YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Problem sa download ??????? za KORG (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13832)

bravo9 30.04.2010 22:35

Problem sa download ??????? za KORG

Sorry! You have exceeded your daily allowed download amount.

Nikako da skinem setove za KORG PA2X i da ih isprobam . Zadnja dva dana dobijam ovu poruku.

U cemu je problem ??/

neconix 30.04.2010 22:37

To znaci da si za taj dan ispunio kvotu.
Malo manje skidaj...;)

Vule 01.05.2010 00:59

A ni pitanje nisi postavio na pravom mestu,duplirao temu itd itd...pročitaj Pravilnik

A da ti odgovorim na pitanje:

Zbog opterećenosti servera i downloada koji pojedinci besomučno koriste a ne doprinose sajtu ni na jedan način primorani smo da limitiramo količinu podataka koji jedan član može dnevno da skine (8mb) što praktično znači da nećeš moći set uošte da skineš osim u jednom slučaju a to je da uplatiš donaciju i automatski kao donator dobijaš neograničen download na godinu dana a ta suma novca koju svaki donator uplati biće iskorišćena za uplatu jačeg hostinga i samim tim će biti omogućen nesmetan rad Foruma. O svemu tome se možeš imformisati i na ovoj temi:http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13685

Hvala i ugodan boravak na Forumu...YU-MIDI TEAM

koja 02.06.2010 13:10

Pozdrav.
I meni se pojavila ista poruka kao kolegi @bravo9.Nista nisam skidao vec otprilike nedelju dana i sad sam hteo da skinem neke ritmove koje su velicine oko 10 KB i nisam uspeo.:rolleyes:
Sta bi moglo da bude.Procitao sam sve i da najvise u jednom danu(24h) moze da se skine do 8 MB sa downlada.:rolleyes:

Vaxter 02.06.2010 13:42

I maksimalno 3 fajla.
Ali, ako se u nekom navratu skine fajl preko 8 mega, vishak se prenosi na sledece dane, tako da posle nema skidanja neko vreme.

koja 02.06.2010 13:47

A posle koliko dana se otprilike moze skinuti sledeci fajl?

nemanja 1982 02.06.2010 16:40

E druze ja sam se pre ulogovao,otisao na download da skinem jedan set za pa50,kad mi pise ono SORRY...itd..itd..a pre toga nisam skidao 2 dana.Izvnjavam se ako gresim.pozzz

Vaxter 02.06.2010 16:47

Izgleda da ima nekih problema.
Izgleda da se javlja i onima koji ne bi trebalo da imaju ogranichenja.

EDIT:
Evo, i meni javio...
J*** lud zbunjenog...

nemanja 1982 02.06.2010 16:49

:D:D Ma polako drugar sredices ti to,ma polako samo,ne zurimo se nigde.;)

Milan$ 02.06.2010 16:57

i meni nece uvek,a nekad kad oce mogu da skinem samo 2 umesto 3 fajla...poludeo download:confused::">

Vaxter 02.06.2010 17:05

Ae isprobajte sada.

nemanja 1982 02.06.2010 17:59

Kolega meni nece opet,ne znam kako je sa ostalim clanovima.

Vule 02.06.2010 18:42

Nemanja,uplatio si donaciju i opet neće?

zsimonovic 02.06.2010 19:07

I meni se desava 2-3 dana ne skidam nista i napise mi onu poruku da sam ispunio limit ili skinem dva veoma sitna fajlica i opet ona poruka.Bezveze.A nekada je bio lep ovaj sajt.Steta sto posta i on komercijalan.Bas sam bio spremio nekih semplova da proberem sa par DVD diskova i uploadujem na sajt ali stvarno nema svrhe to raditi.Nezahvalno je!Pozdrav svima!

Vule 02.06.2010 19:11

@ zsimonovic

A šta ti vidiš da je ovde komercijalno? Molim te reci mi da i ja čujem,ili nemoj više ostavljati takve komentare,nekorektni su?

