![]() |
igrica na pa800?
pozdrav!
kaze mi drug da je video negde da na pa800 moze da se igra zmijica, jel to tacno i kako se ukljucuje? :D |
netacno...
|
e pa zezno te drug! :P
|
Nema ta igrica, al ima jedna druga, ono tipa "voli me, ne voli me", a zove se, "Radi ram, ne radi ram"!:D
Malo crnog humora...:P |
Ma gde ima da se igraju igrice na klavijaturi ??? :) To nije tacno
|
Citat:
|
Citat:
|
i COD moze da se igra,pogotovo ako svirate dvoje,jedan protiv drugog,a cuo sam da ima dodatak sad da se kupi i volan za pa800.
|
steta sto ne podrzava pes,ali resili su to na modelu pa3 3:-O
|
Steta za igru,gde je stigla.
|
....
Ja na svaku svirku igram Huter na moj pa800 uopste ne sviram.:lol:=))
A ponekad i Tetris.... |
Kako je lepo svirati u grupi.Sada nam fali jos daljinski i sve je gotovo.
|
raspitacu se jos, msm da ipak postoji zmijica za pa800 :D onako bzvz mi palo na pamet da vidim kako izgleda :D
|
Ima,stavis tetris na pa 800 i onda moze zmijica i jos 98 drugih igara :lol:
|
Pravo pitanje je:jel moguce da si ti poverovao u ovo ili nas sve zezas? :)
mislim igrica na klavijaturi.... XD |
sto da ne...kad stavljaju na TV igrice i igras preko daljinca,sto ne bi stavili i u klavijaturu!
|
to bi bilo dobro za one koji pustaju fajlove, pa da se bar necim zanimaju dok su na svirci :)
|
malo bi bilo bezveze i ubaciti tako zaostalu igru u tako dobru i skupu klavijaturu,,, da su vec resili da je zacine i sa tim, trebali su ubaciti nesto ozbiljnije,,, i ja prvi put cujem za ovo..........
|
Citat:
Ma rekao sam jednom prilikom kada sam postavljao wallpapere za klavijature, moze i super mario. Nista novo... Sad kazu da se i Counter Strike radi i bice .kmp extenzija instalacije, ali samo multiplayer mode. :D |
@radex
Zmijica je zauzeta jer peva drugar, nema vremena da se igra ;) |
Hahaha... kakvo ludilo :D
|
2 Privitaka
Style Play, Song Play, Sequencer, pa Snake...:lol:
|
Hahahaha zmijice!Koja provala covece...Samo jos to nedostaje i to je to:p
|
Ja letos taman kupio dzojstik za pa800 kad mi odose ramk i ploca :D
|
....
Millane jel to EXB made in NOKIA?:lol:=))
Meni lici na extarnu memoriju posto nokia ima vise memorije jos ima i SNAKE...=)) ma vrh je ovaj tvoj pa800.:p |
Ja instalirao Counter-Strike 1.6 na Pa500, hehe... :D :D :D
Ma Kinezi legende, ima i to da izmisle... :) |
Ahahha.E svasta ce covek da cuje.:lol:
@Marko ns imam i ja CS na PA1x:lol:.Mozemo da igramo!:p |
Eh kad sam ja na G1000 nekadasnjem mom imao tetris i Super mario a zmiju(punicu) nebih nikad stavio u pa 800,zato se i kvari ram.!! xD xD! Mala sala. ;)
|
I ja sam mislio instalirati NFS na pa1x ali kazu da nemam dovoljno ram-a i da je grafika slaba!:lol:
|
Jos samo Counter-Strike da se instalira i resili smo problem svih klavijatura. Onda ce midi fajlovi nastupati svuda. :D
|
hahahah :D moram priznati da ima mnooogo zanimljivih odgovora :))
|
...
:lol: |
Pa vjerovatno ce moci i kod mene na pa2... :D ali nfs se cini zanimljiv!na x faderu se moze vozikat. :)
|
jeste zaotali, ja CS 1.6 igram na pa800 ima 2 godine :p ... al nesto me internet izbacuje stalno :p xD =))
|
Samo da se jos jednom nasmijem na temu HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa nemogu da vjerujem haahahahhahaa .... 4 ujutro i sta ja citam, upiša se umal xD
Sent from my PAP4322DUO using Tapatalk |
Ja sam na moj (tj. svoj) Pa3 ugradio google maps i aktivirao location service pa kad idem na svirku ne treba mi GPS...
Takođe je dobra opcija "find my PA" u slučaju da ga neko mazne, možeš da ga lociras preko PA3 od kolege... E sad, nisam siguran da ovo može na PA800 pošto je to ubačeno sa zadnjim OS update-om... :confused: Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
:D moze da se igra smo ako ubacite u nju neki racunar inace ne drukcije sigurno :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org