YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Eurovision 2010 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=14088)

Sale-roland 29.05.2010 13:58

Eurovision 2010

Vas favorit?

Ace 29.05.2010 15:45

Nek to bude Milan Stankovic, Srbija :)

Kad vec ispala ova nasa Makedonska riba =))

EmirTotic 29.05.2010 16:02

Grcka i Turska... ;)

Tesko da ce Milan biti u prvih 5 sa recitacijom...

Sale-roland 29.05.2010 16:31

re

:D Dobar je Milance i ako su ga na pocetku svi pljuvali i davai skoro nikakve sanse!Ispostavilo se na kraju da je pesma prosla kod publike,sto je i najbitnije!

erno11 29.05.2010 16:35

Za BIH. ali boli mene briga za evrovizijom. bezze pjevaci/ce!

grandia 29.05.2010 17:26

shvabica ce da pobedi ...

Vaxter 29.05.2010 18:45

@Sale-roland
Kod publike uvek lako prođe sve ono što im se dovoljno isforsira.
Daj mi najveće đubre od pesme, i napraviću hit od nje uz dovoljno love i marketinga.
Pogotovo, ako znamo da Bregović i Grand stoje iza svega, jasno je koliko svega neophodnog ima.

Beethoven 29.05.2010 19:54

Ja bacio 1000 dinara na Grke... :) Jesam izdajica.... :)

EmirTotic 29.05.2010 21:57

Au al ga isfalsira Milance malopre... Trema, nije lako izaci pred onoliko ljudi...

driftkiller 29.05.2010 22:48

Jasta MIlan je bio skroz los, za razliku od naseg Vukasšina, za kojeg se niko nije bash nadao,
tj. jest niko se nije nadao da ce proci u finale, ali odkad je preradio ovu pjesmu, zaista mnogo bolje zvuci.
:)

armin 29.05.2010 23:19

Meni su se najvise svikli francuzi sa koreografiom i pjesma nikve veze nema a opet dobra ola ola ale ole :D

zeljko 29.05.2010 23:35

A meni se svidja muzika a i pjevanje nije lose kod grka.

armin 30.05.2010 01:10

Pobjedise njemci, ja sam mislio da nece daleko dogurati ali et desi se... nisu uopste losi kakvih je bilo... lijepa im ona mala :D

misa1265 30.05.2010 03:39

Bravo Grandia za pogodak,moji favoriti su bili grci,a nas sam ocekivao negde oko 10.mesta tako da sam malo promasio u proceni...I da kazem da mi je rumunska pesma bas gotivna na prvo slusanje..;)

Sejox 30.05.2010 14:05

Djelimicno sam usput,propratio samo takmicenje.
Ali sam glasanje gledao kompletno.
I pored toga kao sto sam cuo,da su uspostavljeni i ziri-ji,opet se svelo
na glasanje komsija - komsiji,i to na momente djeluje mozda i smijesno ali je tako.
Cini mi se da je Bjelorusija (ako se ne varam) podijelila bodove svim zemljama bivseg Sovjetskog saveza.
Zemlje bivse YU su opet podijelile bodove izmedju sebe,kako koja.

Ali eto ipak,na kraju,pobjeda njemacke predstavnice.
Mislim da je za ovu pjesmu ranije marketinski sve dobro odradjeno,i ona se
nasla kao glavni favorit takmicenja,na listama i novinama.

Sve u svemu,jedan jako skup show program,glamurozan,ali koji za mene
vec odavno nema nikakve slasti,pa mozda cak ni smisla na ovakav nacin.

Pozdrav,

grandia 30.05.2010 14:38

gde su veshmashine koje sam pobedio? =))

znao sam, il vise - sumnjao sam - da ce shvabica da pobedi - cim je pobedila nemacko takmicenje. nazalost nisam gledao takmicenje, al verujem da su ostale drzave jos uvek prezentirale ono "08/15" dok je shvabica doshla sa "svezim" materijalom ;)

PS: i to je tacno sta je drug sejox reko, bookmakeri znaju (cesto) sta rade ;)

EmirTotic 30.05.2010 14:46

Moj favorit je bio drugi, a zasluzio je pobedu. Namestaljka se vidi iz aviona. Nikad losija pesma nije pobedila. Sto je Sejo rekao, davno je Eurosong izgubio onu car i slast koju je nekad imao, 'ajde ja i ne pamtim toliko davno bas ali pre je bilo mnogo bolje.

Nemanja88 30.05.2010 18:36

Ono je sramota...Iskreno,od sinoc verujem da LOTO nije namesten ;)...

zeljko 30.05.2010 18:43

Auuuu prosli put koliko su svabe bile ljute zbog toga sto nisu bili prvi a sad ce da gori njemacka televizija od emitovanja i pokazivanja pobjednika...Jbg imaju ljudi para a i treba ima pokloniti da budu prvi,jer inace nema nista od biznisa s njima:)

grandia 30.05.2010 18:43

ne slazem se uopste sa vama momci ... poslushajte shvabicu jos jednom pa da primetite kako taj hit ostaje u glavi :D

narod je vec sit ethnofolkpopa ... sta su turci prezentirali? hardrock meshano sa rumbom? nije bash nesto uspesno bilo ...

na takvim takmicenjima niko ne slusha kako pevac/pevacica ume da modulise glas i da trilerise ... celokupna prezentacija je u pitanju ... znaci saban ne bi imao sansu tamo :D (izvinite drug saban za malu kritiku)

i nikad nikad nece da se desi da jedna drzava opet pobedi kao domacin ...

PS: tako je zeljko

EmirTotic 30.05.2010 18:56

Ono sto je Turska prezentovala je bomba, izmesali su vise muzickih pravaca, odlican scenski nastup itd. To je ono sto se danas trazi. Jednostavno su svi sa kojima sam pricao o Eurosongu odusevljeni pesmom.

Slazem se sa tim da i scenski nastup u dobroj meri utice na plasman tamo, ali ako je to ispred vokalnih sposobnosti izvodjaca (koje Nemica i nije bas pokazala) onda neka idu u Grand, tamo ce se sigurno nagledati "dobrih" bataka i scenskog nastupa.

No, sta je tu je, mi tu ne mozemo nista promeniti, ukusi su razliciti naravno i o tome se ne raspravlja. Ovo je jos jedan dokaz da danas, nazalost, kvalitet i nije na prvom mestu.

Dell 30.05.2010 21:55

nisam pratio eurosong, a ranijih godina sam ga uvijek s interesom pratio, nemam sta puno da pricam nego potvrdit Sejine rijeci oko nacina glasanja ;) ne prolazi kvalitet to je ocito, odavno sa eurosonga nije izasla neka kvalitetna pjesma, uglavnom su to neke poskocice, inace zna se sta Talijani misle o eurosongu, a i Englezi salju uvijek samo reda radi svoje predstavnike, sve u svemu bezveze ;)

bokivelik 31.05.2010 00:05

....

Kako je pocelo nebi me cudilo da na eurosong izadje i Ekrem sa svojom pesmom. Samo bi se zvala "Kuca eurosong- eurosong kuca":lol:=))
I naravno udje u prvih 5.;)
Salim se malo. Radio sam svirku pa nisam gledao finale ali sam preslusao sve pesme i mogu reci da mi se ama bas ni jedna nije dopala za slusanje. Stvarno mislim da odavno Eurosong nema veze sa pesmom, interpretacijom i scenskim nastupom nego se vrte drzave u krug radi nekog druzenja valjda- lupam.:confused: Sve u svemu bezveze.:p

Trenutno vrijeme na Forumu 21:45

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org