![]() |
Jel ovo stvarno lomi ili...??
O cemu se radi ovde,jel ovo prava klavijatura,nzn sta da mislim??ne ide mi u glavu nikako da stvarno ovo radi..ja ni moj casio ne bih ovako bacao..:)
|
Nije prvi put... Bacao je i u bazen klavijaturu...
A Milan je lomio gitaru... Dodato: I da, kad smo vec kod lomljenja :D |
Da lomi je...
Kakav Casio ja ne bi bacio ovako ni onu klavijaturu s pijace, od 5 KM... :D |
lomi lomi i treba da lomi
kada sam bio 4 razred osnovne skole svirao sam harmoniku od 32 bassa crvenu weltmeister tada je izasla dragane mirkovic pjesma " kad bi znao kako ceznem" bio sam zaljubljen u Draganu Mirkovic volio sam i volim njene pjesme tada sam se zakleo ako ikada dozivim da sviram za nju bilo gde kafana koncert diskoteka nebitno polomit cu instrumente i zavrsiti sa svikom zauvek od te zakletve je proslo mnogo godina prosle godine me zove klavijaturista koji je trebao da radi svirku sa draganom mirkovic u jednoj diskoteci dali bi ja mogao da ga zameni za tu vece rado sam prihvatio i obecao da cu doci na tezgu do koje je bilo jos citavih 5 dana medjutim gazda diskoteke je u medju vremenu nasao band tako nisam otisao na tezgu a inace bih ispostovao zakletvu...i polomio klavijature obadve i bacio u publiku....
|
...
Sreca po instrumente pa je svirka otkazana...:)
|
I ovo Aca lomio prošle godine, a u ovo recesijsko vrijeme ne vjerujem da bi je polomio....hahaha
|
...
MT775 Kad izlomis korga pazi da ne ostetis ploce i ram to moze nekom zatrebati.:lol:=))
Ustvari nemoj da ga lomis u opste daj ga ceo meni.:lol: |
a ram i polca
BOKIVELIKI e ram i maticnu plocu cu posle svga da trazim u ovalu da mi konobar kao prvo da malo podgreju u mikrovalnoj pa da mi donesu za sto onako vruce frisko pa da to pojedem kao oni sto jedu staklo u cirkusu....
|
pa ti si izgleda MT775 gori Draganin fan od mene :lol: msm ja postujem i obozavam kraljicu, ali prijatelju klavijature su klavijature :D :D :D
|
kad bo znao kako ceznem
d3llbQy_DM da je Gaga mozda i jedini razlog sto sam postao muzicar majka mi ponekada isprica mada sam zaboravio da sam ja kao trogodisnjak cesto mumljao pesmu pozdravi je pozdravi ali dragana je bila presudna evo pogledaj kako sam to svirao 2002 druga pesma na video snimku....
|
Stvarno nemam komentar na ovo.Čovjeka ponijelo,jebi ga.Nego,šta mu bi pa istetovira solufe(iliti zulufe).Očito da čovjek ima veliki problem u glavi.Toliko.Pozdrav!
|
Tamo gore gde on obicno boravi nema problema!=))
Pozdrav Makso! |
Neznam ljudi sta da kazem, po mome ovo je najveca glupost.Pa sa tom spravom zaradjuje i zivi od toga.Ali nema veze svako ima svoje misljenje.
Poz! |
Ma halo BA! Onaj ko polupa Korg pa 800 mashinu ili bila kakva da je skupa mashina on nije zdrav Boze me oprosti.
Bila mashina od 2 eura ili od 5000 eura. 1 euro je tesko naci na cesti da sebi uzmes kamol 5000 eura. Pozz |
Meni je ovo izivljavanje.. Toliko se na forumu pisalo kako klavijature da zastitimo, a on mrtav ladan uzme i polomije.. Pa to ne moze normalan covek. I bilo sta drugo da polomi tako bez obzira da li zaradjuje pare ili ne je po meni besmisleno..
|
Ok...konstatovali smo da stvarno lomi,ima čovek svoje razloge i da u te stvari ne zalazimo...a i ako nije problem da preskočimo ove komentare o tome da li je čovek normalan ili nije,da li se iživljava ili ne itd,Kolega je možda član ovog Foruma i zaista ne bi bilo lepo da čita ovakve komentare....svako ima prava da kako želi kreira svoj umetnički performans ili scenski nastup i nije naše da preko toga sudimo o nečijem ličnom karakteru itd...
