![]() |
PA800...
Konacno je i MOJ stigao posle 3 meseca cekanja...
Evo me u ATLANTI u MOTELu...za sad BEZ RECI SAM... dalje videcemo... |
HVALA DRAGOM BOGU DA SI GA DOBIO E BAS MI JE DRAGO BURAZ :lol: :lol:
|
Cestitam Nedime! :wink: uhhh, i ja sam cekao 2 ipo meseca, znam kako je... :?
|
ČESTITAM NEDIME NEK JE SA SREĆOM,
A LJUDI TO JE KAO KAD SE ČOVJEK TREBA ŽENITI ZA 2 MJESECA A CURA MU NEDA DA JE ISPROBA PRIJE VJENČANJA, UH ŠTO JE TO SRANJE HAHA :lol: |
Nek je sa srecom.
Pozdrav |
Sve najbolje Nedime :)
|
Sve najbolje buddy, hope you will love it
|
Nek ti je sasrečom sve se veca broj vlastnika korg pa 800 8)
|
Hvala svima!
|
Nedime sad na poso ...Kupi sebi 2 šteke cigara i zaključaj se u studio i radi...Dakle čekamo da vidimo šta ćeš mu da uradiš...Pa sad vati se alata i nadam se da ćemo se još koji put čuti u 3.00 ujutru da vidim šta si mu provalio...Nek ti je sa srećom,Pozdrav!
|
Pozdrav svim,
Nedime nek ti je sa srcom prinova. Nadam se da ces ti nesto u mp3 formatu postaviti da cujemo to cudo. |
cestitam..
Cestitam, da puno uspijeha bude sa pa800...
|
Postavicu ovih dana i na you tube isto ako uspem.
|
kolega kako ide ovo oko vokalista ako si upoznat za pa800. zvuci mi kompjuterski.pa da znam ako ne moze da se nastima imam digiteca, pa da njega nastavim koristiti pozdrav....
|
Pa Nedime nek ti je sa srecom da se i ti najzad smiris .
|
Pepika oko Vocalista nisam puno upoznat, tek sam danas kuci stigao, ovih dana
cu to sve pregledat i sredit pa recicu ti al znaj da moze najbolje. Danas sam kuci stigao pa ako uspem nocas il sutra snimicu neke demo snimke sa PA800 da vidimo kako se cuje. Ako neko ima neki SET za PA1X al JUZNI VETAR stilove, bubnjeve i bass ako moze da posalje meni il na UPLOAD ako ima da me neko uputi onako cisto da isprobam. Muka mi sve to odnovo sada odma radit. Hvala |
A za Almira, Alena i jos neki imam nesto posebno... :D :?:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org