Hvala

Vaxter 02.06.2010 19:11

Nezahvalna je ovakva izjava.
Kao i takvi članovi...
Kada vidim ovako nešto stvarno mi dođe da zatvorim sajt.
Ali, dobro...
Koliko je para sakupljeno, toliko sajta će i biti.
A Vi, gospodine Simonoviću, dobro razmislite šta je tu nezahvalno...
Svima je lepo da uzimaju, ali je problem kada treba nešto da se da.
Ne znam ko je predložio da se za download uvede stvarno članarina.
Možda bi stvarno i trebalo!

EDIT:
Oni koji i dalje imaju probleme neka probaju da se izloguju, i ponovo uloguju na sajt.

Vule 02.06.2010 19:16

Citat:

Originalno postovano od zsimonovic (Post 134968)
I meni se desava 2-3 dana ne skidam nista i napise mi onu poruku da sam ispunio limit ili skinem dva veoma sitna fajlica i opet ona poruka.Bezveze.A nekada je bio lep ovaj sajt.Steta sto posta i on komercijalan.Bas sam bio spremio nekih semplova da proberem sa par DVD diskova i uploadujem na sajt ali stvarno nema svrhe to raditi.Nezahvalno je!Pozdrav svima!

@ zsimonovic

Registrovan/a dana: 06.08.2007
Mjesto: gornji milanovac
Instrument: KORG PA800
Godina: 31
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Downloads: 2857
Uploads: 22

Vaša statistika za ove nepune tri godine je jasna,samo me zanima šta ste nam još tako lepo spremili pored ova 22 uploada da obogatite download sekciju?!

cccc...svako danas sebi daje za pravo neke stvari...

nemanja 1982 02.06.2010 19:34

Kolega Vule,nisam uplatio donaciju,znaci mi koji nismo uplatili donaciju imamo ograniceno 8mb,jel tako?A ja sam danas usao na sajt i probao da skinem set za pa 50 koji nema ni 1 mb,i napisalo mi je SORRY..da ne pisem dalje.a pre toga nisam skidao 2 dana nista.Ja se izvinjavam ako gresim.Sve najbolje.pozzz;)

Vule 02.06.2010 19:38

Danas je očigledno došlo do nekih poteškoća u radu i to će biti otklonjeno,a inače o tome šta,kako i koliko oko downloada smo već objasnili u drugoj temi pa izvolite pogledati

nemanja 1982

Registrovan/a dana: 23.01.2009
Instrument: Elektricne gusle
Rekao HVALA: 8
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Downloads: 957
Uploads: 0

A ja mislio Kolega da ste baš danas rešili da skinete paučinu sa ove nule pa ne radi forum :lol: eto kolega @zsimonovic baš danas htede nešto da ubaci na sajt posle toliko vremena kad ono :(

Damir_Coma 02.06.2010 19:46

Kolege, htio bih samo reci da su neki komntari ovdje stvarno neumjesni i u najmanju ruku bezobrazni. Vecina nas ovdje je sredila ili bar imala veliku pomoc da sredi svoju klavijaturu zahvaljujuci ovom sajtu, i sad kad je potrebno da se plati ONOLIKO KOLIKO SE MOZE, nije cak ni odredjen iznos, i ONAJ KO MOZE I KAD MOZE, znaci s najvecom dozom razumijevanja za one koji nemaju novca i ili imaju druge poteskoce, samo da bi se odrzao sajt, kako sam ja shvatio sav novac ide samo za to, odjednom sajt ne valja i nezahvalan je. To su stvarno ruzni i nezahvalni komentari. Treba da zahvalimo svi sto yu-midi postoji i zeli da opstane. Toliko od mene.
i jos nesto, sajt nije namijenjen samo za download, ima tu jos puno toga da se radi osim downloada.

