![]() |
Strah-nekultura-lopovluk
Zašto je izbrisan moj post od juče??
Čega se bojite?? Zašto ste nekulturni i neparlamentarni?? I dalje stojim iza svega što sam juče napisao jer istina je samo jedna!! Ako ste fer i korektni i želite dobro ovom forumu objavite moj post koji ste skinuli!! |
Ko si ti i kakav post ba?
|
U kojoj je temi? Mora se vidjet! Da nije niko odgovorio pa da nije post otiso? De pokazi koji je to istiniti post?
|
Cao,
O kojom postu se radi? Nisam bio tu, ovu sedmicu! A Post nije obrisan bez razloga, nemoras da se nama ljutis i da uvredjas Team Yu-midija! pozdrav |
jes ovaj frajer smijesan
|
@FlayKing:
Jaro vidim da si online hjade reci gdje je zapelo matereti :lol: |
o kakvom je postu rijec
i sto si napisao u njemu? |
Pozdrav
Oni koji ne znaju, rijec je bila o meni. Ukratko gospodin FlayKing se buni sto sam njegov rad zakacio u download centar koji on prodaje. Zakacio sam ga pod svojim imenom a nisam napisao da je to njegov rad, najveci je problem sto sam ZAKACIO. Gospon FlayKing je izjavio da sam klosar i lopov i kako ce me tuziti zbog toga jer je rad zasticen autorskim pravima. Jednostavno, price za malu dijecu. Tu poruku, sam ja jucer izbrisao jer kao prvo nista pogresno nisam uradio a kao drugo moje ime se nece blatiti jer je i moje ime zasticeno autorskim pravima, a kao trece ovo nije mjesto za ovakve teme. 1. Kao prvo, rad(ritmovi) NIJE bio zakacen u MOJE IME. 2. Kao drugo, rijec Super-Ritmovi ne znaci da su ritmovi super nego su ritmovi specijalni. A specijalni su zato sto su namjenjeni za odredjenu pjesmu a njihov kvalitet je 6/10. 3. Kao trece, gospodin FlayKing treba da se stidi. Downloadira sa yu-midi, prodaje drugima, a nista ne kaci na yu-midi. 4. Kao cetvro, FlayKing je veoma nekulturan. Ako je imao problema sa mnom mogao se meni licno obratiti a ne ovoliku bruku praviti zbog par ritmova. @FlayKing I ja takodjer stojim iza SVEGA do sada sto sam napisao i uradio. Ja sam lopov i klosar a ti si kompleksas. I kao sto sam jucer izjavio, najbolje bi bilo da sam zakacis taj svoj rad tako da drugi ne kace za tebe. Podjeli i ti nesto sa nama! I ne pomisljaj da yu-midi mozes unistiti, jer znam prema cemu ovo vodi. Otidji u download sekciju i vidjet ces da sam izbrisao te tvoje SUPER ritmove, ostat ce ti prokleti. Sada bi te molio da se udaljis od Yu-Midi, jer ako ti ne das nista svoje ne mozes ni tudje uzimati. A nemoj misliti da ako si promjenio Nick name da ne znamo o kome se opet radi. A sto se tice znanja o Korgu, sto se ne zaposlis u Korga kada si toliko pametan pa ne bi morao tudji rad da prodajes. Jos nesto, svoje prijetnje ostavi za nekog drugog! |
Ko si god da si nemoj glumit ovuda napari jaro u skokovima. Skidas stvari odavde i prodajes. Parazit jarane.
Adrijan de reci ko je ja ga neznam. |
Izvinjavam se ali ima jos nesto
Svi ritmovi u tome SETu NISU od ovoga covjeka. Tih par sto jesu, dati su mi djabe da ih isprobam. Meni se nisu dopali i nisam nista ni kupovao. Ja te ritmove nisam PRODAO nikome nego sa ih zakacio FREE da se posluzi ko god hoce, kome ce valjati. Znaci, o kakvom se lopovluku radi? Jedini je problem sto je ovome covjeku muka jer mi nije te ritmove prodao!!! |
@blatusan
Prijatelju ne znam ni ja kako se zove pravo ova osoba, vjerovao ili ne. Covjek se krije iza nekih Nick Name-ova a kaze da sam ja lopov. Ja sam se sa svojim pravim imenom registrovao "Adrijan" jer nikome nikakvo zlo nisam ucinio i nemam razloga da se krijem. |
Ma pusti ga nek sere, ako mu je to jedini nacin da razjebe konkurenciju nek ide, al sad i mi ovdje znamo na cemu smo sa njim. Neka drug mojne se ti nista sikirat.
