YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Muzički Software (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   NI Komplete 7 Players ---besplatan download (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15002)

rondzo4life 03.09.2010 04:22

NI Komplete 7 Players ---besplatan download

Kao sto naslov kaze, na zvanicnoj stranici Native Instruments mozete besplatno preuzeti KOMPLETE 7 PLAYERS sa oko gigabyte materijala.

Kada otidjete na zvanicnu stranicu NI-a,
-Products > Komplete Instruments & effects > Bundles > Komplete 7 Players

Enjoy!

grandia 03.09.2010 06:46

hvala za info drug rondzo ;)

jel moze neko da uploduje ovo na forum ?? =))=))

mala shala sabajle:D

zeljko 03.09.2010 07:22

:lol:Grandija zar se i kod vas kaze sabajle?

rondzo4life 03.09.2010 07:44

Grandia,
nema na cemu!
Steta da se neiskoristi kad ljudi nude za DZ. A poznavajuci NI, tesko da nevalja.

Ajde ako neko instalirao ovo neka napise utiske. Ja sam samo rezervisao serial i skinuo instalacioni fajl, jer sam u procesu sastavljanja kompa.

Poz,

ovako sabajle!

grandia 03.09.2010 08:38

da sam kod kuce instalirao bi ga odmah al, eto nisam :D

takodje nemam mnogo iskustva sa NI produktima, osim malo FM7 koji je za mene superiska i radi bez ikakvih problema. a ostali produkti su mi malo "cudljivi" sto se dizajna tice ... ne znam kako da objasnim - nisu bas jednostavni za rad ...

takodje sam instalirao odavno NI KORE i samo problemi sa njim, neke greske u library i ne nadje sve boje/samplove a ne secam se vise koliko mb sam instalirao i sve za djabe ?!

primer FM8 - malko sam ga testirao, neka bude da je zvuk kvalitetniji od FM7, al dizajn softwarea je da se obesis ... to je moje misljenje

PS: jeste zeljko i kod nas se kaze "sabajle" :lol:
necemo ovde o tome da ne dobijemo kartone, al ima jos dosta reci, pogotovo ovaj "pozarevacki dijalekt" je zaheban, al tu je sigurno drug caka eksperta u tem ;)
Dodato:
eto ja sam malo pre zavrsio download i instalaciju koja je sve ukpno oko 2 sata trajala i kostala me ca. 2gb na HD ... sumnjao sam vec da cu biti razocaran sa semplovima i tako je i bilo ... 2-3 dobrih drumkitova i 2 dobre gitare, 1 panflauta ... ostalo nije nista interesantno i za mene nekoristljivo jel su neke svemirske fantazije boje ...

za kolege koje sviraju i gitare je sigurno interesantan guitar rig 4

sadrzaj paketa je:

koreplayer
kontakt 4
reaktor 5
guitar rig 4

za download je potrebna korektna emal-adresa na koju se pre downloada dobje link do downloada programa ... uz registraciju na sajta od NI dobija se i poruka sa serial-brojem ..

momentalno ne mogu nista vise o paketu pisati, jel nisam se dosta s njim bavio ...

pozdrav

UzivoKorg 08.09.2010 19:57

Gdje more se da se to dobije ???

grandia 08.09.2010 21:13

druze, eto kolega rondzo je pisao na zvanicnoj stranici od NATIVE INSTRUMENTS ... to je pisao zbog toga sto je procitao pravilnik i tako je znao da je zabranjeno da se ovde na forumu pisu linkovi do drugih sajtova ...

to znaci da ti sam izgooglas a nije toliko tesko ;)

probaj da potrazis kao sto naslov kaze: NI komplete 7 players pa ces stici do tog sajta ...

dali si procitao sta sam ja pisao? fajl je oko 1.6 gb i jos moras da skines neke update fajlove ... lako dostignes preko 2gb i 2 ipo sata download #opa tek instalacija ...

ps: ako nemas audio-karticu onda nema smisla da skidas fajl, osim ako planiras da uskoro kupis audio-karticu.

ja cu uskoro da ubacim jednu presentaciju tih programa sa audio i video

pozdrav

danijel011 08.09.2010 22:12

Malo me zbunilo, na sajtu piše da je Free ali kad sam stavio fajl na download ima u nazivu DEMO :confused: Je li ovo besplatno ili samo demo verzija?

Vex 09.09.2010 01:45

Nije full verzija... To je samo DEMO . Da imaju neku akciju i dele ovo za DZ ,sigurno bi im pukli serveri jer bi svi zivi ovo skidali...;)

grandia 09.09.2010 06:51

ja jos nigde nisam video da mi pise DEMO ... ipak je moguce ...

problem je u tome sto ja ne znam (josh ne) koje su razlike izmedju DEMO i FULL verzije ... iskreno, josh nisam probao nista ozbiljno osim da sam probao neke soundove ... znaci nisam probao da editujem i da sejvujem il da ubacim soundove iz neke druge dadoteke (library) koja nije dosla uz paket ...

a 2 gb nije bas neki demo .. ili?

