![]() |
Sta deca kazu...
KAD SE ODLUCUJE KAD TREBA STUPITI U BRAK?
* Prvo moras da nadjes nekoga ko voli iste stvari kao i ti. Ako na primer ti volis fudbal onda i njoj mora da se svidja to da ti volis fudbal i onda da ti donosi cips i pivo. Marko, 10 godina * Ti u stvari ne odlucujes sam kad treba da stupis u brak. Bog to odlucuje odavno unapred i ti onda na kraju vidis sta ti se dogodilo. Jovana, 10 godina * KOJE SU PRAVE GODINE ZA BRAK?* * Najbolje godine su 23 jer onda poznajes svog muza najmanje 10 godina. Sandra , 10 godina * Ne postoje najbolje godine za brak - moras stvarno da budes dovoljno glup da bi se ozenio. Filip, 6 godina (najverovatnije je imao lose iskustvo) * STA TVOJI RODITELJI IMAJU ZAJEDNICKO?* * Paaa ... oboje ne zele da imaju jos dece. Sara, 8 godina * STA SE RADI U IZLASKU SA DEVOJKOM / MOMKOM?* * Izlasci su tu da bi se zabavljali i ljudi bi trebali da iskoriste priliku da se bolje upoznaju. Cak i decaci imaju da kazu nesto zanimljivo ako ih dovoljno dugo slusas. Jasna, 8 godina (Od koga li joj to? Od majke?) * Kod prvog izlaska se pricaju interesantne lazi tako da su onda zainteresovani i za drugi izlazak. Milan , 8 godina (mudar decko) * STA BI TI RADIO KAD BI TVOJ PRVI IZLAZAK SKROZ LOSE PROSAO?* * Ja bih otisao kuci i pretvarao se da sam mrtav. Onda bih nazvaonovine telefonom i rekao da mi naprave umrlicu. Darko, 9 godina * KADA SME DA SE POLJUBI NEKO?* * Kada je bogat i ima puno para. Jelena , 7 godina * Kada poljubis neku devojku onda moras da se njome ozenis i da imas decu sa njom. Tako ti je to! Dejan, 8 godina * DA LI JE BOLJE BITI OZENJEN ILI NE ?* * Ja ne znam sta je bolje ali ja nikad ne bih vodio ljubav sa mojom zenom. Ja ne zelim da ona postane debela. Mirko, 8 godina (stvarno biser) * Za devojcice je bolje da se ne udaju, ali decacima treba neko ko ce da cisti.* *Marija, 9 godina *_ NAJBOLJE ZA KRAJ_* *STA TREBA DA SE URADI DA BI BRAK BIO USPESAN?* * Muz treba uvek da kaze zeni da je lepa, pa cak i ako ona izgleda kao autobus! Stanko, 10 godina (ovaj je apsolutni broj 1) |
@Simkeres
Jel mogu i klipovi posto ima veoma zanimljivih? ;) Inace tema dobra da se nasmejemo... |
Muz treba uvek da kaze zeni da je lepa, pa cak i ako ona izgleda
kao autobus! Stanko, 10 godina (ovaj je apsolutni broj 1) hahahahahahhaha najjjjjace nesto sto je ikad iko izgovorio!!!!!:lol: @misa1265 ne znam brate,sto se mene tice moze..ali pitaj admine za svaki slucaj,da ne bi dobio "BANanu";) |
Ae da sacekamo,javice se neko od njih valjda,mada klipovi su sa youtubea ne bi trebalo da ne mogu da se postavljaju...;)
|
*iz kefalice :)
STA JE VENCANJE? kad prvo ides u crkvu, pa posle u banku i posle u postu ... STA JE NAROD? ja znam jugoslaviju, nemacku, francusku, englesku i manchester ... |
Sad nadjoh klip i ne mogu da ga ne postavim,znaci valjam se od smeha majke mi...=)) mali objasnio...hahahaha...
|
dobra ti je tema @simkeres
malo razonode nije na odmet. Ovo je mnogo zanimljivije nego da pisesa akorde:lol: |
Ako prestanem da pisem akorde..sta se yu-midi bez mene?:P
Cemu sluze pare?? Pa pare sluze za skupocu! ahahahha klinci genijalci :lol: |
@misa1265 svaka cast na snimku... :D Ne mogu da prestanem da se smejem :))
A inace je odlicna tema... :D pozz |
STA JE TO BRZINA SVETLOSTI?!