Ako se cujes sa Nedzadom pozdravi ga od mene. Pozdrav Alen. |
Jeli, a to neki novi opasni KORG INZINJER a?
|
Alene, koji se ku$%^ ti ne javljas na MSN sto sam ti reko?
|
Grijesis Nedime. Nije. On je izmislio Yamahu a potom Korg(sto se podrazumijeva)
Nisi to znao? Stidi se i srami se! |
Re: Strah-nekultura-lopovluk
Citat:
P.S. Upravo slušam Radeta Kosmajca i nadam se da mi administrator ovog foruma neće zamjeriti ako promjenim pravac ove diskusije jer ovaj Ronjase ( mislim na Flu King-a)i nije baš neka tema. Evo ovako ako neko ima neki mp3 ili dvd ili ...itd bilo šta od Radeta Kosmajca pa da mi pošalje na mail ili pješke(poštom). Pozdrav svim djelatnicima i korisnicima ovog Raja Za Muzičare. Znajte da Vaš Jazz ima laganu tremu pred Novu Godinu ali onu našu muzičarsku tzv. pozitivnu pred svirku |
zbog kog seta radi se
Zdravo svima ....
o kom setu radi se molim vas. :P |
Jazz imam ja od kosmajca dosta pesama live. Pokusacu sve to da zipujem pa da bacim na rapidshare ili slicno. Ili mi nepisi adresu pa cu da ti snimim cd i da ti posaljem u kovertu.
|
jazz replay
ej svak čast za brz replay marco,
hvala unaprijed saljem ti adresu na PM, pozz |
Set se zvao 10SuperRitmovaZaKorga ili tako nesto. Zakacio sam ga prvi dana kada je SuperClan sekcija za Korg PA80 bila otvorena. Iako nisam morao, jucer sam ga izbrisao da se gospodin King ne bi ljutio. Tada sam i poruku izbrisao, valjda od straha :D.
U SETu se nalazilo nekoliko DEMO ritmova koje sam dobio od Kinga da isprobam. Znaci, nije nista zakaceno sto mi je prodao. I da mi je prodao, to je moja stvar sta cu ja sa tih ritmova dalje da radim. Inace sve sto kupim od originalne osobe ne dijelim dalje a kamoli da prodajem. Ja imam toliko toga puno od recimo ******a i drugih kompanija sto sam kupio, za Emulator X i Yamahu itd . NIKAD za nikad nisam nesto od toga zakacio negdje ili nekome dao ili boze me sacuvaj nekome preprodao. Ili recimo od Nedima da sam kupio neke stvari, nikad za nikad ja to ne bi preprodao ili dao. Nikada za nikada nisam nesto od svojih prijatelja, sviju VAS, dijelio dalje a prodaju necu vise ni da pominjem. Jednostavno postujem svaciji rad i ne prespavane noci. Takodjer postujem rad i od gospodina Kinga koji me napao. Ali postoji jedna velika razlika, ovo sto sam zakacio od Kinga je DEMO koji svako dobije, isproba, i moze da kupi ostalo ako mu se Demo svidi. Prema tome kakva je frka i sta sam tu pogresno uradio? I jos jednom napominjem da nisam NIGDJE napisao da su to moji ritmovi. Da se nekome dopalo, ta osoba bi zakacila poruku "ko je ovo napravio" i reklo bi se, kao sto se vec par puta pitalo na forumu za ime autora od SETova i ritmova. |
Nemam prava da se petljam ali samo jedna stvar je jasna...KO KUPI ILI DOBIJE NEKI RITAM ILI SET,ON IMA PRAVO DA S NJIM RADI ŠTA MU JE GOD VOLJA...Dakle il ga on izbriso,il ga prodo il podjelio ili uploado,to je njegova stvar....Zato pazite kome šta dajete i kako dajete...A gospodinu Kingu bi poručio da ne vređa kolegu Adrijana jer momak nije imo namjeru da "trguje" tuđe stvari kao što to rade nama poznati "majstori" već je prijateljski i dobrog srca stavio gore da mladi muzičari koji nemaju pare za skupe setove dobiju neke malo bolje ritmove i sebi urede klaviaturu...Adrijane mi smo s tobom i nemaš šta da se pravdaš...Svaka tebi čast kad si spreman da djeliš svoje stvari s drugima a ko god skida sa Yu-Midija i prodaje neka ga bude sramota jer to su proklete pare zaslužene na dobroti članova Yu-Midija...Pozdrav!
