dobre ili lose boje na instrumentu ,svako ima svoju publiku bez obzira kako mu instrument zvuci i svako od nas ima nesto u svom sviranju i repertoaru sto ce se verovatno svideti publici...sviram preko 20 godina i za publiku nikad nije bio presudan zvuk instrumenta ma kako on zvucao ...ukusi i kriterijumi su veoma razliciti.. |
Buraz, u pravo si i tako je 100%. Samo ipak jos jedna stvar, ja kao Nedim a i muzicar a i bussinesman setove ne prodajem svakove. Kao prvo znam skim imam posla, setovi se prodavaju iskljucivo odabranim ljudima i setovi su100% FULL sredjeni do zadnjeg bez nikakog nedostatka. Odabrao sam taj nacin jer ipak je lakse da protektujem sebe. A kako prodajem odabranim ljudima? Na taj nacin sto setovi kostaju i po 1000$ i znam da ti i puno njih necete kupiti, nego kupice neko sto stvarno zivi od toga, koje odma isto i pokazuje da taj covek ceni muziku i trud. Sta ima kod tebe da pokaze, kao prvo nisi muzicar, setas po netu i skupljas tudje setove, kao prvo to je lopovluk kao drugo odma je fakt da nisi muzicar, zato sto nemas vremena za muziku nego trazis setove i isprobavas ih i ostade bez muzike.
Primer: Prodao sam PA80 sredjen, sa 10 BANKa ritmova, 160 ritmova i oko 100 boja. PA80 smo racunali sa covekom oko 1500-1600, kao sint na kilo. Covek mi je za PA80 platio 2500$. E sad izracunaj razliku za SET i odgovori mi: Hocel taj covek tebi samo onako bacit SET od 1000$? Mozda ako si njegov brat il otac, a mozda i ne??? Pozdrav |
Rasime buraz, imam nesto za tebe, al velike su stvari, jedino ako si na MSN il da stavim na YOUSENDIT.
A vidis Player isto ima i ljudi koji te SETove dobijaju odma posle izdavanja i za FREE, al znam da ih nece tebi il takvima tadi. Sellam |
Citat:
ciganija@gmail.com MSN ne koristim odavno, bolje onda na yousendit, stavi password na RAR ili ZIP. Sad sam dosao iz radnje, probao sam PA800, moram otici za koji dan sa svojim setom da probam. Ako mi se svidi, a vec jeste, prodajem sve i kupujem PA800 :-) |
Meni stize ovih dana... :D
|
Nedime a sta kazes na ovo. Neko kupi taj tvoj set. I crkne mu klavijatura. Ode kod majstora, a ovaj lepo kad je popravi napravi backup njegove klavijature sebi na komp. i kad mu trazi neki prijatelj on mu to da, jer ga je dobio za dzabe :) Nemojte se zavaravati time da ce vas cena spasiti. Koliko samo kosta windows,photoshop,ili corel draw. A imate da ih skinete sirom interneta ili da ih kupite na ulici (kod nas) za 200 dinara :)
|
...skupljas tudje setove, kao prvo to je lopovluk kao drugo odma je fakt da nisi muzicar, zato sto nemas vremena za muziku nego trazis setove i isprobavas ih i ostade bez muzike.
Uh mnogo se brzo ljutimo.... Znaci i oni koji kupe tudje setove nemaju vremena za muziku pa ih kupuju ....ispade da nema mnogo muzicara ovde 8O 2.Ne znam zbog cega ljutnja ,ja samo kazem da se ne moze mnogo zastiti ono sto se prodaje...pogotovu softver,a zasto ne uzeti ono sto ima..???Ja sam pre nekoliko godina kupio od tipa set za I30,posle nekog vremena sam sve to nasao na sajtu jednog turcina...ponudjeno FOR FREE,a ja platio za to!E od tada sam prestao da budem "muzicar" i prvo TRAZIM! I uspeo sam da nadjem jedno 1200GB raznih stvari ,semplova,loopova.....Ono sto je unikatno sto dosad nije napravljeno slazem da treba kupiti(ako je neophodno).Na kraju ti si dobio onaj Fender stratocaster ,i gajde( Ulilian pipes) i odmah si ih stavio u ponudu na sajtu samo ih konvertovao....znaci uzeo si ponudjeno...sa neta.. Hvala Nedime na "komplimentu" da nisam muzicar- ja ne kupujem odmah ponudjeno "Nazalost" morao sam da budem "svastar" pa sam zbog prirode naseg posla morao da pored narodne muzike(novokomponovane)ucim i izvorne pesme,romanse,starogradske,malo rumunije,madjarske....a "nazalost"morao sam da se bavim i "klasikom" posto sam 15 godina radio kao profesor u muzickoj skoli...sta ce te ne moze svako da bude muzicar :cry: Neka se urednici foruma ne ljute,nije mi namera da podizem tenziju ovde,samo sam hteo da kazem da je vrlo tesko zastiti ono sto imate...e sad sto je to nekome biznis .sorry.. NARAVOUCENIJE:ako hocete da budete dooobar muzicar ni slucajno na net..no no..samo kupujte! OPET HVALA NA PROSTORU I VREMENU! |
Ma kakve veze ima da li ti znas da sviras ili ne. Ti nisi muzicar. A ako znas da napravis set. E onda si muzicar :wink: A mozes i da muzes krave pa da budes muzicar
|
Aaa,e pa onda priznajem javno...ja nisam muzicar-ne umem da muzem krave...al mora da ima na netu neku uputstvo i za to(FOR FREE),pa da i ja postanem muzicar. :P A dal' ako kupim klavijaturu i ceo set uz nju dobijem i uputstvo kako se to radi??? 8O Hvala kolega
|
I posle budem "individualni poljoprivredni muzicar"...nije lose 8) .A jel mogu i koze....?
