![]() |
Koja solo klavijatura????
PozZ. . . Planiram da kupim solo klavijaturu koja cita semplove. . .pa bih zeleo malu pomoc koja je dobra ali ne i preskupa. . .do nekih 500e. . .hvala unapred
:) |
Nova..? Polovna ???
- ...................Korg triton,definitivno. |
Korg Triton Le je mislim najbolja varijanta za te pare
|
@Crazykorg
Ako vec hoces da pomognes coveku, navedi mu tacan model, ti rece Korg Triton, a tritona ima 5 vrsta. @Svaba Kao sto rece kolega @acekorg, za taj budzet - Korg Triton LE61. Pozdrav |
@ SkoricNIK :
Ako kolega kupuje bez logike,onda je OK sto si me ispravio. Dakle,ako kupuje nesto a nije upucen ni u cene a ni karakteristike klavijature. - Ako je spremio decko 500e za SOLO klavijaturu,sigurno je znao na koji TRITON mislim,tako da........ |
A imali neka druga osim Tritona LE???A cena za ovaj triton ???
|
Druga neznam dali ima, ne mi pada na pamet nista drugo jer je sve poskupo. A i Triton le je najbolja varijanta, ogroman broj ljudi ga koriste, imas 64 mb RAM za semplove. Cena mu je oko 500e. Ti si napisao toliko zato ti ga preporucujemo ovaj.
|
@Crazykorg
Sto onda pita ako "je znao"? Pored Tritona LE imas i Kurzweil K2000 (mislim da je cena kao i kod LE-a), koji takodje cita semplove, a imas i Roland XP30 koji ne prima semplove, a pritom je odlicna sprava, on je nesto malo jeftiniji od LE-a, za nekih 50tak eura maksimalno. Pozdrav |
@ SkoricNIK :
- Prijatelju,ako si se danas probudio sa negativnom energijom, izbaci je na drugom mestu a ne na forumu,preko postova. Preslusaj pesmu od Milana Stankovica "FACE",tu imas lepih stihova. - Ne bih da offujemo zbog ovakvih gluposti,meni bar nije do toga stalo. - DoMindzenja. ;) |
Hvala na pomoci. . .
:) :) |
crazykorg siguran sam da kolega skoric ne slusa milana stankovica, a ako vi slusate ja bi se zabrinuo :-O ne trebate mu govoriti da mindzi nesto, sigurno to radi u trenutku dok pisem, inace to je offtopic, ako zelite pisati o tome tema koja solo klavijatura nije pravo mjesto za to :lol: imate zonu za to koju ja uredjujem :)
|
Haha,svaka cast za odgovor. OK,ja se izvinjavam.
"d3llbQy_DM" car si. Morao sam da iskopiram nick-username. :D |
ma nick je prost dell boy DM .........
|
Hehe,sada znam OK,tnx. ;)
|
Da se nadovezem:
Nisam mislio nista lose kolega @Crazykorg, niti sam ustao na pogresnu nogu. Samo sam lepo rekao da ako hoces da pomognes coveku, onda mu pomozi do kraja. Tvoj post je ostao nedorecen, zato sam i napisao ono posle tebe. Ja se izvinjavam sto smo otisli u offtopic, al morao sam napisati ovo. Elem, kolega @Svaba Sta si odlucio? :) Pozdrav |
Uzivaj... ;)
|
@skoricnik
Kolega je pitao za klavijaturu koja cita semplove, sto znaci da je XP-30 odmah ispao iz price, a povrh svega covek treba da bude lud ili zaljubljen u roland pa da kupi to u mesto sempl klavijature...razlike u kvalitetu svi znamo! A sto se tice Kurzweil-a ...mislim da je to istorijski model, koji ce jos neko vreme imati upotrebnu a posle samo numizmaticku vrednost...moramo razmisljati i o potencijalnoj prodaji sutradan, ako cemo da ga savetujemo kao svog prijatelja ;) Moj savet definitivno Triton LE61 (beli ako nadjes) :D |
Ja imam kurzweila preko 15 godina i nikada s njim nisam imao većih problema.
Istina je da mu je display slaba mana ali ne bih ga mjenjao ni za jednu drugu klavijaturu. Imao sam i Korg TR61 ali sam ga prodao jer nema takvu dobru dinamiku kao Kurzweil (ima svoj čar u sviranju) Moj prijedlog je Kurzweil jer se dobije najviše iz nje za najmanje novaca. |
Kolega "HIT" , nemoj me pogresno razumeti, al covek ako do danas nije kupio klavijaturu, onda mu i ne treba! ;)
|
Definitivno Korg le za te pare,bolje nema(za 500 evrica)
|
Izvinite za malo zakasnjenje. . .;) Ipak sam kupio Pa50. . .PozZ
|
Hahaha...uzo si Aranzer!Sala mala...haj da te dobro sluzi.
Pozdrav |
Hvala. . .Jbg nema nista bez ritma :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org