Hvala na razumevanju... |
Svako ima drugaciji stav prema opremi, neko je smatra potrosnom robom neko ne... I nije sigurno bacio klavijaturu od 500 ili vise eura...
Ali jednom delu publike se ovo svidja, tako da dokle god im to ide u prilog podrzavam :) |
I pre 40-tak godina je Džimi Hendriks lomio i palio gitaru na sceni pa ga i dan danas pamte u celom svetu i ušao je u istoriju a za neke ni u svom selu ne znaju tako da...budeimo fer i korektni prema svima...pozdrav i svako dobro
|
....
Rolandinjos slazem se sa tobom.
A na to sto lomi klavijaturu mislim da je cist marketing. Pozz. |
eeee moj kolega, pa gdje bas potrefi na jednu od prvih Gaginih pjesama kojih se sjecam :) inace prosurfaj po vase fotografije postavljao sam svoju sliku sa njom, sta mislis sto mi je ovo DM u drugom dijelu nicka ;) ali prijatelju, oprema je oprema...
|
Polomite svoje klavijature,ako zelite popularnost! ;)
|
U ovom trenutku radije cu ostati anoniman :)
|
lomi lomi sta tu ima lose
d3llbQy_DM pogleda cu kolega valjda cu naci tu sliku inace skupljam sve sto je gaggino...
a sto se tice ostali komentara pa koliko ljudi propije svoj zivot i ostavi sve u kafani decu i zenu istera na ulicu rasproda imanje pa sve zato sto mu je to neki hir pa zasto nebi jedan muzicar polomio instrumente ako mu je do toga..msilim da je sve to relativno...svi mi imamo razlicite poglede na zivot --kao decak potekao sam iz siromasne porodice i bio sam sretan kad sam sebi kupio od dzeparca neki casio ct 360 i nosio plavee patikice partizanke ili one sa zeleni djonom bele sangajke ili kako su se zvale 80 tih godina sada sviram na korga pa 800 i nosim nike od 200 evrica ali nisam zaboravio vreme kada je sve to za mene bilo utopia....odoh sa teme ali eto....pozdrav kolegama.... |
Citat:
Još kad se sjetim lopte od čije težine su otpadali nokti na nogama a od milošte smo je zvali polufudbal... Eh, to su bila vremena Izvinjavam se zbog skretanja sa teme, a što se tiče iživljavanja nad opremom i instrumentima svako ima svoje pravo i svoj izbor, mada i ja lično mislim da je ovo sve marketing i da je unaprijed osmišljeno. |
pa ne znam bas, ja bih rekao nekako ko se namucio da zaradi da kupi klavijaturu nece je bas tako lako polomit ;)
|
Zaradili su i oni, ali mnogo vise nego ja i ti :) A ovakvim stvarima se stice popularnost :)
A i ta klavijatura sto je slomio ne vredi vise od 200e sigurno, nisu oni tolike zvezde i ne zaradjuju toliko da bi lomio nesto skuplje... Znam da je Aca svirao N5 i M1, ali promenio je nekoliko klavijatura u medjuvremenu... |
potpuno je beskorisno i cak maloumno lomiti klavijature cak iako je to na ovaj nacin. ako je marketinski potez onda je jako skup i nezreo postupak.
slomiti gitaru izgleda kul i zanosno, lomiti sintisajzer izgleda bolesno bez bilo kakve uvrede. zelja za jedinstvenoscu i paznjom dovesce nas jos malo da jedemo govna po sceni, da izvinete na izrazu. moje misljenje je da ne treba ici u krajnost, jer mera je kultura. lep pozdrav A ti bi mogla-o malo i da povedeš računa o izražavanju...ali stvarno |
Citat:
Tebi je normalno da neko lomi gitaru, ali slomiti synth bolesno... A Slipknot je u spotu pre koju godinu, tacnije bubnjar, uzeo dva cekica i sa njima izlupao pravi pravcati klavir... Svako od nas ima drugaciji pogled... Stvar ukusa, pogleda na svet, i naravno novca... 100 ljudi 100 cudi. |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org