![]() |
Filmovi-preporuke
1 Privitaka
Da otvorimo jednu temu za velike ljubitelje filmova. Ako ste gledali neki film koji bi preporucili ostalima napisite to ovde. :)
Evo ja cu prvi. Upravo sam odgledao film "The American" (Amerikanac). Glavna uloga je George Clooney a premijera je bila 27. oktobra 2010. Moja topla preporuka, film je odlican! |
mislim da ima vec negde tema za filmove,secam se da sam pisao,mozda i gresim... mnogo volim da gledam filmove,uglavnom sve zanrove,ali poslednjih par meseci sam se zainteresovao mnogo za korejske filmove,mnogo su dobri,mnogi americki filmovi su rimejkovi azijskih filmova,pa da vam preporucim par,meni omiljenih:
1.oldboj-jedan od najboljih filmova koje sam ikada pogledao 2.memories of murder 3.daisy 4.dirty carnival 5.sunflower 6.thirst 7.the chaser 8.brotherhood of war-film naspram kog "spasavanje redova rajana'' deluje smesno svima toplo preporucujem ove filmove,mogu se lako naci na netu,titlovi takodje,necete se pokajati :) |
ako niste gledali ovaj film ....po meni je jedan od najinteresantnijih filmova ....ja mislim da ima 3 dijela ...drugi dio po meni najjaci ....FINAL DESTINATION 2
**************************** |
Undisputed 2010 odlican
|
Nesmete ostavljati linkove ka piratskom materijalu!!!
|
Da i ja preporucim dva koja sam gledao prije par dana, zovu se Law Abiding Citizen, film je super.. i Mindhunters.
|
Pogresno skretanje 1,2 i 3, ekstra su...
i PARANORMAL ACTIVITY, vrh horor radjen po istinitoj prici, defitnitivno najbolji po meni... |
Gledao sam navedene filmove, Law Abiding Citizen je odlican. Evo jos jedna preporuka od mene je film Olivera Stona Wall Street (Money never sleeps) sa Michaelom Duglasom u glavnoj ulozi.
|
gledajte ovo ;)
moze i ovo josh jedan psihothriler |
Ko voli staru gardu ovaj je ok... i ovaj |
Inception misteriozni znanstveno-fantastični triler !!
|
Pošto volim filmove Romana Polanskog,preporučujem sve!:">
Na primer:Deveta kapija Pozdrav!!! |
Dobar film.
Gotivim i Romana i Džonija. @armin Karate Kid može da prođe, zato što gotivim Chena, ali Expendables su jedan od najglupljih filmova koje sam ikada pokušao da gledam. Pokušavao sam nekoliko puta, i svaki put zaspao. Na kraju sam ga uklonio sa kompa, da ne bih ponovo pokušavao i gubio vreme. Oni koji vole ekscentriku, Barton plus Dep su uvek dobra kombinacija. |
"Blood in Blood out" -vatos locos 4-ever ese-
|
nije los, evo upravo sam dosao iz kina moze proc... |
|
BLOW sa Džoni Depom...retko dobar film koji sam pogledao poslednjih godina
|
The Blind Side
Preporuka svima da pogledaju film, nece nikog ostaviti ravnodusnim! |
Srpski film!Meni najbolji koji sam gledao zadnje dve godine ali definitivno film nije za svakoga.
|
meni je kolega Vaxter toplo preporucio da ga ne gledam :)
|
saw 3d--veoma dobar horor naravno ko voli
|
Saw sam pogledao svih 6 delova, bolesno dobar film. Super sto ucestvujete u temi, taman da se svi nagledamo dobrih filmica.
|
Evo i od mene nešto: XIII The Conspiracy je odličan a danas odgledah i Brooklyn's finest, nije loš ;)
|
polako ljudi...ako vako nastavite ,necemo moci da da odgledamo do 2012:lol:
|
evo i jedna nova komedija *duo date* gledao sam je danas i ostvila mi je fin utisak,a od komedija koje sam gledao do sada najvise mi se dopada *bebin slobodan dan*da umres od smeha
|
Cao...