|
Hvala Alix i svima ostalima. Samo me mnogo naljutilo to sto sam siguran da ovaj covjek downloadira SETove sa ovoga website-a, jer kako je prije svega pronasao te svoje ritmove. Morao je downloadirati da bi pronasao. A buni se sto sam zakacio par njegovih DEMO ritmova.
Jos izgleda da ima i SUPER CLANSTVO na website-u, jer ovaj SET se nalazio u SUPER CLAN sekciji koja je posebna od Download sekcije. Ili imamo nekog drugog spijuna. Ko god nas spijunira i zeli nam zlo treba sram da ga bude. A Yu-Midi ce da nastavi da radi i dalje pod istim imenom ili drugim za nas i za generacije iza nas. Jer prije svega Yu-Midi smo MI koji se zajedno druzimo online a ne webiste. |
jazz replay
Adrijane i ostali na forumu,
neka smrdi taj Fly ili Flow ili...mother fucker King, ali da je pravi muzičar on bi svako svoje djelo najavio kroz ovaj forum kao i drugi naši članovi npr.uploado-ovo sam to i to tu i tu... ja se barem drzim toga i svako svoje djelo najavim... mozda je taj "lik" i veća faca od mene ali da je poštenija ...ej brrateee jest da sam amater ali ja volim da pomognem a ne da odmognem, Pozz sa sve dobre ljude ovog foruma i Adrijan ne moj da se pravdaš kad je taj " mrtvac" smrdo i nemoj sebi to dopustiti ja to smijem da kazem tebi jer si mi milion puta pomogao a nula puta odmogao još jedan pozdrav za sve. |
Hvala svima
Zna li iko od vas gdje je Miodrag? Nema ga nikako na forumu ni MSNu :(. Moguce da je otisao na odmor sa djecom. |
@Adrijan
Evo me prijatelju imao sam obaveza preko glave,a jos sam i svirao 4 noci zaredom pa sad tek polako dolazim do sebe :lol: ! Kao prvo zelim ti sve najbolje u 2007 god. mnogo zdravlja, srece i da nam se sto prije ozenis. Takodje i ostalim clanovima zelim sve naj naj u 2007 god. mnogo zdravlja srece i uspjeha. Sto se tice ovog nepoznatog clana,mislim da nije vrijedan prijatelju niti jednog slova na ovom Forumu da mu se neko obraca ili nesto komenterise. Procitao sam i onaj prvi post prije nego sto si obrisao i jednostavno sam se zapitao da li je to normalo. Dali je normalno da neko radi 5-6 ritmova koje je licno uradio a za uzvrat dobio 10 puta vishe,da toliko omalovazava i vrijedja. Mislim da je to jedna velika sramota i besmislenost ko god da je. Dali je posmislio sta znaci nekoga nazvati lopovom,klosarom i da prijeti nekome.Pogotvo kada se radi o licnom interesu treba da zna da je ovo javni Forum i da takve stvari nepripadaju ovde.Posto se radi o nepoznatoj osobi predpostavljam i dajem pravo sebi da kazem da je njegov potpis kao sto i ova tema naziv nosi: "strah,nekultura,lopovluk" a da smo u pravu to pokazuje koliko je odgovora dobio a jos se nije oglasio. U zadnje vrijeme sam dobio od nekoliko clanova informacije kako neki novi sajtovi od clanova koji dolaze na ovaj sajt kopiraju Forum,Tutorijal a da negovorimo i Download-Centru i sa tim dolaze cak i ovde da se reklamiraju.Sto se mene tice neka kopiraju 1:1 samo neka nas ovde ostave na miru i da prestanu vec jednom da vrijedjaju i protjerivaju clanove. Srdacan Pozdrav Miodrag |
Ma, pustite budalu na miru... ;)
Srecna vam nova svima!@ :) Tema ----> LOCK! |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org