|
Player, kao prvo NISI MUZICAR mnogo da znaci mnogo stvari. Ja sa time mislim na to sto trazeci sve te setove i stvari nema se vremena za muziku, radio sam to i sam i znam kako je, sto posto sam siguran da znam, nisam imao vremena da disem a ne da radim muziku, samo trazeci gluposte.
Kao drugo, naravno da su moje stvari unikatne a i svacije, jel svako drugacije radi. Te gitare i gajde na moju stranu nisu na prodaju nit postoje u motifovom setu sto sam ga radio, i da sam hteo stavit nisam imao vremena jer sam motif odneo istog dana kad sam te 2 boje dobio od prijatelja. Stavljene su cisto iz razloga za vise materijala na stranicu a isto ne verujem da bi neko od nasih kupio UILEAN PIPES ili FENDER STRATOCASTER voju posebno koje ih nema u mom setu za motif. Pozdrav |
Kao prvo ja "muzem krave"(uups 8O )....vidi sta ste napravili....ja se samozvan proglasio "kao" muzicarem pre jedno 15-tak godina,ne racunam jedno 16 godina ucenja pre tog "proglasenja"...(i jos nisam sve naucio-al sam glup :cry: ), a semplove i ostale stvari oko toga skupljam tek zadnjih par godina .Odes na DC++ ukucas sta ti treba ..i gotovo...kraj trazenju,sutra obidjes komp. i vidis sta je "sislo".Znaci sve mnoogo manje traje nego sto tebi treba da napravis jednu boju.Ne znam kako si ti to trazio 8O . :idea: Prema tome.....A sto se tice stratocastera nisu bas svi "orijentalno"raspolozeni,a on moze i te kako da se lepo upotrebi......odoh da muzem....
|
E ljudi reko mi je drug da je ovaj sajt prebacen na adresi www.klaviature.tk i da ce svi setovi biti besplatni i za korg pa80 kao i narucivanje putem maila pozdrav svima......
|
Uhh,nemoj,dobice Nedim srcani udar. :cry:
|
NOVA ADRESA SAJTA I FORUM..........
|
Pa prestani čovječe da reklamiraš ova sranja...ja da sam YU-Midi ili Vaxter lično bi ti J***o Mater kad si toliko bezobrazan i pokvaren...Pa de okani se bolan čovjče ako ti ne paše na Yu-midiju nemoj dolaziti ovamo ostavi nas muzičare da diskutujemo o stvarima o kojim ti nemaš pojma a ne da reklamiraš tu bezveznu stranu...Mrš u Tri P***e materine...Pozdrav!
|
Ovo je stvarno bolesna osoba, psihopatski.
Turbocaki, nemame nisto protiv tebe ama sto kur so ova ni dojadi na site ovde, zar moras i po 200 pati da pisuvas i da reklamiras? Da te ebam i tebe i toj prijatelot tvoj se na red, aman sto e ova dete si malo nekoe il budala nekoja. Kakov kur muzicar si ti??? |
Citat:
Ha ha ha Alix se raskomotio onako pravo na Balkanski-Sve u P.M. a na kraju jos salje jedan pozdrav he he he koje su to provalije. Zar niko nije mogao da momku malo objasni tamo malo iza coska da negleda narod he he ili recimo na privat. |
Nemojte da zamerite mom drugu Turbocakiu. Malo je u poslednje vreme napaljen na pravljenje sajtova pa se ubacio da napravi neki sajt za klavijture itd. Samo nije u redu da tolko smara i da koristi tudj sajt za reklamiranje svog. A i to sto prodaje tudje stvari isto nije u redu. Moracu ja malo da ga izribam kad ga vidim.
Pozdrav svima |
Ovo je ipak zalosno i bolesno, koje je samo dete pravilo ovaj sajt...joj reklame...kaze...SALE SVIRA SOLO SAMO ZA VAS...a slova su veca nego moj 30 INCHES APPLE DISPLAY, nije mogo sve otvorit. Dalje, svaki link vodi ka nekim americkim oficijalnim stranama, najvise na YAMAHU, kliknes na TRITON a ono u YAMAHU odma... :?:
|
Pustite ga decko se napalio jeste sajt je bas jadan
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org