Home Alone 1, 2, 3 su najbolji filmovi po meni napravljeni. I takodje noviji film 4, Home Alone.. Sjecam se ko mali klinac, gledao sam te filmove. Zavolio sam mnogo mnogo. Jeste da su djeciji filmovi ili nisu? Ali mene boli uvo, sto kazu srbijanci. Dan i danas, ponekad pogledam 1 2 3 i 4. Sjetim se svoga djetinstva. Po meni je najbolji filmovi Home Alone 1,2,3 i 4. Veliki pozdra |
Jel ko gledo one budale jackass 3d
ja ode veceras pa cu vam javiti utisak kakav je ustvari sad za pola sata.... |
Preporucujem za one koje vole horor filmove film ,,Zora mrtvaka",a i ima jedan cini mi se da se zove ,,Hostel" (nisam siguran),uglavnom radi se o nekim momcima koji su krenuli Evropom u potrazi za dobrim provodom i otisli su u Slovacku valjda i tamo nastaje haos...film je stvarno odlican...
Dodato: Izvinjavam se na duplom postu,isteklo mi 5 minuta za edit,zaboravio sam da napisem: ,,Zora mrtvaka" na engleskom ,,Dawn of the dead",tako cete lakse naci...;) |
evo upravo dosao kuci iz kina... gledao gore vec napomenuti tako reci film...
budale zive, ko nije dobar zeludcom bolje da negleda... |
filmovi-preporuke
inception 2010,vredi pogledati leonardo di caprio,
|
Uglavnom sam pogledao sve navedene filmice, skoro sve. Zabrinjavam samog sebe time. :)) Taj inception nisam, posle cu da ga nadjem. Evo ja da ispisem nekih filmica:
Snatch Dve cadjave dvocevke (Lock, Stock and two smokin' barrels) Rock'n'Rolla Boondock Saints Goodfellas Gotti Donnie Brasco PIANIST!!! Rescue Down The Assassination od Jesse James Godfather (ovo ste svi vecinom gledali ali ae da ne zaboravimo) :) Scarface Death Sentence (Drama iz 2007. godine koja definitivno nije za svakoga. Jako teska tema i ostavlja jak utisak, ponekad mi je zao sto sam ga gledao. Igraju Kevin Bacon, Garrett Hedlund i Kelly Preston). I naravno ko voli huliganske (navijacke) filmice evo nekih najboljih: Green Street hooligans I i II Football Factory I.D. Awaydays (2009) The Rise Of A Footsoldier Cass The Firm 2009(remake) Romper Stomper . . . Ima jos nego mi stao mozak ne mogu da se setim sada. Bice jos uskoro. ;) |
@Emir
O cemu se radi ako mozes malo da pojasnis u I.D,posto sam gledao neki film o takvoj temi,a nzn kako se zove...moze i na PP...;) |
Meni je dobar film podzemni svet vampira i vukodlaka 1,2,3 deo. Deca kukuruza-6 delova, testera-6 delova i leptirov efekat 1 deo. To su horori. Americka pita, 7delova, euro trip. Ali maratonci trce pocasni krug, nezameljiv film. Znam ga napamet.:-). Srpski film je stvarno preterivanje, ne bih preporucio
da se gleda. Postovano sa mobilnog uređaja |
Citat:
|
Srpski film ni ja ne bih preporucio mladjima od 25.Da li ima preterivanja u filmu?Po mom misljenju nema jer sam sve ove stvari koje se u njemu desavaju vec procitao po novinama.Pedofilija,snaf,cak i ona scena sa bebom...pre jedno godinu dana sam citao negde da je neki manijak silovao dvomesecnu bebu ali hvala Bogu ne kod nas.Tako da je po meni film realan ali pretezak za gledanje.
|
Film je, u najmanju ruku, bolestan.
Ne vidim poentu snimnja toga. |
A Nightmare On Elm Street 2010. (Freddy Krueger). Novi glumac glumi, al ok je horror. A onaj film The Shawshank Redemption iz 1994., privi je na listi IMDB-a, predobar film.
|
Ok slazem se bolestan je film ali je u isto vreme i realan.Zivimo u takvom svetu,svakog dana to citas.
|
E a dali znate kako se zove ovaj film, davno sam ga gledao pa se ni fabule ne sjećam..
Uglavnom kako je neki pianist odrastao na nekom brodu, i rasturao klavir :D Volio bih ovo još jednom pogledati |
@Boych ck
To je "The legend of 1900" Izgleda mi jako dobar film, a vise pola godine nikako da se nakanim da ga izgledam :) A volim muzicarskie filmove, kao The pianist. Jedan takav predlog za vas: "August Rush" |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org