![]() |
Evrovizija-prognoza
Upravo je u toku na RTS 1,emisija u kojoj su predstavljena tri potencijalna kandidata za pesmu Evrovizije.Emina Jahovic,Milan Stankovic i Oliver Katic.Moje misljenje je da prolazi Milan.Sta vi mislite?
|
Ovo mora da je neka zezncija,sa ovakvim pesmama ne treba ni da se pojavljujemo na Evroviziji,katastrofa.:(
Ne razumem kakav je sad ovo nacin izbora pesme,jedan kompozitor i tri pesme??? Kad bi birao od ove tri jedino Milanova donekle... |
Bez komentara,a ako nas plavko bude ,,predstavljao,,:rolleyes:...
|
Ma ja sam ubedjen da ce Plavko da pobedi jer ce klinci da glasaju za njega a pesma mi se ne svidja ni jedna.Voleo bi da cujem pesme ovih kandidata koji su ispali.Mozda je tamo bilo nesto bolje.
|
Nije vazno ko nas predstavlja od njih troje,pesme su katastrofa,proslogodisnja cipela je zakon za ovo. Ja sam rekao Milan jer jedino ta pesma da kazemo lici na nesto. Mada jos uvek ne mogu da dodjem sebi,ne verujem ni usima ni ocima.:-O
|
sta reci osim "vazno je ucestvovati"...ja drugi komentar ne mogu da osmislim...:(
Samo se plasim da jednog dana ne otvorim frizider a ono izleti neka "zvezda granda" napolje...bruka i sramota,od njih ne moze da se zivi... :( |
Ljubav je musaka... Predsednice salji tu mornaricu jer kunem ti se svi smo mi za ludnicu... Srbijoooooooooooooooooooooooooooooooooo jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooj :mad:
sta smo docekali... Ja sam rekao jos kad je objavljeno ko su kandidati da ce Emina da prodje jer mislim da je izbor namesten... |
Kod nas namesteno?Ma jok,to je sve regularno,gde kod nas da se namesta:lol::lol::lol:
|
Kada je Molitva pobedila na Evroviziji, tada nas je predstavljala zena koja lici na muskarca.
Ove godine ce nas predstavljati muskarac koji lici na zenu. Sta reci :lol: |
=))=))=))Bravo Nidzo!
|
Evo pobedi covek.Gde ide ovaj svet.......
|
....
Ljudi pa vidite li da su danas u svetu Tranvestiti u modi. Izmadju ostalih Azis u Bugarskoj, Boki 13 u Makedoniji pa red je i kod nas.:lol:=))
Ne zamerite salim se. |
Bez obzira sta ko rekao i mislio ali mali zna da peva,i ima scenu,a pesme su bljak,al sve tri,ja bih bolju napisao za 5 minuta.Jedina dobra stvar je kad zapeva ona Romkinja,najezio sam se.
|
....
Svrakan pa nisam ja rekao da on nezna da peva i da nema dobar nastup nego vidite da gay postaje neka moda u svetu ili bar se meni tako cini.
Uglavnom pesme su mogle biti bolje sa muzicke strane a sa komercijalne neznam videcemo. Mislim da je treca pesma sa Romknjom bila bas kao za evroviziju. Moje misljenje. Mada i ona ISH ISH ISH nije losa.:lol:=)) |
gay is ok..... but stay away :lol: :lol: ima jedan milanov prezimenjak na forumu i stidi ga se, kaze bruka mu prezime :D nisam poslusao jos pjesme, moze da postavi neko? P.S. ko bi rekao da zena sto lici na muskarca ima tako finu majku ccc
|
|
Mogu da kazem da je Jelena Markovic odpevala neku pusmu znaci sama,ona bih 110% pobedila...