Vaxter 02.06.2010 19:46

Nemanja, probaj da se izloguješ i uloguješ ponovo.
Čini mi se da skripta foruma ima neki problem sa bazom, pa ne kupi informacije o useru kako treba.
Čekam da se Miodrag javi, i pošalje novu verziju skripte formua, pa da uradim update.
Tada ću, nadam se, smanjiti ograničenje.

svirko 02.06.2010 20:23

El sam ja to glup, el sam tolko star pa ne vidim dobro šta se ovdje tu sve piše???:mad::mad::-O:-O

dejantb15 02.06.2010 20:53

O forumu koji je svima nama mnogo pomaze ne bi trebalo pricat lose,jer je to veoma nezehvalno i nekorektno.Forum je zapao u malu "krizu" zbog velike registracije novih clanova (medju kojima sam i ja). To je nas (od forumasa) zajednicki problem koji trebamo rijesavati (kako ko moze) kako bi nas forum ostao. Pozdrav svima i hvala za najbolji forum!

nemanja 1982 02.06.2010 21:09

Kolega Vaxter nece opet ma nema veze,ne bitno je.:(Hvala ti puno drugar,sto se trudis.
@ vule,nekoliko puta sam pokusavao da uploadujem neke setove za XP50,ali nisam uspeo,tako da..

milanceshow 02.06.2010 23:09

Da nebi ja sad objasnjavao pojedinacno,jer mislim da su Vaxter i Vule vec objasnili!!!!!!Ali....

:mad:
Razocaran sam pojedinim clanovim koji pokazuju svoju sebicnost na tako uvredljiv nacin!!!
Samo kad bi znali koliko je ova "komercijala" izvukla eura iz dzepova administracije da bi clanovi mogli nesmetano da pune svoje klavijature i pune glave znanjem.A za utroseno vreme da ne govorim......

Volim ovaj forum,zato sam i ovde.Prija mi druzenje i caskanje o muzici i muzickim instrumentima.
Nadam se i vama.........

Sejox 02.06.2010 23:34

Ja sam na ovom forumu,evo vec tri godine.
I iskreno,mislim,da me vise nista nemoze iznenaditi...

Ali,ono u sta sam ubijedjen je da "jos uvijek ima dobre raje".
I to me i drzi ovdje....

zsimonovic 03.06.2010 01:34

@Vule
Nemoj navoditi sta sam ja uploadovao,pogledaj malo bolje.Da sam svaki set za PA80 pojedinacno ubacivao imao bih mnogo vecu cifru.Ne zalim,voleo sam to da podelim sa drugarima i uploadovao sam.Pomagao sam kolege koliko sam mogao,pomagacu dalje i ovo i ono i ukucanima i svima prisnima.Joooooj alah se uvalih..... :) :) :)

biba 03.06.2010 02:12

Licno me cudi otkud tolika malodusnost kod kolega, kad je u pitanju pomoc ili tzv. donacija.
Od korisnih ritmova za download, savjeta i iskustava...Svega ima.
Kada se pojavio problem sa opterecenjem servera i potrebom donacije, pomislih da ce to biti brzo rijeseno, svi pomalo puna kapa.Ali ne bi tako.
Rado sam se prikljucio donorstvu, necu govoriti o iznosu, minimalan je, ali ako bude ovako sljakalo, ponovo cu se prikljuciti sa vecim iznosom. Jer neke stvari, recimo znanje, nisu nikad skupe.
A bogami i sam cijenim svoj posao i pristojno ga naplacujem.
Pozz svim clanovima

dominik 07.06.2010 15:25

Ma sramota je da se uopće o ovakvim stvarima raspravlja.... Tko je za pomoći neka pomogne, kome sajt smeta nek se skine, kome treba pomoć neka pročita samo razne teme za svakoga ponešto.... a pravila se moraju poštivati, smetalo to nekome ili ne!!

Vule 07.06.2010 19:05

Zamislite situaciju da neko kod vas dolazi godinama svaki dan na ručak i vi ga uslužite svaki put kao pravi domaćin i sve super...jednog dana ostanete bez para i kažete tom gostu da je ručak spreman ali samo ako nije problem da usput kupi kilo hleba,jer ste ostali bez novca,a on vas napljuje i kaže vam kako ste postali "komercijalan domaćin" i ko zna šta još...baš bi se glupo osećali zar ne?

Hoću da kažem da je krajnje vreme pojedincima da ili shvate da donacijom ne pomažu nikome drugom nego samome sebi ili da se okanu neumesnih komentara jer stvarno to ne liči ni na šta. Ako bude na nama da rešavamo te komentare tek neće biti dobro.

Hvala svima koji razumeju

Trenutno vrijeme na Forumu 03:06

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org