![]() |
lukic - demo snimci
|
Dobro je druze, samo obrati paznju na pevanje. U prvoj pesmi (Ludak), mnogo si izmenjao harmoniju pesme i na kraju stihova upadas u falsh. Poslusaj malo bolje i bice ok. Sve najbolje. ;)
|
Hvala drug :) u pravu si pesmu sam pre ovoga cuo 2 puta al dobro je za to slusanje :) sve najbolje
|
Dosta falsa u pevanju,kruta ruka.Samo vezbaj i bice bolje.
|
Hvala kolega :) ali mislim da je dobro sa nekog ko je samouk :)
|
ako si samouk,odlican si,ali bez obzira na to moras da vodis racuna o tonalitetu,stabilnosti u pevanju,dikciji...
|
meni je zapalo u oko da si tako slobodan i da te nije stid pred kamerom da sviras i jos da pjevas uz to...svaka cast....ok treba uvijek vjezbati sve vise i rezultati ce sami doci,naravno u pozitivnom pravcu....za jednog samoukog muzicara kao sto smo ti i ja je ovo prilicno dobro,ali uvijek moze jos bolje i ne trebas da kazes ovo je dosta...samo napred u dalje pobjede....Poooz
|
Hvala :) da samouk sam sve ucim sam i skidam :) naravno kolega samo vezba nema predaje pozz svima i hvala
|
Naravno vezba i vezba ali probaj da nadjes nekog ko bi ti mogao pomoci malo oko svirke.Bice ti mnogo lakse...
|
Sa obzir na to sto si samouk, nije lose, svidja mi se .... islusao sam sve do kraja. Oko pevanje nasao bih ti mane ali nema potrebe da potenciram jer i sam verojatno si znas.
Zanima me koliko dugo sviras? Koliko dugo bilo, svejedno, samo nastavi sa radom. Pozdrav |
Kolege hvala vam oko 2 godine...sviram i to je to sam potpuno :)
Dodato: Pevam dosta vislje ali tada sam bio bolestan :) a evo i ovo sa jednog nastupa :) |
E zaboravih da kazem i Simensserbija clan sa ovog foruma je iz tvojih krajeva,pa sam mislio da bih ste mogli cak i zajedno da vjezbate...Uvijek neko nesto zna pa da podjelite vase znanje i tako postanete jos bolji muzicari....ovo je samo predlog a vi kako zelite....a tu je negdje tvojih godina pa mislim da ce te se slagati:)
I jos nesto najvise mi se svidja od ovih zadnjih a i uopste ovaj drugi snimák...Pozdrav i samo tako nastavi |
Citat:
|
Nisam sa tim kolegom i najboljim odnosima nazalost :/ Hvala Laske sviram iz A-mola pozz kolege i hvala!! :) uvek su mi dobro dosle kritike i saveti!
|
E super pevas i ako dobro sviras,samo bolje pevas nego sto sviras.hehe.;)Koje si godiste?pozzz
|
xaxa ja mislim suprotno da je :) ali hvala 91!
|
Citat:
|
obrati paznju na pevanje cini mi se da pevas za nijansu nize nego sto sviras probaj svirati za pola tona nize pozzz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org