![]() |
Terce Pa1x Pro PITANJE!!!
E ljudi, mozda je vodjena polemika ovde negde o tome, ali zanima me i hitno mi je da znam da li se na Pa1x Pro mgu praviti terce na neki drugi nacin osim na onaj standardn, a sa tim podrazumevam posavljanje key mape kao tercne skale u USERDK. Hvala unapred...
|
pozz... nisam bas naj bolje razumio pitanje,,,,al ovako, terce se mogu pravit u USERDK,skalama u performancu,i skale u globalu kod kojih moras koristiti midi kabal da lower svira prvi glas, ovo zadnje ti je naj bolja terca..pozzz
|
Bogami ni ja nisam najbolje razumeo al kako i da je trebalo bi pitanje da je vec odgovoreno jer o tercama je puno pricano.
A na pa1x mogu i oscilatorne ukoliko imas zadnji OS koj podrzava 16 oscilatorne boje. |
Mozes pored ovih nacina koristiti terce napravljene od semplova, tj. boja se edituje u sempl modu !
|
Najprostije (i najtacnije) su preko midi kabla.
Mogu da se koriste na svim aranzerima PA serije (potvrdio sam da moze i na PA800 i PA1), ali za PA50 nisam siguran. Pozdrav |
E hvala vam ljudi... A kako ide ta sema preko midi cabla???
|
Potrazi u downloadu, imas kompletno uputstvo za PA60-80.
|
Pa ako moze za pa60-80 onda te terce preko midi kabla mogu i za pa50!
|
@Minicevac
Ne bih bio toliko siguran, jer mislim da se GLOBAL od PA50 razlikuje od njegove starije brace. |
Ja sam 99% siguran da je operativni sistem sa pa60 sa istim mogucnostima kao i onaj na pa50...E sad postoji i onj modifikovani od pa80 koji se ubacuje u pa50 zbog hard diska i verovatno zbog nicega drugog!
|
Treba ispitati, opet kazem, nisam siguran.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org