![]() |
|
zoric-Demo snimci
Evo jos uvek testiram moj GW8 i u fazi sam pravljenja ritmova ali dok nepredstavim to,i posto se ovde slabo postavlja rock,evo kako zvuci gitara sa GW8 malo zezanja sa mojim kumom koji me je uhatio na delu......
|
wooow jako uvjerljivo zvuči...bogme jedna od boljih el gitara...naravno nakon mog tyrosa...he he šalim se,nemoj te sad navalit na mene...pozzz
|
Buraz, ovo nije dobro, ovo je predobro...
Nisam znao da GW moze ovako dobro da radi, zaista super zvuci.. Sve pohvale od mene... |
jarane Svaka Ti Cast.. ovo je opasno :)
|
Samo tako nastavi!!!Lepo ti zvuci gitara na GW8.
|
Bravo,bravo,odlicno ti ide!
Naslov si jedino trebao da stavis Zoricd-Demo snimci,ali ce vec neko od moderatora to ispraviti. Jesi li za ovu stvar menjao bas pedalu u komposeru?E,da,pisi kako si ovo uradio,jesi li svirao pustajuci style ili si spakovao kao song pa svirao uz njega? |
Odlicno zvuci, bas mi se svidja... :)
|
Meni ovo zvuci kao pravi bubnjar da svira....Bravo
|
Odlično je,samo nastavi.GW 8 ima najbolje distortion i feedback gitare od svih klavijatura,koje sam imao,a imao sam ih....Pozdrav!
|
Zoki extra ti zvuci girara
|
Roland uvek ima bolje gitare od Korga,to stoji.Lepo ti radi.
|
waouh odusevljen sam. svaka cast za gitaru; reko bi da si pravu uzeo svirati.
a ni ritam nije za odbaciti samo tako dalje. |
Meni ovo ne zvuci kao ritam iz klavijature...koliko vidim zoricd svira samo desnu ruku ;) i to sto svira je super,samo bi bilo bolje sledeci put da cujemo neku prezentaciju kvalitetnije snimljenu ;)
|
Vex ima pravo,ovo je mp3 matrica a Zoric svira samo solo.Nadam se da ce ponovo posecivati forum kad mu istekne kazna i da ce nam prezentovati i neki ritam iz njegove produkcije.
|
Pa zato sam gore i napisao da bubanj zvuci kao da bubnjar svira heheh....ne mora da znaci mozda i gresim....Poooz
|
svaka cast :)
|
Hvala svima na vasim komentarima drustvo....u prvom postu sam napisao da cu da demonstriram el.gitare na gw8 koje sam malo miksovao uz matricu...u fazi sam pripremanja ritmova i cim zavrsim postavicu demo snimke.moram da naglasim da je gw8 izuzetno mocna sprava za osobe koje zele da zvuce drugacije,jer moramo priznati gde god se okrenete sve sami korgovci i svi zvuce manje vise isto,naravno bez uvrede ali nadam se da znate o cemu govorim.editor ritmova u samoj kljavi je izuzetno mocan ali zahteva mnogo truda i volje a ja je definitivno imam!jos jednom hvala svima na komentarima.poz
|
Drago mi je sto si se vratio,sad vodi racuna.Ako ritmove budes radio kao sto sviras one gitare na klavijaturi,mogu samo da zamislim.....
p.s.Nisam ti odgovarao na SMS,nestalo mi kredita. |
Nije problem prijatelju tvoja objasnjenja su mi mnogo pomogla!!!:)hvala za gitaru a sto se tice ritmova ovo sto sam napravio do sad stvarno mogu da kazem je vrh!stvarno su bubnjevi dovedeni do savrsenstva posebno dobosi i stvarno ima izbor setova za sve vrste muzike!
|
Ocekujemo onda nove demo snimke!!! :)
|
Naravno,uskoro ce da budu!!!:)pozzz
|
Kako je naziv ovoj gitari na gw8.Pozdrav
|
Neznam tacno naziv ali na broju 188 je i malo sam je dobudzio mada dobro radi i fabricka a naziv mislim da je Searing COSM tako nesto......kad upalim sinth javim ti na pm.