Pa to je kad neko brzo ..pali,gasi,pali gasi... aaaaaaaaahahahahahahhahahahah :lol: e ovi klinci su cudo!!! Dodato: --------------------------------------- TEMA:MOMAK I DEVOJKA devojcica od 5 godina govori na tu temu ...ima mi strina momka,ima mi mama momka,i ima mi baba momka.. ahahah e najludji su klinci!!:lol: |
|
Hehehhe...pa jel moguce...=))=))=)) |
Pogledajte malog na 7:25...hahaha..Spanci...=))=))=))=))=)) |
|
extra vam je tema,klinci su vrh!!!
ima i ono pitanje iz kefalice: Sta je to kulturna bastina? a klinac odgovara : to je kad je neko kulturan,bas!!! :)))) |
steta sto vise nema taj kviz bilo je raznih provala, a naj bolje mi je bilo kad objasnjavaju lik skrivenog gosta,,,=))
|
Mislim da si malo pobrkao lonce.
Kviz je bio drugo. Kefalica nije kviz. :) |
jos malo decijih (pametnih)bisera!!:)
LJubav je kao lavina, i onda moraš da bežiš. (Dečak, devet godina) Ja ne žurim da se zaljubim. I treći razred mi je već dovoljno težak. (Devojčica, deset godina) Niko nije siguran zašto se ljudi zaljubljuju, ali ja sam čuo da ima veze s tim kako mirišeš. Zato su dezodoransi i parfemi popularni. (Dečak, devet godina) i NO1 Ja sam za ljubav, ali da to ne bude dok je na televiziji crtani. (Devojčica, šest godina) hahahahhah :lol: |
begunac
begunac je neko veliko i krivo drvo begunac je jedan što ima brkove begunac je jedan što vata žabe to sam ja što sam krao jagode pa sam posle bio begunac begunac je ovca ili ovan kad mu se tako nadene ime kako se postaje begunac ako ideš napred i sve brzo ideš i svi viču drž ga bujica bujica je reka od buva jedna životinja što leti po kući to je ono što živi na kučku a ujeda narod bujica je jedan vetar što obara jabuke jedna životinja što živi u džemperu jedna olovka što piše zelenu bujicu kad se ubodeš pa bujica u trnu bujica je kad turiš kvasac negde da nabuja bujica je kad buji oluja bujica je trka mora vernost to je kad se neko voli pa se piše sa pismima vernost je koliko vredimo ja nisam veran vojnik vojnik je živo biće koje je u vojsci vojnik je zato da viče razumem i da ga šišaju vojnik je zato da se maršira i da bude rat vojnik ima izistinsku pušku vojnik ima debele čizme vojnik dobije pravo pismo vojnika zna pesmarice napamet vojnik pravi svadbu kad se vrati iz vojnika vojnik to je neki dedin vojničina vuk i lisica vuk je sav dlakav a lisica kao crvena vuk menja dlaku a lisica kokoške vuk ima strašne oči a lisica lisičje vuk se sanja a lisica ne mora isti su kao braća jer su lajavi i strašno zinu jer im rastu repovi pozadi jer stanuju u šumi jer jure po mraku i svi su lopovi jer pojedu koga ne poznaju vuk crvenkapu a lisica petla vrata ima neka vrata što imaju rešetke odeš tamo ako nisi dobar i nema te glava sve što ima kapu to je glava glava od stoke je jedna izdužina na životinju ona je korisna jer se jede glava od čoveka je jedna okruglina na čoveka ona nije korisna ima glava od lava ona je mnogo opasna bez glave si gotov glava je jedna glavna stvar - iz nje pamet dobijamo sa glavom sve zapamtiš da ne moraš da pamtiš posle kad si na moru pliva ti glava na vodi ako hoćeš da je nalepšaš veže se mašna glava je sprava za mislenje ona nam služi za govor tu se reči pretvaraju u rečenice šta ima glava glava ima oči oči paze da ne padneš na glavu na glavi ima rupe za uveta na stranama glava ima brkove za muškarca da se ženi glava ima rogove ako je stoka čemu služi glava da je peremo da se klima da pričamo sa njom da je okrećeš na sve strane da se u nju stavljaju lekovi da se metne na jastuk kad spavaš glavonja ima jedan branko što ima glavu pa ga svi zato zovemo glavonja glasan i tih glasan je jako deranje tih je polako deranje tiho se dobija kad pričaš viceve pa naiđu devojčice glasan nije tih tajne su tihe kad je nekom detetu milo što je go gomilati to je kad se gomilaju ljudi ili druga stoka ili krompir kad je veče nagomila se mrak gomila se znanje što nisi naučio kad mnogo pojedeš pa stomak nagomilaš gomilati to je nešto sramotno Ovo su decije provale iz knjige Olovka pise srcem.Jedna od boljih koje sam u zivotu procitao. |
hahah extra su klinci..ovo su malo zesci!:lol:
ŠTA NAJRADIJE JEDEš? - Volim sve, a najviše pasulj s dokolenicom. - Volim i pekmez od šljivovice. - Meso od pileta s drškicom. - Najsladje jedem kupusa od salate. - Što drugo nego kuvano jaje na oko. - Volim jetrice i druge unutrašnjice i NO1 - Najviše volim da ne jedem. A kad moram kažem da nisam gladan, da me boli srce, uho i da imam krajnike u stomaku. Dodato: ŠTA JE KARAKTER? - To je sport. Moj brat je karakterista. - To sam video u zoološkom vrtu. Ima rogove, ali nema rep. ŠTa JE SLOBODA? - Sloboda je kada pitam mamu da li smem uzeti čokoladu, a ona kaže: "Uzmi slobodno!" KAKO SE PRAVE BEBE? - One se prave od babica u porodilištu. - Sramota me je to da kazem jer je to bezobrazan posao. - Prave se noću, zato žmure kad se rode. - To je jedan glupav posao za koji se prima dečji dohodak. - Bebe se prave od rode ili od kupusa. Kako ko voli. - Bebe se prave kad si dobar pa ti rode brata, a onda je on glavni pa si uzalud dobar. |
Ljubav je kad mama vidi tatu na wc-u i ne misli da je to odvratno.
