YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Farma,bruka za nasu profesiju (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=14302)

nesaband 21.06.2010 12:15

Farma,bruka za nasu profesiju

Kolege da li pratite Farmu?

Ja mislim da je to bruka za nas i nasu zemlju.
Ja sam malo gledao i zgrozen sam.

Ne mogu da shvatim sta su sve nase kolege spremne da urade zarad novca koji dobijaju na farmi.

ovo je klasicna prodaja duse za pare.

Simke 21.06.2010 12:30

Ja sam nesto maloi pratio,i ne cudi me nista vise!Neso moras da shvatis da su velike pare u pitanju(100.000e)i za te pare ne verujem da bi bilo ko od nas bio bolji od njih..mozda se neko nece sloziti,ali to je realna stvar,jer 3 meseca biti zarobljen sa takvim ljudima koji su razlicitih karakternih osobina,niko ne bi izdrao i ostao normalan.Ne podrzavam onakvo psovanje,vredjanje,pljuvanje,itd.Pitao sam se sta bi ja tamo radio i uradio da me neko onako vredja i pljuje?Kao sto rece sinoc Zorica Markovic"OBRISAO BI SA NEKIM PATOS,I CELU FARMU"
Neso ne slazem se sa tim sto si napisao da su oni nase "kolege"!!!
Mi smo "kolege" ovde na forumu i van njega,jer smo na zemlji i cvrsto stojimo,a oni su najobicniji"SNOBOVI"koji imaju para i para....,a treba im pored toga slava,medijska paznja,pa makar bilo i totalno ocrnjavanje od strane naroda,ali to njima ne smeta,jer su navikli...oni su dusu odavno izgubili!!!

milepsr 21.06.2010 13:49

Citat:

Originalno postovano od simkeres (Post 137294)
Mi smo "kolege" ovde na forumu i van njega,jer smo na zemlji i cvrsto stojimo,a oni su najobicniji"SNOBOVI"koji imaju para i para....,a treba im pored toga slava,medijska paznja,pa makar bilo i totalno ocrnjavanje od strane naroda,ali to njima ne smeta,jer su navikli...

Slazem se sa svim, osim sa ovim. Za ovo bih samo rekao kako ko.... Nisu svi takvi.

nesaband 21.06.2010 15:39

oni su zreli za jednu dobru analizu i osudu za svoje ponasanje koliko su se nisko spustili.
Ne vidim ni jednu pozitivnu stranu ovakvih emisija sem zaludjivanje ovog naroda.

Sejox 21.06.2010 16:36

Realiti show programi tipa "Farma" ili "Veliki brat" dolaze sa zapada.
Organizatori tih programa i producenti,naravno nisu zeljeli da prave
edukativne i poucne emisije,vec upravo ovakve kakve se prikazuju.

Sta je cilj ovog show programa "Farma"....naravno novac.
I to veliki novac ali za organizatora,a u ovom slucaju u Srbiji je to "Grand",
na celu sa Sasom Popovicem,Brenom....itd.
Novac koji ce oni dati ucesnicima,je samo mali dio onoga sto ce pomenuta
kuca (Grand) zaraditi od marketinga i drugih raznih stvari.

Da bi taj program bio dobro gledan,morali su u njega dovesti osobe za koje
su oni pouzdano znali kakve su po karakteru i ljudskim osobinama.
Znaci ubacili su na "Farmu" konfliktne,neobrazovane,obrazovane,eksplozivne,
nekulturne,bezobrazne likove i eto poslastice za nase,na zalost,brojne gledaoce,zeljne da gledaju upravo ovo sto se na doticnoj emisiji desava.

Na "Farmu" se obicno ubacuju poluanonimni likovi,kao i osobe koje su nekad
bile popularne,ali su skoro zaboravljene.
I jedni i drugi likovi ovu emisiju koriste da bi postigli svoj cilj,a to je da
postanu popularni ili da vrate izgubljenu popularnost.
Novac koji ce dobiti je samo dodatak na to.

Uglavnom,po meni,emisije ovakvog tipa su kic i sund zadnje kategorije,
i da kojim slucajem postoji neka komisija za to,ovaj program bi tako bio i oznacen i debelo oporezovan.
Koliko imam priliku cuti,dobar dio mladjeg uzrasta gleda to-i sta onda reci,
nego katastrofa.

