![]() |
Čestitam MUBAREK RAMAZAN mjesec posta
svima clanovima islamske vjeroispovijesti cestitam MUBAREK RAMAZAN mjesec posta.
|
i ja takodjer svima cestitam bajram serif mubarek olsun
|
**
Sretan vam praznik :)
|
Sve cestitke.
Srecan vam praznik! |
Pridružujem se najsrdačnijim čestitkama!
|
hvala lijepa drugari moji na cestitkama
|
I ja cestitam svima koji slave ovaj praznik i sve najbolje....Pooz
|
Pridružujem se čestitkama!;)
|
Evo i ja se pridruzujem cestitkama
|
I ja čestitam praznika svim članovima islamske veroispovesti.
|
sretan praznik svima koji slave ovaj praznik :)
pozdrav |
Pridruzujem se cestitkama . . .
|
Sretan Praznik svima koji slave
|
Bajram serif mubarek olsun.
|
Na ovoj temi je doslo do malog nesporazuma,pa cu malo intervenisati
cisto da ljudi znaju sta je sta i o cemu se radi. Postavljac teme je cestitao svim vjernicima,a pripadnicima islamske vjeroispovjesti,mjesec posta-Ramazan. Obicno se u praksi ovo ne cestita,nego se vjernicima koji poste,pozeli lagan i ugodan post. Ramazan je kod Muslimana,mjesec posta i odricanja od jela i pica tokom dana a u svrhu prociscenja duse i tijela. Uz to ide i redovna molitva Bogu. Ramazan traje 30 dana. Dakle: -Ramazan je mjesec posta. -Bajram je najveci Muslimanski praznik. (dva u toku godine) Posto citam i vidim da ljudi cestitaju Bajram,a taj praznik je tek 09.09.2010. godine,ovo sam napisao za one koji neznaju,ili koji su neupuceni. Ja licno onima koji poste mjesec Ramazana,zelim lagan i ugodan post. Ovo je napisano,jer je tema otisla u pogresnom pravcu koji nema veze sa naslovom i stvarnim stanjem i dogadjajem. Bajram mozete cestitati,kada dodje vrijeme za to,a datum sam vec gore naveo. Pozdrav, |
Kao što Sejo reče,lagan i ugodan post vjernicima islamske vjeroispovjesti.
|
**
@sejox
Eto Sejo nisam ni ja ovo znao . Sorry.;) |
da, sejox je u pravu nije znaci u pitanju bajram nego pocetak posta za vjernike muslimane.hvala sejox za obrazlozenje.
|
Svim vernicima islamske veroispovesti ugodan post.
P.S.Bravo Sejo......Vise puta sam razmisljao o ovom slucaju pa mi nista nije bilo jasno. |
Svim vernicima islamske veroispovesti ugodan post.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org