Baka nam je otisla na onaj svet. Sad i mi imamo nekog u inostranstvu! Sta je to nemastina? Kad slanina nema mast nego meso,to je nemastina Postoji više vrsta životinja... ribe, ptice, sisari, vodozemci i legozemci. Na Marsu ima života. Ali to je samo hipotenuza. |
ŠTA JE PUBERTET?
- Neizlečiva je to bolest. I doba kad ti brkovi narastu preko noći. - Pubertet je život sastavljen od gluposti. - To je kad prestaneš biti devojčica i slobodno se možeš šminkati. Kad sam s dedom stalno pričamo o devojkama iz tog puberteta. ŠTA JE SUNCE? - Ko gleda u sunce a ne žmuri, ima da mu se razboli učiteljica. - Najlepše sunce je na moru. Ono tamo stanuje i čim dodjemo pita koliko imamo para. - Ja sam bakino sunce. Valjda jesam jer me i mama tako zove. KO JE DOKTOR NAUKA? - To je doktor koji leči nauku. - Doktor nauka je naučno biće. - To je onaj što ne nosi belu odeću, nego odelo pa je smešan. - On ti ne kaže da otvoriš usta i kažeš Aaaa, samo on priča. - To je neki što se maskira, pa ne znaš da je doktor. ŠTA JE AEROBIK? - To je stočni aerodrom. - Kad trčiš uz muziku a nisi balerina. - Da bi dobio aerobik moraš biti jako debeo. - U to veruju samo ružne tete. GDE JE AMERIKA? - To su oni što ne znaju gde je Srbija. - Tamo su živeli kauboji i indijanci, ali su se poubijali pa sad žive samo glumci. i no1 ZA ŠTA SLUŽI KOMPJUTER? - On služi da mama i tata ne spavaju više zajedno. |
GDE JE AMERIKA?
- To su oni što ne znaju gde je Srbija. Win Win Win! hahaa :D kako su najjaci :D |
Olovka pise srcem
iznenađenje
-kad se iznenada iznenadiš i samo vikneš joj -kad oćeš da sedneš na stolicu a neko ti izvuče -kad oćeš da jedeš kolače a ono ih pojeli razni u kući -kad ti neko podmetne nogu a ti slomiš ruku -kad nekog potegneš kamenom a on kukavica pa pušti krv -kad nađeš iznenađenje kao rupa pa upadneš -kad nekoga udariš po uvetu da te ne čuje što si ga udario -kad dođu gosti pa neće da idu najviše se iznenadiš |
hahahahhahahah dobar mali dobar ne znam kako se zove ali lopov hahah
|
Klinci apsolutni pobednici!!!Kako oni shvataju stvari i sve izokrenu to samo oni znaju=))
Ljudi dajte jos,umirem od smeha=)) |
Olovka pise srcem
GLAVA
sve što ima kapu to je glava glava od stoke je jedna izdužina na životinju ona je korisna jer se jede glava od čoveka je jedna okruglina na čoveka ona nije korisna ima glava od lava ona je mnogo opasna bez glave si gotov glava je jedna glavna stvar - iz nje pamet dobijamo sa glavom sve zapamtiš da ne moraš da pamtiš posle kad si na moru pliva ti glava na vodi ako hoćeš da je nalepšaš veže se mašna glava je sprava za mislenje ona nam služi za govor tu se reči pretvaraju u rečenice STA IMA GLAVA glava ima oči oči paze da ne padneš na glavu na glavi ima rupe za uveta na stranama glava ima brkove za muškarca da se ženi glava ima rogove ako je stoka CEMU SLUZI GLAVA da je peremo da se klima da pričamo sa njom da je okrećeš na sve strane da se u nju stavljaju lekovi da se metne na jastuk kad spavaš |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org