![]() |
K&M Spider Pro - LAPTOP RESENJE!
4 Privitaka
Evo, posto ne koristim pecaljku za mikrofon, odlucio sam da napravim stalak za laptop. U pitanju je obicna daska, na koju je zavrnut metal velicine 10 sa 5cm, a na njega zavarena matica. Stalak jos nije gotov, tacnije, samo treba da se ofarba. Za one, koji ne koriste 2 klavijature i ne treba im pecaljka za mikrofon, ovo je odlicno resenje, nije previsoko, a stabilno je. Evo i slika:
|
Samo stavi na dasku (na stranicu do tebe) ivicu da drzi lap top da ne spadne na instrument i ok je resenje.
|
Lepo lepo,samo u ovom slucaju moras biti visok barem 2metra inace se nece videti ko svira,ali vrlo dobra ideja.
|
,.,
Ideja je dobra...ali sta ce ti onaj racun za struju na slici =))
salim se :D msm nemo se ljutis... I ja sam razmisljao o slicnoj kombinaciji ali sa jednim zglobom da bi se moglo nagnuti prema sebi ali sa jednim granicnikom da ne moze skliznuti sa ploce. |
@gega
Nije racun nego zastita da se ekran ne osteti kad se laptop zatvori.... :) |
E nije ni jedno ni drugo,vec je ono touch podloga za kontrolu misa.... hahahah... ;):D
|
Bravo Skore,kolko vidim daska je iverica koja je cini mi se malo teza,lepse bi bilo da je neko puno drvo ali tanje,bilo bi elegentnije i nekako osmisli nagib u svakom slucaju samo napred!
|
Super rješenje,a usput da pitam,čemu vam najviše (uopće) koristi laptop na svirci???
|
Kolega @Zeki&Veki band stavlja laptop na vtore ruke za klavijaturu. Na donje ruke stavi klavijaturu, a na gorne laptop. Tako visina je dobra, kod tebi ko sto kaze Svrakan je prilicno visoko.
Ali u svaki slucaj interesantno resenje, bravo :) |
Daska moze da ide pod nagib, i da se na donjem delu nagiba doda jedna uspravna koja bi sluzila kao graničnik.
Samo, i dalje je to previsoko. Ja bih samo pre dodao još jedne ruke i na njih stavio dasku, pa na njoj držao laptop. Msm, tako i radim. :) Prirodinji je položaj. Ovo je stvarno previsoko. |
Odlicno resenje,nego i ja imam pitanje kao LOLE,cemu lap top na svirci kada imas PA800,verovatno za snimanje.:)
|
Kolega @milepsr je u pitanju, to je zastita za LCD :)
E sad, sto se tice ovog stalka: Visina i meni malo smeta, ali, nece uvek biti otvoren, vec samo kad treba, jer ga koristim za snimanje, pustanje neke muzike u pauzi, i ponekad za tekstove. Gornju rucicu Spidera sam odmah eliminisao jer je nagnuta pod uglom od 15 stepeni. Da na njoj stoji laptop - ne bih mogao da prikljucim LineIn i LineOut, tako da sam to odbacio. Da mi stoji klavijatura na toj nagnutoj rucici, ne bih mogao da sviram jer mi ne odgovara, a i bila bi verovatno relativno nisko. A ako ne treba laptop, onda bar moze da posluzi za pice, i slicne dodatke :D Uskoro cu ubaciti slike ofarbanog stalka :) Pozdrav svima! |
@skoricnik
Imao sam ranije istog takvog MSI-ja, a imam sad i noviji model, uz svaki laptop se dobija to :) |
1 Privitaka
Evo jos jedna slika ofarbanog stalka :)
|
Fino osmisljeno....Samo mislim da bi mogao tu negde da se napravi i neki drzac kako bi mogla flasica od 0.33 da stane u njega... Ne znam dali su kolege primetile, ali mene opasno nervira kad moram da se saginjem do poda da bi uzeo flasicu...i jos mi je to nesigurno.... Nije bina uvek idealna pa da se nesto ne klima i ne dodje do prosipanja... Ako ima neko resenje za to, molim neka stavi ovde da se resimo muke!
|
I ja imam isti takav i savetujem, promeni Skore tu zastitu. Iskroji od nekog finog materijala tacne dimenzije laptopa! Ja sam koristio tu podlogu i dobra je za ekran i samo za ekran. Posle duzeg vremena laptop se izgrebe trenjem poklopca (ekrana) i kucista po ivicama, jer podloga ne pokriva citavu povrsinu.
Malo je Offtopic, nadam se da ne zamerate. |
@Spasoje88, postoji u prodaji originalan stalak za casu ili bocu koji se montira na stalak za mikrofon.Kosta nesto oko od 10e ;)
|
odlicno skore fino izgleda... ja koristim stalak za note na koji stavim laptop i drzim ga sa strane negde odmah iznad desnog zvucnika na pa800 ...lepse izgleda kad se vidis za klavijaturom...a i imas bolji pregled sta se desava ispod tebe haha...
|
@Dejantb15...
Deki druze, za taj drzac znam i ja...Problem je sto ja ne pevam, pa mi i ne treba stalak za mikrofon na koji bi montirao to... Treba mi neki izum za Spider-a! |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org