![]() |
---Brisanje Semplova PA1X---
Pozdrav svima jaranima sa YU-Midi...Imam jedno za mene jako važno pitanje a to je KAKO DA BRIŠEM POJEDINAČAN SEMPL SA KLAVIATURE?Dakle imam jedan set i volio bi da izbrišem neke ritove i semplove i da stavim druge po svom ukusu,dakle drum kit po svom ćejfu,bass,strings itd...Znam da je ovdje dosta ljudi poput Gagi-ja,Bluse,Nedima,Mileta i drugih koji mi mogu odgovoriti na ovo pitanje zato sam se i vama obratio...Iz srca vam se zahvaljujem ko god da se javi i pomogne mi 8) ...Pozdrav!
|
cao,
e ovako: Semplove mozes da izbrises kada odes na SOUND ides na RECORD i onda na MULTISEMPL i odaberes koji sempl hoces da izbrises i des na DELETE i to je to, samo pazi da ti i KSF izbrise a ne samo KMP! A ritmove mozes da modifikujes kad odes na u STYLE PLAY na RECORD i CURRENT STYLE i to je to! Ja mislim da sam ti pomogo, ako sam negdje pogresijo izpravite me! Pozdrav tritonle |
Joj prijatelju strašan si...Hvala ti po hiljadu puta...Sad ima da brišem ko lud...Ej ako znaš kako da sa HDD direkt prenesem sempl iz jednog seta u drugi....dakle slično kao ono Cpoy Paste ako je to moguće il je to malo jebenija procedura?...Hvala ti puno od srca,Pozdrav!
|
Svaki KMP moras pojedinacno da brises znaci kad odes u multisempl brises samo ksf fajl A svaki moras da loadujes kad hoces da ucitas
|
@zvekan
nije tacno samo kada brises Multisempl odaberes optiju DELETE ALL UNASSIGNED SEMPLS all to ti doce kad odes na DELETE i onda ti se i brise KMP i KSF! pozdrav |
@Alix
e to sto mislis je malo komplikovano,pravo da ti kazem neznam kako ide tacno probaj copy.. pozdrav |
Ma hvala tebi puno za ovaj odgovor uvezi brisanja...a za kopiranje ja mislim da će se još koji prijatelj javiti i objasniti mi...Pozdrav!
|
Almire,kao sto ja znam,nemoze se pojedinacne semplove kopirati od jedan u drugi set.Moras to pojedinacno da uradis.
Odaberis set u kojoj imas dobre semplove,onda ides u record i Export KMP,stavljas te semplove na HD,onda loadiras tvoj set i ubacis te semplove sa Inport KMP. Mozda neko zna drugi nacin. |
Pozdrav jarane GAGO znao da sam da ćeš mi se javiti da mi pomogneš kao i uvjek...Pa meni je bilo čudno da ne mogu ni da otvorim set da bi iz njega šta pročito a kamoli da prekopiram....evo sad sam za klaviaturom pa ću da isprobam taj export pcg...a jeli se s njim eksportuju i ksf-ji i ostalo?
|
A jooj brate mili...Ovo je katastrofa...Kad hoću da eksportujem Sample pokaže mi se čitava lista prko 100 imena dakle kao što su:115X3~1R ili 115X3~1L ili ICZ SP12 uh...koje muke brate mili....ali ću da mu jebem mamu kad ga savladam...Help :cry: :lol: ...
|
HELP! :cry: ...Ljudi imam jedan veliki problem...sad hoću da sve izbrišem sa jednog bezveznog seta pa da stavljam stvari što mi se sviđaju i što ću da ih pravim ali naletim na jedan problem...NEMA RAM MJESTA!!!Dakle odem u SOUND-RECORD-MULTISAMPLE i izbrišem jedan multisample ali u ramu još uvjek ostanu oni đavolčići ksf-ji ili kmp-ji (ni ne znam šta su ali znam da je oznka npr. MS00017,E-8(27R),i slično)...Jer kad pokušavam nešto da naloadam odjednom mi napiše NOT ENOUGH SPACE...Puno hvala svima na pomoći...Pozdrav!
|
joj almire..
Ma djesi Almire, joj ti i taj tvoj pa1x vise , ma ili on tebe ce da uspava ili ti nijega. Ma narode daj pomozite ovom ''Alixu'' taj momak ima srce od korga.. a dusu od juznog vetra...
