![]() |
Pozdrav iz Grcke
Kolege ako neko ide u grcku -tacnije Halkidiki(polichrono,hanioti,pefhohori) na letovanje ili da radi ovde... nek se javi da se zezamo ja sam ovde naredna tri meseca zbog svirki :)
|
Kako je za sada ? :) Posto si pitao za iskustva pre nego sto si krenuo odavde :)
|
Pa javi nam gde si tacno pa mozda se i vidimo.
|
Iskreno i nisam nesto odusevljen,sa poslom za sada trenutno radim tri puta nedeljeno,nije da se zalim posto su dnevnice ok ali ono lova je lova :) ..
Jefto u polihronu sam ... uglavnom napisao sam polihrono,hanioti i pefhohori zato sto je to sve tu blizu sve se nalazi na jednom prstenu :) . Tako da eto ako neko dolazi nek se javi :) |
Ma,poznajem ta tri mesta ko svoj dzep.Znam da je bilo nase muzike u Haniotiju i Pefkohoriju ali neznam da ima i u Polihronu.Verovatno se vidimo u drugoj polovini avgusta,ako jos uvek budes tu.
|
Jefto trebalo bi da budem celo leto .. Pa eto ako tako ostane onda se vidimo da pijuckamo malo :)
|
Moze jedan Quzo!!???? :)
|
Care ja sam 3 godine u pefkohoriju... Hotel Philoxenia, bar BEO BEO GRAD! ali sutra idem za BG, vracam se u subotu, pa navrati... Da malo razmenimo iskustva...
|
Niko se 'leba od muzike u Grčkoj nije najeo...svirao sam u Pefkohoriju,baš u Filokseniji pre jedno 7-8 godina,kod onog debelog gazde,imena mu se ne sećam više,u Atini jednom i u Paraliji...nema od grka vajde a ni od naših turista koji idu tamo jer je to porodična varijanta i sve je to tanko za kafanu,nema omladine i ekipe sa parama...čak sam jedne godine imao ideju da sa drugarom grkom otvorimo kafanu,pa kad reče kolike su dažbine...:-O
Kolega Beljo,letuj,odmaraj,pokri troškove i to je to...jedno iskustvo više,malo ribice ovo ono,jbg,mlad si,jedan je život...:) |
Zilavi kako je sad u pefkohoriju?Jesi li zadovoljan?
|
Zadovoljan sam al nisam zadovoljen...hahahahaha, sala mala... Bio sam u maju 20 dana kad su bile ekskurzije i bilo je ludilo... Sad je utanjilo, sad su uglavnom stariji ljudi, pa manje izlaze po ovakvim mestima...A i trenutno sam radim, pa je smor i meni... ali od 23. kad dodje ostatak ekipe bice full. Prosla godina je bila vrh, juli i avgust, znaci samo ko je bio moze da kaze kako je bilo, nije to vise lose kao sto neko rece da je bilo pre 7-8 god, a i to vise nije restoran vec pravi klub!!! sve je renovirano, ozvucenje i osvetljenje vrh... Bas juce je stigao na odmor kolega Darko Radovanovic, porodicno... A Sasa Kovacevic je stalni gost po 20-30 dana, sa njim sam juce dosao iz odozdo, inace i on tu pravi svirku jednom nedeljno... Sve u svemu izgleda da se sve seli iz Crne Gore u Grcku... A ja pozivam sve kolege da navrate, od subote sam opet dole, sutra idem u Makedoniju sa Kovacevicem pa cu produziti za Pefkohori!!!
|
E Zilavi :) jesi svirao ti neke svatove mozda prosle nedelje ovde u grckoj ? posto cini mi se da taj gazda sto drzi taj club se ozenio za Milicu iz sombora :) uglavnom ne obecavam ali mozda navrnem veceras
@Milanche jbm ti uzo :) au al mi jedno vece nije bilo dobro od te brlje .... ali eto za tebe saljem ti celu flasu :) cini mi se da je 2l :) |
Kad piješ UZO napraviš malo salatu,nasečeš sveže krastavce,kiselo mleko,beli luk i meziš,nema da boli glava,gledaj Grke kako to tamane i sve će ti biti jasno :)
Ja ne znam kako neko može da pije samo UZO ili MASTIKU a da ne mezi ništa :( |
Kakva salata, kakvi krastavci?
