![]() |
SRETNA Nova 2011
Zelim svim clanovima YU-MIDIa i nihovim porodicima sretnu novu Godinu 2011 i puno uspeha u radu
|
Od srca vam svima zelim sretnu novu godinu i sve najljepse, lijepo se provedite veceras i cuvajte se nepoznatih djevojaka jer je ovo idealna prilika da vas iskoriste:lol:.
|
Sve najbolje i puno kvalitetne svirke i vrhunskih instrumenata u 2011 :)
|
Takodje zelim svim kolegama Srecnu Novu godinu,da u najmanju ruku bude bolja od stare,puno svirki,para,a naravno pre svega zdravlja!a i mi sto smo ,,single" da nadjemo nesto za nasu dusu! :D
|
Nova G.
Svima zelim srecnu i uspesnu Novu godinu.Puno zdravlja i srece a sve ostalo ce doci samo po sebi....
|
sretno
svim yu midijevcima sve najbolje u 2011 zelim a posebno zdravlja sve drugo dolazi samo po sebi
|
Sretna nova godina, svim muzicarima, kolegama, prijateljima ovdje, i da budete sretni i da dobijete sve sto pozelite!
|
Srecna nova 2011 i da se svima ostvare sve zelje!
|
Drugari,Kolege,Prijatelji,prvo da vam pozelim zdravlja i ljubavi u Novoj Godini,a zatim i svega ostalog,ujedno i da veceras onima koji rade lepo prodje radno vece a oni koji ne rade da se jos lepse provedu pa se vidimo u Novoj Godini. :)
|
od celog srca (i to jos sa veliki pritisak :D) zelim svim clanovima naseg foruma sve najlepse i najbolje za 2011. da budemo svi zivi i zdravi i da se druzimo i filozofiramo o muzici jos 100 godina.
pozdrav :) grandia/predrag |
Zelim svima najvise onoga sto ne moze da se kupi. Druga zelja je da zaradimo svi dovoljno da kupimo ono sto moze da se kupi.
Srecna nova 2011. |
Ma sta 100 godina 1000.
Sve najboje u Novoj 2011. god. |
Svim kolegama zelim sretnu novu 2011 puno srece , zdravlja i uspeha u novoj i da im se sve zelje ostvare !!!
|
Ljudima koji su osmislili yu-midi forum,svim clanovima i posjetiocima zelim srecnu i uspjesnu 2011 godinu
|
E i ja cestitam svim clanovima i administraciji novu 2011. i sve najbolje u zivotu da vas sreca prati...Poooz
Zeljko |
SRETNA NOVA GODINA moje buduce kolege sve najbolje vam zelim u ovoj 2011 i dabogda imali sto vise tezgi!!
P.S. Grandia malo je 100 godina da se prica o muzici :D |
Srecna vam Nova Godina dragi prijatelji. Puno zdravlja, ljubavi, para, srece i lepih momenata u Novoj 2011. godini! :)
@ Vule: Ja se iskreno nadam da je Deda Mraz ispostovao tvoju zelju za novim automobilom. Ako jeste, javi mi da navratim da sredimo papire za BMW. =)) |
SRECNA NOVA 2011 koja vam lezi na srce u krevet da vam legne ko vam misli losho od vas decu da cuva puno ljubav srecu zdravlje pare svirke
|
Hvala puno!!! :)
Zelim svima puno zdravlja, srece u veselja u 2011-toj. |
Srecna Nova svima!Puno zdravlja i srece!
|
Zelim vam puno zdravlja i srece u ovoj godini,a kakvu je predvidjaju,trebace nam sva sreca ovoga sveta.
Postovano sa mobilnog uređaja |
Ma mi i nismo naucili bolje tako da za mene je svaka ista skoro osim sto ja sam svake godine sve stariji i budalastiji:lol:Jbg tako mi propisano...ne moze mo svi da uzivamo i da sve imamo...tako je bilo i bice dok je svijeta...Ipak jos jednom i ja zelim svima sve najbolje u novoj i da se sve lose sto je bilo u staroj zaboravi,jer nam je jedino ostala ta solucija i da mislimo na bolje sutra heheh...Hvala na zeljama i cestitkama...pooz
|
Želim svim kolegama sa foruma sretnu i uspješnu nov godinu 2011....
|
°.˛*.˛.°★。˛°.*★* srećna*★* *˛.
˛ °_██_*。*./ ♥ \ .˛* .˛.*.★* nova godina *★ 。* ˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ♥svima♥ ˛* .°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。 *(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ *.* |
Srecna Nova Godina svima i od mene...pozzz
|
Sve najbolje u Novoj 2011 godini i sto vise svirke svima koliko vas ima
|
Najljepse zelje u novoj 2011-oj svim muzicarima svijeta.
Usput jedna saljiva cestitka: Svima koji mi nisu poslali novogodisnje cestitke zelim da vam izgori jelka,Djeda Mraz da se pokenja na vas kamin, a irvasi kresnu vaseg psa.:D |
Sve najbolje u Novoj, da vi i vasi najmiliji budete zdravi, sretni i sve zelje da vam se ispune!
|
Nek vam je srecna nova 2011. Sve najlespe.
|
Neka je svima srećna Nova 2011 godina, i neka Vas vaši instrumenti još bolje služe nego u staroj godini! :lol:
|
Svima Srecna Nova Godina !
Sve najbolje. Ziveli ! |
Svima sve najbolje u godini novoj!!!
|
Srecna nova 2011
Srecna veselna nova 2011
|
Iskrene cestitke svima za novu 2011.godinu.
|
Srecna Nova godina, sve najbolje... :))
|
Svim kolegama zelim srecnu i uspesnu novu godinu
|
Svim kolegama Muzicarima zelim da cestitam novu 2011 godinu .Puno zdravlja i srece i dobre Svirke ....pozzz
|
Sretna nova godina 2011 :)
|
**
Sretnu Novu Godinu svim clanovima foruma i sve najbolje zelim :D
PS. Milance tebi neka Deda Mraz donese jedan slobodan dan da se sretnemo kod Vuleta kao sto smo se dogovorili :-) :-) |
Sretna Nova 2011 godina
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org