|
ok ,hvala
|
Evo i ja da postavim demo snimke.....Nemam mnogo vremena za snimanje zbog posla tako da sam uspeo da postavim par ritmova koji su odradjeni u fullu....uzivajte.;)
<object width="353" height="132"><embed src="http://www.goear.com/files/external.swf?file=c34f9e7" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" width="353" height="132"></embed></object> U prvoj pesmi Fool For Your Lovin komplet aranzman je radjen na GW8 kao i riff sa ritmom koji je skinut sa foruma,ali maximalno obradjen u mom stilu. U Indira ***** Heroji Klavir je semplovan sa Triton le i solo bellpad je sa Tritona a solo gitara sa GW8. Sejo Kalac kompletan solo je radjen sa Tritona i naravno ritam GW8. <object width="353" height="132"><embed src="http://www.goear.com/files/external.swf?file=144f3ba" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" width="353" height="132"></embed></object> To mi nije trebalo tamburice su semplovane sa Tritona kao i solo strings. <object width="353" height="132"><embed src="http://www.goear.com/files/external.swf?file=87bd59a" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" width="353" height="132"></embed></object> Kruska harmonika je sa tritona kao i brass u refrenu. <object width="353" height="132"><embed src="http://www.goear.com/files/external.swf?file=68b836d" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" width="353" height="132"></embed></object> Magla solo je sa Tritona ostalo GW8.Obratite paznju kako zvuci clean gitara u strofi sa GW8....B-) <object width="353" height="132"><embed src="http://www.goear.com/files/external.swf?file=319cc2c" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" width="353" height="132"></embed></object> Evo da postavim kako radi moj Grand Piano Kurzweil PC88 Koji radi bolje i od Stainway-a i Yamaha Grand kod mene! <object width="353" height="132"><embed src="http://www.goear.com/files/external.swf?file=30d7be2" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" width="353" height="132"></embed></object> I na Kraju Akusticne gitare.....prva gitara je Yamaha Acoustic,druga je daleko prepoznatljivi Ovation Guitar i treci Ibanez koji opasno semplovan,i koristim ga samo u donjim oktavama jer u gornjim vec gubi kvalitet kao sto i primecujete..... Izvinjavam se na greskama pri svirci i akordima desavaju se a morao sam na brzaka sve da snimim!!!pozzzz;) |
Super ti je ovo drugar. Sve zvuci odlicno.
Mozes li mi reci koja je numera odsvirana na klaviru od 1:39 ? Hvala, pozdrav ;) |
Ovo je lepo druze,svaki snimak.
Koji si bas koristio u ritmovima,koji efekat Style Mfx,jesi li kombinovao setove bubnjeva?Ja pretpostavljam koji je odgovor,ali najbolje da to cujemo od tebe!:lol: |
svaka cast super zvuci distorzija bas mi se svidja ...samo dalje tako druze ....
|
....matori,opasna gitara,sta reci!!!!
|
@acekorg
To je obicna Blues sema nije nikakava pesma...:)Hvala na komentaru drugar. @boban10 Koristio sam razne basove moras mi reci za koji te tacno ritam interesuje jer je u svakom drugacije a sto se tice MFX efekta davao sam akcenat na ritam sekciju....ekvilajzer sam koristio u svim ritmovima na drum traku a u nekima i na bas i drum traku i stvarno mi je trebalo dugo da bih postigao ovu punocu bubnja,i da naravno da sam kombinovao setove bubnjeva u nekim ritmovima sam posebno vukao fuseve,posebno bas bubanj posebno dobos!!! i na kraju stvarno po stoti put moram da pohvalim GW8 riff i solo gitaru i slobodno mogu da kazem da je bolja od skoro svih aranzera koje sam imao prilike da cujem,a cuo sam ih mnogo.......pozzz |
Sve je odlično,nemam šta dodati.Što se tiče distortion gitare nema je ni na PA 2 X pro,ni na Tyros 2(ovo je provjereno,iz iskustva).Svaka čast.Pozdrav!
|
Stvarno je odlicno, nema sta ko zna zna :D:D:D
|
Hvala prijatelju puno!ziv bio.
|
Super svirka!Neverovatno!Odusevljen sam,klavir ti je strava!Koji je ritam u pesmi Magla,fabricki ili namenski?
|
dobar ton i lepo sviras!!!
pozdrav |
@nemanja 1982
hvala nemanja upitanju je fabricki ritam ali je mnogo doradjivan dao sam akcenat na ritam sekciju i clean gitaru u strofi!mislim da ima u download sekciji taj ritam u fabrickim ritmovima gw8! @Nesaband hvala drug manje sam obracao paznju na svirku vise sam bio fokusiran na aranzer!jos jednom zahvaljujem.poz. |
Brate predobro ovo, nisam znao da je GW8 ovako stalozena i dobra klavijatura, extra zvuk distorzije, a pitch bender odradjuje dobar dio posla. Svaka cast, pravi zvuk el. gitare, 10/10 od mene. :)
|
Hvala puno na oceni druze!:)zaista sam zadovoljan soundom gw8!
|
Cestitam na snimku klavira,na snimku acc.gitare,i prvi snimak od Gunsa.Svaka cast,super sviras,(blues seme dobro sviras),ostale cu snimke detaljnije preslusati..Jos jednom,svaka ti cast i sad si mi jos jedan od favorita na ovom forumu :) .Pozz
|
Hvala Prijatelju mnogo mi znaci tvoje misljenje......ziv bio drugar!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:09 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org