![]() |
muzicari(vanzemaljci)
Kao i sam naslov sto govori...ovo su ljudi ko da su sa druge planete,i kao da su rodjeni sa gitarama...moji apsolutni favoriti u svakom pogledu!!!
satriani,vai,petrucci. Ali sva trojica na jednom mestu.UZIVAJTE!!! :) p.s.ostavljate ovde vase favorite,pa da komentarisemo te muzicke Bogove!! |
Vise puta sam gledao ovaj koncert. Savrsenstvo.
|
Ovo je vrhunski spektakl, majke mi moje :lol:
|
ja nemam nikakav komentar osim...wooow!!!! |
Posteno,kad vidim ovakvu svirku ja se u isto vreme odusevim i razocaram:confused:B-)
|
wauuuuu josh jednommm :)))
|
Moj omiljeni gitarista:
Ne znam zasto,ali obozavam njegov stil svirke. Mnogi ga smatraju No.1, ostali ga i potcenjuju,ali covek je jedno sa gitarom,pa bilo kako... |
@ Nemanja88
Ali zato mu je pevanje na ovom snimku... Ponasa se na sceni kao da mu je muka od sviranja... Totalno neubedljivo! |
|
Mark Knopfler ima takav stil svirke,kao svega mu je dosta,svira mehanicki,samo da se zavrsi...A u stvari je susta suprotnost! Svira iz duse,stapa se sa gitarom. Svaki ton hiruski precizan.
Evo jos jedne izvedbe "Sultans of Swing",uzivo Wembley '85. - isti izraz lica,svirka nikad bolja ;) |
Mark je čovek genije.
On i Klepton jesu svirali zajedno, ali nisu uporedivi. Mark je, što se mene tiche, druga klasa. Viša klasa! Klepton možda jeste bolji tehničar, ali Mark ima neuporedivo bolji zvuk. Mada, Tommy Emmanuel ima najbolji odnos tehnike i zvuka, što se mene tiče. B-) |
@Vaxter komentar je bio samo na pevanje. Super zvuci on, ima predobre pesme, i fenomenalan je gitarista, to se nista ne spori, ali meni licno se ne svidja pevanje na onom snimku...
|
I ovo su imena,koja su usla u legendu i to na samom vrhu:
Nisam mogao odoliti a da ne postavim i ovo "cudo prirode". Ova "gospodjica" ima samo 70 godina zivota....djeluje kao nestvarno,ali.... |
Mislim da za ovo i nije potreban neki komentar.Svako na svom instrumentu je vrhunski-svetski majstor!
Pozdrav!!! |
Niko nema zvuk kao BB King...
Chick ima naj fanki zvuk! :) Iako BB-a najcenim po zvuku, Tommy ima najbolji odnos svega i dalje... |
Ako mislimo na istog muzicara,pa neka i zasvira malo:
|
Da, on je!
Moj uzor, što se gitare tiče. :) Što se dirki tiče, ne mogu da baš odredim. Zavisi šta se svira... Kada smo već u bluzu, recimo da je tu Fats Domino. Ozbiljna Wilhelm Kempff, verovatno zato što volim Betovena i Šuberta. Za sve ostalo je tu Jordan Rudess. :) Njih trojice sam se prvih setio, ali ne mogu ih bash izdvojiti. Ima tu josh ljudi. :) Glenn Gould-ova izvodjnja Bah-a su sjajna, npr. Volim Baha. :) |
apsolutno se slazem sa svima vama (sejox,vaxter,jolly)!!
evo jos jedan moj favorit u gitarskom svetu,blues majstor! Gary Moore!! Dodato: |
a jeli Vax, a neka imena kao sto su Pavke, Aleksandric, Jovica, Kemis :lol: :lol:
Ja iako imam traume od klasike iz muzicke skole, nr. 1 mi je uvijek bio i bice Bach :) njega sam uvijek volio svirat, sta ces kad je majstor za polifoniju :) sto se tice tih gitarista nisam u tom fazonu, mada bi se mogao navuc. U svakom slucaju jako drago mi je gledat ih ;) |
a ovi bugari sviraju bez tacke(.)i zareza(,)........uzivajte!!
