![]() |
Zaglavio mi se kljuc u bravi.?
Pre neki dan puko mi je kljuc na vratima od biciklane i unutra je ostao kljuc. A treba mi bicikl, i sad sta mislite kako da izvadim kljuc??? pozz
|
**
Marko....ne ocekuj uputsva kako da vrsisi krivicno delo.....:lol:
Legalan nacin je da kupis novu bravu i svim korisnicima te ,,biciklane,, das po jedan kljuc.:) |
Hehe. Ma tesko bi bilo menjati bravu, lakse je izvaditi kljuc samo ne znam bas na koji nacin. Mozda sa nekim jacim magnetom, ili tako nesto.
|
ja sam jednom vadio nekom uskom pincetom,i uspeo ali na jadevite jade,ceo dan izgubio samo za to...:mad:
|
**
Marko danas nije tvoj dan....polomio si kljuc...ne mozes doci do bicikla...verovatno ces menjati bravu,a i dao si naslov za temu.....
|
Pa to je tako u zivotu, kad krene krene... :D
|
Verovatno je najjednostavnije da promeniš bravu.
Sada, ne znam kolika je brava, ali ako je standardna onda možeš izvatiti ključ. Pitanje je samo koliko duboko u bravi ima do ključa. Uvek ključ možeš izgurati nečim, sa druge strane. Sada, pitanje je da li postoji drugi prolaz, na koji bi se uvukao. :)) Ako ključ nije preduboko u bravi, onda ga možeš zabušiti pod uglom sa nekom što tanjom burgijom, tako da možeš posle da ga potkačiš, sa nekom jašom žicom, i iščupaš. Čelična bi radila posao. Eto ti ideje... |
Iskustvo,nema sta....;)
|
Ljudi uspeo sam. Lako se brava okrece tako da sam uspeo da okrenem sa polomljenim delom koji mi je ostao i otkljuco sam i onda sa druge strane gurnuo kljuc i izvadio... :D
|
Eto, vidish... :)
@neconix Sa hakovanjem se krenulo pre kompova. Dalje je bila samo digitalizacija procesa... :)) |
Eh, resio si problem, a meni bas pade na pamet dinamit. Mogao sam da ti posaljem, ostalo mi par komada od pre neki dan kad sam isao na pecanje.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org