A ne jebiga nju ubacili kao prateci vokal. Bruka!!!! Ljudi koji se se malo razumu u muziku znali bih koga da biraju,ali nazalost ljudi danas gledaju frizure,chuperaci,gay-oblachajna i itd.... Jebiga |
Ja se slazem sa tobom Kabi,Rolandinjos
|
muzika nije losa, cak mi se i svidja, ali tekstovi su iskreno retardirani....
|
Citat:
|
:lol:
|
Ovde se oseca miris neke paljevine.......;)
|
Cuje se a,Jeftabgd,Rolandinjos ? :)
|
Odose obrve,Boban010!=))
|
:lol: d3llbQy_DM
|
xexexexeeeeeeeeeeeee...
|
Ovo kao da je za Zdravka Colica radjena pesma,sve me na njega nesto asocira.
|
Gledajuci Beoviziju imao sam osecaj kao da sam na nekom vasaru . . . ccc . . .
|
Neko reče da vuče na Čolića.. ima.
A stvarno liči na žensko. Dodato: A tko je autor? Ova Emina mi vuče na Seve |
Jad i beda:mad::mad::mad:
|
Po mom mišljenju prošla je najgora pjesma.Eminina pjesma ima iteresantan muzički sadržaj,nije klasično(strofa-refren-strofa-refren-foršpil-refren 2x),a i Emina je to izvela simpatično,bez obzira što je skromnijih glasovnih mogućnosti.Možemo mi pričati šta hoćemo i može nam se sviđati ili ne,ali te Bregine poskočice i danas mnogi od nas redovno izvode u svom repertoaru(npr.debilna pjesma˝Hajdemo u planine˝ili ˝Milicija˝)Pozdrav!
|
Moje mišljenje je da je ovo sve državna propaganda mašinerija na čelu sa RTS-om smislila kako bi poslala poziv Evropi da ove godine pohrli u Guču koja slavi 60 godina saborovanja tako što će im u Oslu servirati Bregu sa sve trubačima i dečkićem koji je daleko ženstveniji od Šerifovićke tako da je i to svojevrstan signal da je Srbija dio(bolesne gay) Evrope!!!
P.S. Prognoziram da će Vukašin(Operacija Trijumf) kao ovogodišnji predstavnik BiH izvesti numeru "Mala moja evo ti ga evo, pa sa njega gledaj Sarajevo" i zasluženo uzeti prvo mjesto... :-" |
Citat:
|
:lol: :lol: :lol: burli legendo, nisam se odavno ovako nasmijao
|
Citat:
|
Pjesma koja ce predstavljati BiH na Eurosongu:
Vukasin Brajic-"Munja i grom" Nije bilo nikakvo takmicenje i ova pjesma je odabrana ranije. |
Mislim da ni ova pesma nema sanse za pobedu. Nazalost...
Krivo mi je sto pre neku godinu nisu otisli Flamingosi, tada su izvodili numeru Ludi letnji ples. |
Kuda ide ovaj svet, kuda ide Srbija....:(
|
Tamo gde je oduvek i ishao.
Cela ta pricha sa Evrovizijom je vazda bila i ostala politichka igrarija. Nije li malo chudno da Englezi toliko dugo nisu pobedili, a oni diktiraju muzichki ukus vecem delu planete? Poslednjih godina chak shalju bash glupe pesme. Bolje prodaju. Nece da ih bacaju na to, a moraju da shalju neshto, kao jedni od organizatora. Velika se lova u tome vrti... Shto se ovoga, shto se desilo u Srbiji, tiche... Opet politika... Bregovicevski lobi koji gura trubache kao jedinu muziku u Srbiji i koji pokushava da navuche strance na Guchu ove godine + da pokazemo evropi da smo kao gej okej. Sramota i jedno i drugo. Shto se kvaliteta sve tri pesme tiche, realno, nisam vishe ni ochekivao od Bregovica. Tog choveka jednostavno ne mogu da cenim kao muzichara, a josh manje kao kompozitora. Samo kao biznismena, tipa Bil Gejtsa, koji zna da mazne i proda pravu stvar u pravo vreme, i zgrne lovu. Samim tim, naravno, i kao vrhunskog lopova... :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org