YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   PA60-nakon paljenja,nema zvuka na zvucnicima?? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13468)

kiki_swe 24.03.2010 22:36

PA60-nakon paljenja,nema zvuka na zvucnicima??

molim vas ako iko zna imam problem sa pa60 upalise sve ali nece da krene aranzer necujese uopste nista nijedan ton znaci necujese uopste do zvucnika nije to znam sigurno molim vas ako neko zna neki napisee u cemu je problem bi cu vam puno zahvalan pozdravvv

bokajunior 24.03.2010 22:39

Trazi kvar, probaj zvuk preko razglasa ili "ubodi" slusalice, ili vidi u globalnim podesavanjima da ti nisu iskljuceni zvucnici...:?

kiki_swe 24.03.2010 22:46

do zvucnika nije to znam a u podesavanja nisam ni ulazio pokusacu

Bugibendts 24.03.2010 22:49

pokusaj da ubacis drugi global ili ceo set

kiki_swe 24.03.2010 23:24

ja brate stvarno neznam staje global?? uso sam u podesavanja sve je kao ok
a kazimi jel moze ona dase restartuje nekako

bokajunior 25.03.2010 00:12

Imas sa leve strane ekrana dugme Global. Kada pritisnes to dugme ulazis u opsta podesavanja klavijature. E sad.... posto ja nemam tu klavijaturu, mogu samo da te savetujem da ucitas kompletno ponovo set koji koristis (ukoliko si ga sacuvao od ranije), a mozda ima neki kolega na forumu koji ima PA60 pa ti pomogne da pronadjes "to" u Globalu.

Da li si probao preko slusalica ili preko razglasa?

kiki_swe 25.03.2010 01:01

aha okej da probaosam breko slusalica pa preko muzicke linije nece nikako a za global molim nnekog dami objasnii

amavrenski 25.03.2010 03:09

ides u global, pa onda u prvo po redu sto ti izbaci meni kad stisnes dugme, mislim da je "preferences", poslednje u tom meniju koji ti se otvori je opcija za zvucnike, mislim da je "speakers", da se se cuje na fabricke zvucnike treba da stoji "speakers:on", da se ne cuje na fabricke zvucnike je "speakers:off". proveri to.

nemanja 1982 29.05.2010 16:53

PA60-problem

E kolege kupio sam skoro pa60HD,to je nekim kolegama odavde poznato da ne gnjavim vise sa tim,sve mi je radilo super do pre,tacnije upalio sam klavijaturu i sve normalno podigla sistem,kada je zavrsila sa podizanjem sistema,cela klavijatura je blokirala,s tim sto je ukljucena 3 i 4-ta varijacija,nece ni ritam da pusti ni boju i jos nekoliko tastera je ukljuceno,da li je do OS- moja verzija 1.05.POMAGAJTE.:(:(

nemanja 1982 12.06.2010 14:55

Nazalost opet mi se javlja ovaj problem,poludecu.Sta da radim??:mad::mad:(

Niikkola 12.06.2010 16:03

Ucitajte novi OS. i resetujte klavijaturu potrudite se malo pa potrazite ovde na forumu, nemojte praviti nove teme bezveze, sto posto ima bar pet postova o tome ako ne i vise... Ako nece ni tako, onda pravac servis, pozz

Damir_Coma 12.06.2010 16:06

Pokusaj fabricki reset, evo imas ovdje objasnjeno detaljno: http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10900

nemanja 1982 12.06.2010 16:30

Ok kolega hvala vam puno,ali plasim se da nesto ne zeznem.Izvinjavam se kolega,sto sam ovde otvorio ovo.U svakom slucaju,hvala puno.Videcu sta cu da radim.:(pozzz
Dodato:
Kolege,opet ja sa mojim problemom:(:(.Jel mogu da podignem sistem i koju verziju,posto imam HD u klavijaturi na Pa60 hvala svima unapred.pozz
Dodato:
Kolege,opet ja sa mojim problemom.Jel mogu da podignem sistem i koju verziju,posto imam HD u klavijaturi na Pa60 hvala svima unapred.pozz

asmir90 23.12.2010 18:24

desavalo mi se slicno ali kod mene se samo nije cula boja.bude kao neki virus na setu ili tako nesto mozda ti je racunar zarazen ako si sa racunara ubacivao set..probaj naci neki drugi set pa ubaci...pozz

Sokannp 23.12.2010 19:04

Pozdrav kolega.Verovatno si ubacujuci neki od setova zaradio takozvano "virusno stanje" mada to ustvari nije virus.Ja imam Pa60 HDD i imao sam taj problem i morao sam ucitati komplet novi OS sa onih 6 disketa.To ti je sve detaljno opisao Vule pod opcijom 3 na ovom linku koji je stavio Damir Coma.Za svaki slucaj probaj najpre sa opcijom 1 pa ako ne ide tek onda opcija 3.

Minicevac 23.12.2010 21:38

Ne postoje drugari virusi za klavijature,hoce da zezne neki global,ritam ili boja nista drugo...Obaraj sistem i radice ko sat;)

Trenutno vrijeme na Forumu 19:50

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org