![]() |
Muzički oglasi
Nisam siguran,ali mislim da sam postavio temu na dobro mjesto.Evo,upravo sam pregledao nekoliko muzičkih-glazbenih oglasnika,širom bivše nam domovine(gledao sam oglase za klavijature).Skoro sve klavijature,koje se prodaju,su kao nove i korištene,uglavnom,u kućnom ambijentu.Vrlo interesantno?!Pažnju mi je privukao jedan oglas(jedan te isti)na više oglasnika diljem bivše nam domovine u kojem se prodaju babaroge : PA 2 X pro-1000 evra,Tyros 3-1500 evra,PA 800-800 evra itd.Zna li iko o kakvoj se prevari radi?Šta vi mislite o svemu tome?Pozdrav!
|
Polovnjaci, ali je to prejeftino za klavijature koje ,,nisu,, iznosene iz kuce.Mozda je to npr neki pa 800 kome je bio crkao ram pa zamijenjen i onda se prodaje jeftino jer taku klavijaturu niko ne zeli kod sebe.
Sve u svemu ja to ne bi kupovao.pozdrav |
Te klavijature nisu,odavde..polovne se dovoze iz Italije,i u dobrom su stanju...tamo su jos jeftinije...pa 800 kosta 600 evra,ovaj lik ga doveze iz italije i zaradi 200 evrica na njemu..laka parica:)...
|
Ma,ne.Nisam ni mislio kupovati,samo sam gledao,onako,turistički.
|
Ma mene inace nerviraju pojedini oglasi, tipa povoljno, hitno i tako to, a cijena skuplja nego novo, nemogu nikako da shvatim da ljudi kupe nesto i poslije godinu dvije prodaju za iste ili vece pare, ali mnogi ce reci svako ima pravo da prodaje za koliko hoce pa neka im bude. A sto se tice tih prodaja nekakvih pa 800 -600 e, tyros 3- 800 e, to je cista prevara tipa uplati mi na racun i vise me nikad neces ni cuti ni vidjeti! Svega ima samo treba biti pametan i oprezan pri kupovini bilo cega!
|
Danas svega ima, i svi se nekako trude da uzmu pare, bilo na posten ili neposten nacin, a kod nas na balkanu je to najcesce neposten nacin, u vidu prevara,mnogo ih je takvih, ali naravno uvijek ima i mnogo dobrih ljudi,koji ce nekad nesto uraditi da tebi pomognu,iako njima ne ide u korist.Sto se tice ovih klavijatura, vjerujem da je to cista prijevara, niko ne bi bio toliko lud da proda stvar koja je bila kuci za toliko male pare.
Jedino polovne, i klavijature sa nekim fabrickim greshkama,i pokvarneim dijelovima. Pozdrav :) |
Aha.....
ima isti oglas i po makedonske oglasnici, cene se sokantno jeftine.... Telefon je iz inostranstva a poima nemam o cemu se radi. Ne bih verovao da cu stvarno dobiti tu klavijaturu za toliko jeftina cena! |
takvih ima dosta i ovde u austriji ...
neki prevaranti koje sam ja dosta sprecio s njihovim lopovijama ... ovako ide fazon ovde: naslika na primer pa2xpro u kutiji i napise 3 stranice teksta o kljavi. pa pise da je negde u 12. bezirku (kvartu) beca. jedini nacin kontakta je samo email-adresa ... ja mu pisem " evo dolazim za pola sata, i ja zivim u 12. bezirku ..." a on (mislim da ih ima vise, znaci to je neka banda) kaze da klava nije u austriji nego u madjarskoj, pa da mu saljem pare na ziro a on ce meni kljavu preko poste ... a ja mu pisem da su mu provajderi zakljucali email-account i za 2 dana stize mu policija ... :lol: |
Tako je i najbolje, bez ikakve price normalne s njima, samo prepadanje :D
|
Svašta ja njima napišem na "marketu" i budem i vulgaran i bezobrazan i prijetim policijom ali bukvalno svaki dan se pojavljuju novi "prodavci" i žao mi je što vjerovatno ima ljudi koji se "upecaju" na ove prevare gdje recimo Pa2Xpro košta 700-800 evra?! :mad:
|
ja nisam naleteo na takve oglase inace bi se upecao hahahahahha
|
neso pazi dobro nije svako kao ja dobar hendler:lol:
|
Jos jedna od dobrih strana ovog foruma je upravo ta razmena informacija.Prevaranata je uvek bilo i bice a naravno da svako sa nekim zivotnim iskustvom se nece primiti na sarene laze i te nebulozno niske cene.
|
Naravno da nece, ali ima dosta klinaca koji ce videti oglas, i reci tati ili mami: tata molim te kupi mi klavijaturu novu, stavio je covek neki u oglasima, super je mnogo je bolja od moje, mnogo cu bolje svirati, a on je jeftino je prodaje...
A roditelji posto se ne razumeju, a zele samo najbolje za svoje dete... |
evo u beckim oglasima opet neki prevaranti: TYROS 3 za 1000,-- evrica =))
koliko su im vec email-acounte zakljucali i opet iste lopuze ... :-O a i ovi provajderi tog sajta zu glupani ... nit da kontrolisu ko sta i za koliko prodaje ... tako je to kad su oglasi gratis sto kazu svabe ... |
Ma pecaju se ljudi, jedan prodaje Opel Meriva 2007. godiste, kao nov, satro to mu je od pokojnog oca, pa mu stoji bezveze, za 2.500 evra. Kad ga pozoves na mobilni, on kaze da mu uplatis 10.000 dinara (iliti 100 eura) na njegov racun, pa ce da ti da adresu gde da dodjes da vidis auto. To mu je kao garancija da ces da dodjes jer ga puno zovu, pa da ga ne ispalis. Bas logicno. Ali, upecao se tip, platio i niko se vise ne javlja na taj broj. Prijavio muriji, oni mu se smejali.
|
Vidjao sam tek klavijature i dobre su to su takozvane `odozdole` ima i novih za smesne pare u odnosu na to koliko vrede
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org