|
meni je ucitelj harmonike rekao, da su bugari i makedonci najmuzikalniji narod balkana, nego koji je ovo ritam ja stvarno ne mogu da ga uhvatim :lol: :lol: :lol:
|
pa zato sam i napisao da ovi sviraju bez tacke i zareza,jer ne znas gde im je prva ,a gde druga....a koji je ritam,to ostaje misterija...:S
Dodato: ovaj nabija komplekse bubnjarima!!!! |
Kako mu je dosadna brzina 170bpm =))=)) |
@2661 stvarno mu dosadna brzina na 170 :D!!
ova curica lepo svira bass,ali i ima mnooogooo dobre noge,i rado bio je primio u band! :) |
Ne bi je ja primio u svoj bend!Nego bi je pitao da li ona moze mene da primi!!!! :)
Dobra je sa basom!! |
samo se vi zezajte, ne vidi joj se lice :lol: :lol: :lol:
|
@Dell
U tvojim godinama,lice je sasvim sporedna stvar. Lijepo sam ti objasnio jedne prilike za sta sluzi jastuk.... Sluzi da se nabije na glavu,ako si zaboravio....:) Probirac-otirac......:) Inace,zenska lijepo prebire i basira. Vizuelni efekat jos dodatno daje motivaciju za preslusati. |
mozda osim sto lepo svira bass,mozda zna i da peva!! sve jedno...voleo bi da joj proverim"glasovne mogucnosti"!!:D
|
ma Sejo ostao sam nedorecen, kontao sam ne vidi joj se lice i ko zna sta je ispod suknje :lol: :lol: :lol:
|
Nikako ne bih preskocio u ovoj grupi Davida Gilmoura i ekipu
kao ni Craig Ross-a |
....
Citat:
Sto se tice gitarista obozavam sve sto ste naveli ali podrzvam Vaxtera sa odnosom tona i svirke.:D Mada bluz,rock i ostale pravce nebi trebalo mesati.Svako je u svom pravcu muzike jedan od najboljih. A uvu sa basom? I tata bi sine.=)) |
Verovatno ce vam delovati smesno al za mene su ovo muzicari vanzemaljci...:D
Saban Saulic i Mica Nikolic se nikako ne uklapaju u koncept i sadrzaj ove teme i nacin na koji je ona zamisljena. @Boss A tek ste se vratili na forum.Procitajte cijelu temu i uozbiljite se. |
Boss sinko,jos si mlad da bi shvatio prave muzicke vrednosti,mozda za jedno 15 god shvatis to! Evo ti ovaj primer da neko odsvira nogama sto neko ne moze sa rukama(ali stvarno nogama).Necu da potcenjujem nikog,ali Saban i pogotovo Mica Nikolic nisu vredni pomena u ovoj temi jer tu i ne pripadaju!! Pogledaj sva videa koje smo ja i ostale kolege postavili i shvatices mnogo toga,ko su muzicki Bogovi i vanzemaljci kao sto i govori ova tema...mozda ti se otvore novi vidici u muzici!:)
UZIVAJTE!! |
Ovo je stvarno umijece..Svaka im cast
|
da slazem se Zeljko prijatelju,imaju veoma talentovane noge!! :D
|
heheh bolje oni nogama sviraju nego ja prstima:lol:To samo pokazuje sta jedna vjezba sve moze da ucini neverovatno.Poooz
|
koje legende :) ovo ide u favorite
|
Moze nesto ovako onda?:(:(
P.S. Ne znam kako da ubacim da bude ovaj prozor sa videom nego dajem link... |
|
Milane ovo je "dream theater"...po meni najbolji muzicari na svetu!!
Dodato: ...pitam se dal ova dvojica da idu u cirkus,ili na koncert...prosto neverovatno sta bubnjar radi i kako svira. RESPECT!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org