![]() |
Mladi talenti - Global
Čisto da više ne bi imali gomilu razbacanih tema sa mladim talentima.
Imamo jednu sa ličnim snimcima omladinaca, i gomilu sa snimcima sa svih strana. Spojimo ih na jedno mesto. :) Ja ću, ovaj put, početi sa ovom devojčicom, za promenu. :) Oni koji sviraju gitaru će razumeti koliko ovaj snimak zaslužuje pažnju. :) |
rijeci su suvsne :)
|
sta reci , extra , extra , i po sto puta extra . decko opasno svira ...... veoma tacno vrh!!!!!!!!
|
|
|
|
:-O:)
Dodato: ja se izvinjavam sto cu postaviti i drugi dio ove sjajno talentovane djevojcice...ostao sam bez teksta kad sam je cuo kako svira i kako zivi...Pozz |
Evo još jedne male talentice, ne pjeva, ali vrijedi pogledati (ima prijevod!)
|
Razumem da posle ove malecke ne sme niko ništa da postavi, ali šteta da umre dobra tema. :)
|
Ubivav gi na mesto :D
|
@Dell,ako dozvoljavas ispravio bi te, ,,gi'' ti je nepotrebno. :D
Decko ubija kako svira. |
A ja bih tebe ispravio... nikako ne ide "ispravio bi te"... kad smo vec kod ispravljanja.
|
=))
korespodencija bato i ostalo. |
Svakom se desi greska u toj "korespodenciji i ostalom" i to nije nikakav problem... ama je problem to ispravljanje u "korespodenciji i ostalom"... a nema potrebe.
Nego da se vratimo tim mladim talentima u koje ja nazalost ne spadam. |
Hvala @tranzit,uopste nisam proverio sta sam napisao. :)
Takodje mislim da si pogresno shvatio moj post,ja nisam imao nikakvu losu nameru salio sam se,nemam obicaj da ispravljam po forumima. |
Ma i on se zezao, a ja pokusao sam da si budem duhovit majke mu ga spapatrljim :lol:
|
Ma sve jedno i da nije,pogresio sam stvarno, dok sam se za tebe salio nisam imao losu nameru jos jednom pominjem da se ne tumaci pogresno.Inace,moram da ti pohvalim znanje juznjackog,racepujes :D
Evo jos jednog talenta.Decko ima izuzetno tezak zivot a peva kao zmaj. |
|
Moze ovdje video sto da ne, nisam je nasao na youtube, samo ovdje, zna li neko iz Sarajeva nesto o ovoj djevojci, ja jace pjevacice nisam odavno cuo...
|
Morate da razlikujete muzicare koji imaju takoreci "fintu" da kupuju ljude i prave iskonske muzicare koje poseduju boziji dar.
Recimo ovaj momak ima boziji dar koji se ne moze navezbati, potrazite jos njegovih klipova. Ako je za vas talenat decko koj je skinuo 5 pesme od Kitica onda nesto nije u redu sam vasim merilima talenta. Slobodno nek se uvrede mnogi ali dar je dar i prepoznaje se pa maker taj neko imao i 5 i 35 godina. |
Nije niko odavno napisao na forumu rijec POTPISUJEM ;)
|
Citat:
|
Citat:
|
Džaba vam linkovi kad ih 90% ne radi na tapatalk... Niko ne koristi "inser URL" kad postavlja :(
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org