takodje nisam dobio nikakvih upozorenja slicno "this was a demo, please make a registration of your version "

a registraciju sam inace ucinio pre instalacije, taman falilo josh da me pitaju koj broj na cipelama nosim :lol:

sta se uz update dobija nemam pojma, skinuo sam update al ih nisam instalirao a svaki program iz paketa odnosi josh po 200 i vise MB ... nadam se da se tu nalaze i neki dodatni soundovi/samplovi inace brisem ceo paket sa mog HD :mad:

Vex 09.09.2010 11:49

Pa ne pise direktno da je DEMO,ali pise "This product requires activation with the included serial number " ...tako da verovatno ces dobiti e-mail-om neki "trial" activation code koji ce raditi tipa mesec dana i posle toga ce ti sam program izbaciti poruku da software vise ne radi i da moras da ga aktiviras kljucem koji si kupio... Idi na Native instruments sajt,pa SHOP>product overview> pa tu vidi koliko sta kosta pa ce ti sve biti jasno :">

grandia 09.09.2010 12:17

:lol: ...al ste dignuli paniku - mislim da sam primetio barem jedan razlog zasto ovo nije demo i ne kosta nista ...

evo malo pre sam gledao na sajt, posto nisam kuci nego na poslu, razlika izmedju KOMPLETE 7 i KOMPLETE players je 87 GB materijal :lol:

racunica:

kompletan KOMPLETE 7 je 90 GB a KOMPLETE 7 players = 3 GB
znaci dobijas alat za dzabe al samo malo materijala tek da mozes da probas o cemu se radi.

a tih 87 GB (gigabajt, ovo bajt mi uvek smesno) ne mogu da nam poklone cisto ovako sto smo mi tako ljubazni ;)

znaci ovo nije DEMO nego oce da nas upecaju da kupimo kompletan KOMPLETE paket ... e sad kuj ce da se upeca, nek se upeca - ja necu ;)

danijel011 09.09.2010 12:27

A kako objašnjavate to što je fajl koji se downloaduje nazvan ovako: /1mq8r9.demo
???

grandia 09.09.2010 12:52

:confused: evo javljam se momentalno jos ovaj put da ne ispadnem nekulturan prema tebi a ti cekas odgovor.

ne znam druze, tj. kad stignem kuci oko 20:00 cu da pogledam opet sve malo bolje i pokusat cu da ubacim neki demo al me vec sad boli glava jel nisam za live svirku nikako - pa necu da se brukam :))

verovatno necu to u live da snimam =))

pozdrav

.

Vex 09.09.2010 12:53

Resio sam da skinem tih 1,6 GB pa cu videti tacno sta je...mada ako su player-i dzabe (u sta sumnjam) onda extra...

danijel011 09.09.2010 13:59

@ GRANDIA

Ako je glava u pitanju, nemoj da se mučiš zbog mene :D
Ja sam mislio da si ti to već sve isprobao pa zato pitah...:">
Ostavio sam i ja da skida jutros kada sam krenuo na posao pa ću videti kada dođem kući o čemu se tu radi.

vingula 09.09.2010 14:49

A jesu neki od vas koji ste skinuli taj DEMO, jesti li probali library stavit u KONTAKT ("domaće proizvodnje") ????

grandia 09.09.2010 15:21

eto vidim da imamo i nesto materiala "domace proizvodnje" u down-centaru :lol:

ako neko pre mene isproba dal je moguce il ne, nek´ se slobodno javi, ja cu obavezno oko 20:00

pozdrav

fico 09.09.2010 15:51

To sto se moze da skine dzabe je kao sto je grandia rekao cisto da probas i vidis sta sve ima .E sad ko hoce da ima pored cjelu banku mora da skine i nju .Gde i kako moze da se skine nije bas neka nauka tako da se svako moze dokopati do toga .Semplovi koji dolaze pored nisu bas tako losi da bi jih kritikovali ali dosta stvari ima koje neces trebati ama bas nikad .Svakako ima pored i semplova koji se mogu vrlo dobro iskoristiti ako malo znas da radis sa svim tim sto dobijes .Kod mene je Komplet 5 i sve zajedno kad se instalira sa update iznosi oko 120GB. Znaci sama baza zvukova je ogromna i kad pocnes u tom svemu da si izvadis bas ono sto trebas dojadi vrlo brzo.

danijel011 09.09.2010 17:05

Evo da rešimo i ovo, DEMO verzija :confused:

vingula 09.09.2010 20:11

hm...nitko nekuži moju teoriju?

danijel011 09.09.2010 20:31

Jesmo druže ;) Ali meni se nije dalo da skidam dodatne biblioteke jer već imam "domaće" starije verzije ovih programa, a nisam primetio neke drastične razlike...

grandia 09.09.2010 21:27

misterija resena ... stvarno demo :(

to sam tek sad primetio kad sam se malo duze igrao sa programom ... znaci 30 minuta i ne da mukne vise ... jedino restartovanje kompe pa opet pola sata ...

skidas 3 gb, gubis 3 sata i sve to za 30 minuta a barem da su neke extraboje i samplovi ...

Trenutno vrijeme na Forumu 19:23

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org