![]() |
Kosmajac-Frizura?
Zanima me da li neku ima frizuru kao Kosmajac i kod kog frizera se šiša?
Može i slika? Hvala |
kolega @ Vule.....
na koji dio tijela ste mislili....ako je rutav ko ja...onda ima različitih frizura na različitim djelovima svog lijepog tijela:D |
eeee Vule koja si ti legenda hahaa
|
Ja koliko sam nacuo,shisha ga jedna baba iz Stojnika,a ranije je isao kod frizera cak u Koracicu.
|
kolega vule
potrazite u forumu pre nego sto postavljate ovakve teme. a imamo i frizuru od radeta u downsekciju. posto ste pocetnik sa 1900 i vise postova, ovaj put nece biti kartone al sledeci put sigurno! nemoj neko sad da pita za cipele koji rade obuva i s kojim parfemom se parfemise kad ide na tezge ... karton sa BANane vec spreman da se deli! vazi i za CORTANA! =))=))=)) (momci, znam da se skontali ovu zahebanciju) ;) |
jefta posto sisa baba ustvari cena nije problem samo mi daj njen broj hoooooooocu da imam friz kao rade hehe
|
Kolega @ Grandia budite ljubazni pa nas uputite nekim linkom na tu temo o Kosmajčevoj frizuri? Hvala
|
ova tema izgleda vodi u propast heh
|
1 Privitaka
Ingo Appelt levo na slici ima slicnu frizuru i istu facu???
|
Mene u stvari najviše zanima ko se od Kolega na forumun šiša kao Kosmajac? Vidim svi sviraju kao Kosmajac,svi imaju klavijaturu kao Kosmajac,boje,stalak,pedalu...sigurno neko nosi i istu frizuru?
|
Frizuru ne ali imamo isti privezak za kljuceve....=))
|
Vule poneses sliku kosmajca i lepo odes kod nekog frizera dobrog i kazes,tako me osisaj i to ti je to brate
|
Drama mu je frizura ali bolji mi je nekako pirsing :) a tetovate bljak :( Inace ocjena za radinu frizuricu 10 i pirsing 10 a tetovaza 5 eto skroman sam :P ;) :))))
|
Nemam dovoljno "gradje" na glavi za takvu frizuru :lol:
Sigurno ima neki kolega da se tako šiša |
Citat:
znao sam da ce to doci, tj. sumnjao sam ... sad sam zahebo stvar :lol: tesko meni ... JA S´TEM NEM´NISTA! |
Nemoj neko slučajno da postavi telefon te babe iz Stojnika na forum...ovde ima i maloletnika :lol: samo što se nisu pojavili :lol:=))
|
Lepo si ti napisao grandia da ces jednoga dana da se previse nagnes kroz prozorski okvir....=))
Ali Vule je zasigurno shvatio to kao salu |
ipak i mene nesto interesuje ...
kako pojacava rade boje na njegove kljave? koju foru koristi? jel neko zna dal je rade uspeo da poveze svoj synth sa laptopce? ima li neko sample od cortanove melodike? al da bude ono drajferski dobro? ako ima, nek shalje samo meni nikim drugom - cujemo se na pp pozdrav grandia ijaoo gego, tek sad sam citao ... :)) reko da koristim guzvu :) |
evo ja sam upload-ovo friz kosmajcev pod razno pa bih zamolio moderatore da to odobre sto prije...
I usput ako ko zna koji broj cipela nosi treba mi nesto uzeo sam pa1x pa ga sredjivam :D |
Mico Vulkanizer radi ovako nesto. Mogu da ti sredim za DZ da ti uradi nije frka samo reci.
|
Ispade na kraju kosmajac zaebaniji od chuck norris-a :lol:
|
haah
bolji mu je pirsing :)))))
|
Ja imam kao Kosmajac frizuru!Izvolite,sta treba?HAHAH!
|
Kilo krompira :)))))) heehheheeheheh zezam se prijatelju ehheeheh. :) ehhehehehehehehheheehh :))
|
Nedaj boze da kosmajac vidi ovu temu,a pouzdano znam da posecuje forum!Naljutice se covek!!!!!!
|
Lepo bi bilo ako posecuje forum da pomogne malo svojim ogromnim iskustvom i znanjem ostale kolege. Gomila tema o Kosmajcevoj opremi i tehnici a odgovora nigde :( A mozda i pomaze ali mu ne znamo nickname...?
|
Ma da sigurno posecuje forum,on uzima pare a mi se mucimo i pomazemo,ce da bude kao kad se pojavi Saban Saulic:lol:
|
Kada smo vec kod Rade Kosmajca, da li netko ima njegove boje, za korga pa2x pro?????? Please help!
|
kolega @ mirandess.....
Vi ste očito, ...ili promašili temu, ili samo tražite boju frizure Kosmajca??? |
....
Imam i ja frizuru kao Kosmajac jel ima neko nesto protiv?:confused:;)
Imam i boje kao on, imam i stalak kao on imam i pedalu (ne koristim) kao on,imam i cipele kao on. Sta tu ima lose.......=)):lol: |
Jao Boki .... pa Kosmajac tebe te imitira, sve je kupio isto ko tvoje :lol:
|
Sad se otvara novo pitanje:
Ko je u stvari pravi Kosmajac? :confused: |
@Vule, sad ce on doci na forum, pa ce resiti misteriju, k`o onomad Saban :p
|
Nek nam je dobrodošao!!! :)
|
....
1 Privitaka
Ma ja nemam nista slicno kao kosmajac samo se salim ali zato sviram sve njegove fazone!... I to se salim.
A nek nam je on dobro dosao. Evo nam frizure i moje i njegove.;):lol: |
Pa cak se i Kosmajac slikao s tobom :D
|
....
Aha Ace sta krivo ti sto se ti nisi slikao samnom?
Uglavnom 90% muzicara imaju slike sa nekim pevacem ili kolegom ja imam ovu. To cisto da pokazem frizuru. |
Pa jeste krivo mi, al ajde kad tad doci ce dan kad cu i ja da se slikam s tobom. Sigurno ces ti prihvatiti ... kad si prihvatio sa Kosmajca da se slikas, a ja sam bolji od njega u svakom pogledu ... =))
|
Jao pa na ovoj slici imamo istu frizuru?! :-O
Al se ispalih domacinski! =)) |
a ko li mu sredjuje bradicu?sta se navali samo na frizuru?gledao sam neke snimke pa me to interesuje.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org