U moje vrijeme se mezio giros i to 2-3 komada strogo "wid breth and anjon" pa onda uzo i cipo pa onda piva, pa tek onda domaća "mučenica" koju smo redovno nosili za "prvu pomoć"... |
Nadjosomo se Belja i ja... Al dodje pijana guzica...
|
Citat:
A ta salata je mezetluk koji Grci cepaju kad piju Uzo... |
auuuuu ja se girosa sjecam iz Njemacke, u Stuttgartu u grckom grillu, lijepi dani mog djetinjstva :lol: :lol: :lol:
|
e zile :) jbg docu sledeci put trezan :) morao sam da se napijem ..... nadam se da nisam bio nenormalan :)
|
Tarator salata, super uz uzo.
Krastavci i beli luk u kiselom mleku ili pavlaci. Često se dodaje mirođija. Baš je osvežavajuća, taman za leto, i odlična protiv mamurluka. :)) |
@Vaxter
mnogo ti hvala na ovom savetu protiv mamurluka :) cesto sam mamuran :) |
Ima tu jedna mnogo jaka fora........100% mamurluk neces ni osetiti!!!!!
|
probao :) nema mamurluka ........ 100 % deluje :)
|
pa dobro Belja jeli ti dole u Grckoj sviras ili se samo alkoholiziras? :lol: :lol: :lol:
|
non stop :) sve sto zaradim odma i potrosim :)
|
Citat:
|
@dell pa kako da se ne alkoholizira medju grcima i lijepim grkinjama...Po meni su grkinje nesto posebno od zena...Sve lijepe kao lutke osim debelih njih ne brojim..Poooz
|
zeljko druze, ja ne verujem to u vezi grkinja sto si reko - dok ne vidim :lol:
a ako moze i dozvoljeno je, bilo bi fajno od druga belje da nas "pozdravi" sa nekim fotkama tih lepih grkinja - mislim tako ide red da se salje neka razglednica svojim drugarima :lol: helas! |
Ja neznam u sta sam gledao,ali svojevremeno u Grckoj,u Solunu,Atini i
tamo na Peloponezu,ja ne vidjeh zensko da valja. Mozda pojedini izuzetak. Posto je to bilo davno,jedino da se nisu nekako "modificarale".;) |
ja koliko ih poznajem ovdje u Minhenu su macke prva liga ne sve ali ima ih lijepih mrak...pa znas onu pjesmu "Varala me varala mala grkinja"
|
Željko,slabo ih poznaješ...male,debele,zdepaste,guzate...ja nisam video neku da valja a proveo sam dole ihaaaaj vremena
|
Ja znam par ovdje ite kako ribetine a lijepe face bas tipicno grcki stil..ja ih odma prepoznam odakle je koja....Dosadile mi brate samo ove nase ili glupe svabice...Poooz
|
Predlažem da ipak proveriš odakle su...;)
Ako nisi siguran ti im pridji i pitaj i videćeš :) |
Pa sta ja znam ja sam ih par upoznao i fine su stvarno mrsave i lijepe kao lutke,bas po mom ukusu heheh
|
e iskreno da se ne lazemo :) ima lepih grkinja,ali uglavnom su male i zdepaste.... ali uvek ima ali :) i bice uskoro slika s pozdravima :)
|
Zdepaste su zdepaste,ali recka je recka!!!!!
Samo udaraj recke i uzivaj!!!!! |
zeljko, te u minhenu ce biti, kako je drug sejox reko, da su "modificirane" :lol:
|
jbg i mene zajeba eurosong, uvijek su dobre ribe na eurosong slali :D svabice su bljak, to znam, opasno se lozim na makedonke, matorci kakve su one? :D :D :D
|
Citat:
|
|
steta sto su mi ubave devojke daleko :(
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org