![]() |
KORG PA 80 Hard disk
pozdrav svima!
imam pitanje u vezi hard diska za drugarov pa80: da li se u njega moze ugraditi bilo koji laptop hard disk ? kolike diskove vi koristite (kapacitet)? predpostavljam da mozemo sami da ga ugradimo? |
Za pa 80 se mogu koristiti diskovi od laptopa .Nadjes negde polovan disk od par GB ibice ti dovoljno ja imam 10GB a na njemu svega mozda 2GB .Ugraditi ga mozes i sam sve je pripremljeno osim dva serafa sa kojima priserafis disk na vodilo .
|
ako se nevaram mora prethodno HD da formatiras u FAT32 da bi ga PA80 prepoznao.
pozdrav |
Ej Fićo mali popravak...Ne mogu se koristiti svi diskovi sa LapTopa nego samo IDE-diskovi sa LapTopa :lol: ...Tako da S-ATA odpane...Hehe...Ej Fićane ajd javi mi se brate na PM ili na MSN da te upoznam,ja znam sve muzičare u Sloveniji a tebe još ne znam...Pozdrav!
|
Upravu ste obojic :P Ja sam napisao neki polovan disk od par GB .Neznam da ima s-ato izpod 40 GB mozda gresim a svakako od koga budes kupovo polovni disk mora ga pred tobom formatirati i pregledati sa scandiskom radi bad sektora .Aako neces da se zezas sa tim u prvi servis kompjutera i kupis nov ide disk sa garancijom i platis skupo :?:
|
Ja to radim,da stavljam i diskove u klaviature.U pa80 možeš sam staviti ide disk od laptopa bilo koje vjeličine i uglavnom idu od svih firma osim nekih par što ne idu.Predhodno nije potrebno diska formatirati ni bilo šta drugo jer klaviatura napravi sve sama.Ja sam ispočetka dok nisam znao pravio particuju na večem disku ali ga posle sintič sam napravio takvog kakav jeste.Ja lično imam u njemu disk 40gb.Moglo bi da ti se desi samo da ne pročita diska zbog bruka koje su stavljene ali ako bi se to dogodilo nije potrebno ni da ih premještaš nego ih samo skini i radiče sto posto.
Pa alix i ja sam u Sloveniji a neznam da li se poznajemo. :lol: Lp |
Pa diskovi i nisu više skupi kao što su bili jer može uzeti neki Hithaci ili tako nešto jeftino mada su kao original IBM ali koliko vidim je svejedno mada možda Ibm izdrži više.
|
Aha...Pa haj piši mi na Private pa mi daj MSN...Vidim ja da od ovog Fiće nema ništa...Ali jarane ja koliko znam kad sam imo Pa80 nije mi prepozno diska 40GB a 20GB mi je normalno radio...Jedino ako je izašo novi OS koji podržaje veće kapacitete...Pozdrav!
|
Muka je jedino sto ima u Sloveniji 30 dobrih sviraca a samo dve ili tri gostione gde se svira Balkan muzika .A bogami i nezene se mladici kao nekad u 20 godini nego sve neki probiraci .Pa tako nema ni puno svadbi .
|
Da i za Alix-a sam zaboravio da dodam ja sam jedini na forumu kod kojeg ima u profilu i vazeca mail adresa i MSN adresa i pored slicice moj mobilni telefon .Kad god i ko god da me treba uvek ljudima izadjem u susret ako je ikako moguce .fico
|
Fićo...Pravo da ti kažem Ja,Edo,Dane,Joco,Alen,Mujo,Sinan, imamo skoro svaki vikend posla...Dakle Ljubljana je pušiona ali Velenje,Kranj,Celje,Maribor,Ajdovščina,Gorica i još par krajeva imaju po 2-3 muzike...Samo treba se snaći i biti uporan...Pozdrav!
|
Axel poslaču ti MSN čim ga sredim jer ga dosad nisam trebao.
Može biti da prije nije čitalo veče diskove zbog Os-sys ali sam siguran da ih je čitalo sa v_305. Nego pošto sam novi gore možeš mi fičo reči gdje sa nađe tvoj forum post. |
Zaboravio sam da napomenem,da mi je fico stvarno mnogo pomagao
što sam bio jako iznenađen pošto se nismo ni poznali u stvari još se lično ne poznajemo ali nadam se upoznačemo se uskoro kad bude prilike a takvih ljudi u Sloveniji ima nažalost jako jako malo. |
klikom na profil ikonu ispod mojih postova dobijas info o meni
|
Izvini Alix pogrešno sam napisao ime.
Pozdrav :lol: |
Hvala.
Treba mi ID i Pass za Yahho prošli put sam se tamo registrirao ali me sada baca samo na neki email i ne mogu više nikamo dalje. Lp |
Gospod Flosarka...Opravičilo sprejeto,venda sem zelo užaljen tako da veste :lol: ...ma sj se hecam...Ej sm vidu da si že stopu v kontakt s kolegom FICOM...Ma to je legenda od človeka,res nimam besed za njegovo prijaznost...Ej Fićo jarane izbacio me internet kad sam sviro na MSN-ju...Izvini bogati...Pozdrav!
|
Momci hvala na odgovorima :wink:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org