Sasa Popovic,kao velemajstor za kic i sund,i njegova ekipa su odlicno ispitali trziste i tacno su znali da ima i vise nego dovoljan broj "ciljanih"
gledalaca spremnih da tu njihovu lakrdiju isprate do zadnje minute.

Kao odgovor na naslov teme:
Ovo nije nikakva bruka za muzicarsku profesiju.
Zasto.?
Pa zato sto muzicari nisu doktori nauka,nisu naucnici,...nego obicni ljudi.
Muzicarska bransa je specificna i jedan dobar broj njih,na zalost, se ne razlikuje od likova iz "Farme".
Pa sami ste svjedoci i znate s kim ste sve radili,kako drugi rade,kako se ponasaju,kako komuniciraju,ogovaraju jedni druge,ljubomora,sujeta....itd.
To je "Farma" ali ne na TV,nego u stvarnom zivotu,iza kamera.

I za kraj:
Cestitam svakome ko god ima zivaca,strpljenja i bilo kakvog motiva da
gleda pomenuti program,gleda one face na ekranu i slusa njihove nazovi
razgovore.

Pozdrav,

EmirTotic 21.06.2010 16:47

Nemojte se opterecivati. Sve su to ispusene lule i mladi "ambiciozni" orangutani zeljni slave ma kakva bila. Za novac su u stanju sve da rade, prodali bi kevu da u tome vide korist. Jadno.

zeljko 21.06.2010 16:50

Ne poznajem tu emisiju ali sam 100%siguran da je Sejox u potpunom pravu za ovo sto je napisao...To je jedan sablon kako se svugdje sada u demokratskim zemljama koristi ovdje u njemackoj vec odavno...bogati sve bogatiji a siromasni jos siromasniji.

Bas briga drzavu i komisiju sta ko radi uglavnom njima stima a nas mali narod ko pita zasta..To je moje misljenje..Pooz

caka012 21.06.2010 16:53

I jos nesto, oni su dobili instrukcije i moraju tako da se ponasaju, jer sto veci skandal i bruku naprave, gledanost emisije je veca.

zeljko 21.06.2010 16:55

Bas tako..To je to..Pooz

Dell 21.06.2010 17:21

sto je najzalosnije ljudi se radi te farme sekiraju i ozbiljno je shvacaju, bez komentara...

Milena na pijaci - PLJUVANJE - Farma 2010
You need to upgrade your Flash Player

Millan 21.06.2010 17:50

Da se ja pitam, onih 100.000e ne bi' dao nikom, vec bi ovde nama uplatio hostig za narednih 100 godina!:D

bokivelik 21.06.2010 18:53

....

Millance imas podrsku od mene za sajt.
A za farmu nemam komentar ubi boze!

makso68 21.06.2010 21:05

Citat:

Originalno postovano od nesaband (Post 137291)
Kolege da li pratite Farmu?

Ja mislim da je to bruka za nas i nasu zemlju.
Ja sam malo gledao i zgrozen sam.

Ne mogu da shvatim sta su sve nase kolege spremne da urade zarad novca koji dobijaju na farmi.

ovo je klasicna prodaja duse za pare.

Ne pratim farmu,ali sam ˝zgrožen˝kad vidim ovaj tvoj avatar.Pozz...

nesaband 22.06.2010 15:21

@Makso,iznenadi me!!! Molim te da mi obrazlozis sta je to grozno?
Ne kapiram te.

Vule 22.06.2010 15:24

Možda čovek ima drugačija moralna načela od tebe Nešo...;)

Sejox 22.06.2010 15:31

@nesaband

Znao sam da ce doci do ovoga....;)

Mislim da je ovdje @Makso napravio gresku ne postavljajuci smajli.
Ja sam mislio da su navodnici dovoljni,ali izgleda nisu bili.

Vule,pretpostavljam,da ovdje nema razlike u moralnim nacelima....;)

Misljenja sam da je ovdje bio "fatalan" vizuelni efekat avatara na Maksu.!!!!

To je moja pretpostavka,a vec ce stici pojasnjenje za Nesu od Makse,pa
mozda ja ne budem u pravu.

