![]() |
Pogledajte i poslusajte ovo
Pozdrav Kolege
Pogledajte i poslusajte koi glas ima ova pevacica,ja sam se sav naezio.....ja mislim da i Zorica Brunslik ovako ne bi ispevo uzivo :D Dali ima neko ovaj snimak od ceo emisiju,bili su jako dobre pesme..... Pozzzz i uzivajte |
nije lose, ali Zorica je Zorica ;)
|
Pa,mislim da bi joj i sama Zorica čestitala.
|
ubavo pea makedonce,arno arno.sjajna interpretacija.
Zorica moze da joj cestita i da joj se nakloni posto je bolje otpevala od nje. Makedonci su sjajni muzicari i sjajni pevaci. |
evo jos jedan video klip,mislim da posle pokojni Tose Proevski,niko iz MK nije bolje odpevao ovu pesmu.
|
Auuuuu je...m ti zivot:DOva pjevacica je andjeo.
Sto je saban za pjevace to je ona za pjevacice. |
uf i ja sam zakasnimo da snimim, kad je ta emisija a kad je repriza??? video sam tad jednu pesmu al sam zurio, reko' aj snimicu reprizu al nisam znao kad je...
|
Kako slatko kaze "Č"............
Reko bi da je iz naseg kraja,iz Leskovci,Piroti,Vranje..... |
kad sam je cuo smrzo sam se. i stas i glas
|
Ja mislim da se puno TIH pevaca iz Juge moze pokloniti ovoj.
|
Ja pre neki dan postavio istu grupu sa istog kanala u Sta trenutno slusate...
Oni sto sviraju...Al sto ona pevaaaaa! :-O |
KOLEGE ! Orkestar je iz Bitola . Svi su kvalitetni shkolovani muzicari, a pevacica je supruga sajzeriste . Pozz
|
Ja se ne sjećam jesam li kada čuo bolju! Opasno pjeva! Andjeoski glas. Naježih se! Uh...
|
Ne secam se kada sam se odusevio necijim vokalom kao sad njenim...
Jos kad sam cuo da i ovo peva... Siroooooook repertoar... |
Stvarno ima glas neki sto mi je privukao paznju a takvih je danas malo...
Inace prebacim kad vidim da neko pjeva uzivo u toj emisiji al taj put sam pogledao do kraja... Uglavnom svaka cast... |
Gago da se mozda ne zove Jelena?
|
Pevacica se zove Aneta Micevska,gledao sam je par puta na MK televisija,ali ovo sad na DM je bilo Extra,nisam ni sam znao da ima tako lep glas :D, bas me iznenadio :).
|
Ovo je super, bas sam danas gledao, prelijep glas. Ako vec zelite snimke a nemozete ih naci mozete ih skinuti sa youtube, ili nazvati DM televiziju i pitati za snimak cijele emisije. :)
|
Ovo je nevjerovatno dobro i tacno odpjevano.
Svaka cast. |
pevacica sigurno nije losa, taman posla - al cuo sam dosta koje, barem po meni, bolje pevaju ...
mislim konkretno na jednu bugarkinju koju sigurno dosta znaju, a verujem da ima na forumu kolege koji je jos nisu culi ... nisam hteo da ubacim videoklip da ne kvarim temu ... zove se nevena :D a za bend, tu nema mnogo sta da se kaze - to su majstori! pozdrav |
Svaka cast.Vrhunski.^:)^^:)^^:)^
|
posto imam komplet ovu emisiju snimljenu i slusao sam je djevojka odlicno pjeva i mnogi pjevaci joj ne mogu skinuti kapu s glave
|
Al gledajuc ove snimke.... dobra je ona "vako" od oka :D
|
Ma daj zena ubija na mjestu kosto kaze moj drug simensserbija:)
|
Vrhunski !!!
|
Odlicno zvuce,nema sta,sve sa ukusom i merom...nego,orkestar "Molika"...sad ne znam ta rec kakvo ima znacenje na Makedonskom ali se secam Hotela "Molika" na Brezovici,mozda otud i to ime?
|
Dobra je,samo nemoze nijedna pevacica da je odpeva kao nekad sto je zorica odpevala 1981..
Al svaka cast ovom na klarinetu,u orginal je odsvirao " a tebe nema" |
Srce moje lepo...kako bih ja nju voleo!!!!:)
|
I tata bi sine...:lol:
|
Vrhunska pevacica.Nema sta.
|
slazem se s kolegom grandiom, extra pjeva, ali ima puuuuno boljih ;)
|
Ja sam sinoć svoju ekipu okupio da im pokažem ove njihove snimke, samo smo ćutali i gledali... :-O
Ljudi ona je uz pjevačicu "Allegro" benda najjači vokal trenutno na estradi ako izuzmemo pjevačice iz "Premier" lige tipa: Snežana Đurišić, Verica Šerifović, Aleksandra Radović, Tanja Jovićević, Maja Odžaklijevska i sl. Mene oduševljava to kako je uspjela da razdvoji narodnjački i pop stil!!! ^:)^ |
Pevala bi ona kod mene "drugu pesmu"!!!!! ;)
Odlicno peva!!!! |
Citat:
Hvala EDIT: @ Grandia ovo vazi i za tebe...hvala |
@d3llbQy_DM
Dragana Mirkovic se ne racuna!!!!!! :) |
Citat:
|
samo moje subjektivno misljenje ;) rekao sam vam da fino pjeva, ove su po meni bolje, mozda vama nisu, nema veze :)
|
:lol::lol::lol:
Gde nadje Elenu da bolje peva od ove...:lol: ...al kad kazes "subjektivno misljenje" onda postujem :D |
Bogami, ja se slazem isto sa kolegom dell-om. Ova devojcica Alma Subasic ubija sada, a sta ce biti za par godina, ne smem ni da zamisljam. Bice bez konkurencije. A Zorica Brunclik... ja mislim da je ona i dan danas klasa za ove nove pevacice.
|
O ukusima ne vrijedi raspravljati ali porediti ovaj studijski snimak Elene Velevske sa Anetinim pjevanjem uživo je...[-X
P.S. Alma Subašić je već par godina prisutna na radiju i televiziji tako da se ne može reći da je neafirimisana, svaka joj čast i poštujem to što radi i smatram da je pred njom blistava karijera ali opet od nje nisam čuo ništa sem sevdaha... P.S.II. Ova bugarka je već viđena kako sa Bregom ove godine osvaja Guču... :-" |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org