Rado bi ti pomogo ali neznam o pa1.. et toliko od mene i cujemo se na msnu. p.s. snimi nam kako ti cijepas harmoniku na korgicu. pozzz.. |
Alix prijatelju,
odeš na multisample, odabereš sempl (KMP) koji hoćeš obrisati, stisneš "delete" i uključiš - staviš kvačicu na onu podopciju "delete all unasigned sample" i potvrdiš sa OK ! I to je to ! možeš naloadati drugi sample ! U slučaju da ti napiše da nemaš mjesta - obriši još koji sempl koji ti netreba ! |
Too care...hvala puno...joj a ja počeo one vragove jedan po jedan...pa nikad ništa da napravim...A joj muke oko ovog...Ali ne žalim-samo da napravim ono što želim...Hvala od srca kolega...Pozdrav!
|
Imam još jedno pitanje...Kako da izbrišem Drum Samples...Znači imam jedne Drum Kit-ove koje ne želim da imam ali ih nema u MULTISAMPLE listi tako da ih ne mogu naći...Pozdrav!
|
Nema frke stari, objašnjenje slijedi !
Ako neznaš koji su semplovi otkrit ćeš na slijedeći način: Idi u Sond mod i pozovi bubanj tj. drum kit koji želiš obrisati, uđi u menu-edit-basic i popiši sve semplove koji su raspoređeni po tipkama, znači kick, snare.... Kad to napraviš idi u sample pozovi jedan po jedan sempl i obriši i to je to! Ako nešto zaškripi tu sam ili na skype ! By the way, jesi li uspio obrisati ove prethodne koji su ti bili problem ? |
Da da...Klikno sam onu kvakicu i briše jarane ko ludo...Ali kad ima toliko muke oko brisanja,kako će tek biti kad budem loado i uređivo...Jarane ja ću sa 21 godinom da ostarim ko čiča...Jebo ti muku i patnju kad vremena nema...Ja uživam u radu s mojim dragim ljepotanom i volim da se s njim igram ali obaveze kruže sa svih strana...Evo osto sam bez cure,samo zato što joj ne posvećujem kao dovoljno pažnje i želi da ostavim muziku...E pa nek mi povuče što će ovaj budalaš da se okane P1X :lol: ...sad mi je Pa1X najbolje društvo i utjeha :lol: ...Pozdrav!
|
Eh nije to nista Almire jos, mlad si, ja sa 30...glava mi bela ko sneg...
|
brisanje semplova
Samo da napomenem kod brisanja semplova potebno je da obatite paznju da ti semplovi koje zelite da izbrisete nisu izvuceni u USER PCG.
Znaci prije brisanja potrebno je da iz USER PCG izbrisete program i tek onda brisete semplove inace sa funkcijom DELETE ALL UNASSIGNED SEMPLS nece vem dozvoliti da izbrisete KSF semplove. Isto tako znaci da sa DELETE ALL UNASSIGNED SEMPLS brisete sve semplove koji se ne nalaze u PCG tako da preporucujem da sa ovom funkcijom radite samo ako ste sve predhodne semplove koje ste ucitali obradili i zapamtili u PCG kao sempl (boju). |
Citat:
|
E moj Mile...Pa da,ja volim da se s njim igram...Nije sad da radim Sado Mazo kao oni bolesnici sa različitim predmetima...Nego mislio sam da radim na njemu kao na instrumentu s kojim ću na svirkama da dođem do izražaja...Joj opet sad kad si napiso ovaj post,ja došo u mukama...De boga ti milog (znam da previše pitam,al šta ćeš kad sam lud za tim) razloži mi i drugim koji budu čitali ove informacije,dakle ja kad brišem ove multisemplove ne izbrišu se ovi iz USER-a?...Haj budi drug pa nakratko napiši kako da zbrišem ove vragove iz USERA i kako da ispraznim zvuke iz banki?(npr. hoću da iz USER banke izbrišem jedan ritam,ili hoću sa PERFORMANCE da izbrišem iz prve banke neke pojedinačne zvukove)Znam odkako sam došo na ovaj forum da pregonim sve i svašta al eto ako moja pitanja smetaju odmah odlazim i nema me više...Al još pre toga odgovorite :lol: ...Pozdrav!
|
Ako zelis da pojedinacno stvari da brises sa User,Perfomance i Styles Banki ides na DISK ,ERASE stisnes SSD_KORG i zatim redom ides na Open Sound ,Style,Perfomance i brises sve sta zelis.
Nadam se da sam te dobro razumijo ... Pozz. |
darko tema je stara vec 3 godine
|
Sorry,nisam obratijo paznju :(
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org