Pozdra,

makso68 22.06.2010 15:36

Što se tiče mojih moralnih načela sve je O.K.Malo sam se našalio.Vidite da je ˝zgrožen˝pod navodnicima,baš kao i u prethodnom postu.U mom selu bi ti navodnici značili upravo suprotno(recimo obradovan),ali nekom,izgleda,treba ginko-forte.
Sejox,koliko znam u našim književnim jezicima u pravopisu ne postoje smajliji i ja ih,inače,ne koristim.Neshaband,nadam se dase ne ljutiš zbog ginko-forte,i to je šala.Pozdrav svima!

Vule 22.06.2010 15:38

Onda je greška što niste iz istog sela. Razumeće Neša tu pošalicu sigurno :)

Sejox 22.06.2010 15:53

@makso68

Makso,izgleda da si ti mene krivo shvatio.;)
Napisao sam bez ikakve lose namjere,cisto da obrazlozim u cemu je nastao
problem i bio sam u pravu.
Naravno da znam da u pravopisu ne postoje smajliji,ali na forumskim
pisanjima su oni uobicajena pojava i imaju svoje jako bitno znacenje.

Evo ispostavilo se da je nedostatak jednog smajlija,tebi donio pitanje
od Nese,jer covjek nije shvatio odmah znacenje onoga sto si napisao.

Moj post je bio dobronamjeran,i sugerisao je drugom clanu na sta si mislio.
Nadam se da je sve OK.;)

Pozdrav,

nesaband 22.06.2010 16:01

UH,sad mi je lakse,vec sam se zabrinuo za Maksu:lol:
sve je ok,samo nekako ovi nasi farmeri nikako da se sloze ko je najbezobrazniji i naj nekulturniji.
ja ih pogledam svaki dan po par minuta cisto da budem u toku al ne vredi,nema njima pomoci.

makso68 22.06.2010 16:13

Ma,ljudi,samo opušteno.Zaista je u pitanju šala.Pozdrav svima.Živi bili!
Dodato:
Sejox,druže,ja stvarno ne znam ni kako se smajliji koriste.Naravno da je dobronamjerno,pa ti si najdobronamjerniji čovjek na forumu,a i šire.Živ mi bio!Pozdrav!

nesaband 22.06.2010 16:16

Ma sve je u redu Makso,malo se ja salim.
pozdrav

grandia 22.06.2010 16:41

iz tog razloga ja zahtevam da se ogranicenje smajlica duplicira :lol:

barem za mene, da ne dodje do nesporazuma - meni se to u zadnje vreme dosta desava :rolleyes:

i ja sam malko odavno gledao farmu, onda kad je dzej upao sa orkestrom u farmu a ona cicamica (ne znam kako se zove) slavila rodjendan ... mislim da smo diskutirali o tom dogadjaju u jednoj temi ovde ... neko je pitao o kljavi koja je bila koriscena to vece ...

moram da kazem da i ja slicno mislim kao vecina ovde al sa druge strane moram i da priznam da sam, sto vise emisija trajala - vise hteo da pratim sta ce jos da se desava ... nisam gledao kuci, vec kod jednog drugara koji ima total-tv-antenu pa sam morao ici kuci jel je vec bilo kasno - a kao sto sam reko - hteo sam i dalje da pratim emisiju ...

znaci takve emisije nas privlaze da ih pratimo i ako smo "ugrozeni" :D
verovatno je to neki "sindrom" :B

pozdrav svima

Vule 22.06.2010 16:57

Sejo je Jaran pravi :)

A farmu ne gledam...nekako mi takve emisije vredjaju inteligenciju i nisu po mojim moralnim načelima :)

Nego,ne znam zašto u naslovu stoji da je to bruka za našu profesiju i kakve veze to ima sa našom profesijom,osim što ima pevača učesnika ali opet ista stvar?

Dell 22.06.2010 17:28

maaah, nema tu puno rasprave, dajte narodu "kruha i igara" ovim zaboravljenim "zvijezdama i zvjezdicama" love, pinku i grandu gledanost i svi sretni zadovoljni :) to je inace dobar psiholoski lijek za ljude u dokolici, skrenu pozornost sa svojih problema i posmatraju tudje i jos govore ono kao maaah dobra su moja djeca, dobar sam ja vidi ovih kako se ponasaju na farmi itd. pogresna mjerila uzimaju, a da ne govorim da i mnooogo mnogo djece to gleda, zali boze na kakve ce se ljude ugledati...

Trenutno vrijeme na Forumu 11:09

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org