![]() |
Da li ima neko ovu boju ili sempl?
(Triton format-KMP ili wav)
Eto i meni sad treba nesto,imam celu kolekciju semplova,ali ovo sto Marko svira na uvodu nemam,a potrebno mi je.Ako neko ima i voljan je da podeli,neka postavi u download. Molio bih bez suvisnih komentara tipa mozes to napraviti od ove rom boje ili one.Proibao sam od Rom-a,ali nije ni blizu. |
Nele, mislim da to nije odsvirao live. To je nesto kao mp3 isecak koji je pustio. Znam da ima ta stvar odavno, ima 10 godina taj techno. Lici na Darude - Sandstorm.
Aha setio sam se, Voodoo people od Prodigy-a. http://www.youtube.com/watch?v=-Fz85FE0KtQ |
Ovo jeste fabricka boja,Marko ima dosta boja ovog tipa na tritonu i to nisu semplovi.
|
Sample, kao što Emir reče
Prodigy - Voodoo People Čak nije održan ni isti tempo na prelazu. |
Pa znam ja da je to iz te pesme,ali meni ne treba taj loop,nego boja,zvuk.
|
Ja je fabričku nisam sretao nigde...
|
Ja jesam.
|
Pa reci onda koja i gde. ;)
Pomozi čoveku. :) |
Mislis da je sad kao to neka fora,zna Svrakan da ja to imam nemoj ti da se sekiras zbog toga.
|
Ma kakva fora?
Samo kažem, ako je već fabrička, da nam kažeš da i mi znamo. Nije sarkazam. Zaista me interesuje. Mada , nije mi jasno, ako je ti imaš i svakan to zna, kako je boja fabrička? :) |
Rekao mi Dare na msn-u tek posto sam temu postavio,i kaze da je fabricka,posto je ima,samo da je nadje u nekom od ranijih setova.
|
Pa kako je onda fabrička? :))
Modifikacija fabričke, možda? |
Mogu da ti kazem tek kad napunim taj set tacno kako se zove i od cega je napravljena a mogu i da je postavim na download cim nadjem.
|
Pa znači da nije fabrička boja?
|
Jeste fabricka,samo ja imam milion tih setova za tu vrstu muzike pa treba pronaci koji je a ja nemam vremena na pretek.U krajnjem slucaju pozvacu sútra Lukasovog klav Marka pa cu bas i njega da pitam.
|
Čekaj!
Ja sada zaista ne kontam o čemu se radi! Ako je fabrička, valjda je ima na samoj klavijaturi? Ne vidim za šta ti treba set? Jedino ako nije, kao što već rekoh, samo napravljena od fabričke, što mogu zaključiti i iz tvog posta iz dela:"kako se zove i od cega je napravljena". U svakom slučaju, na snimku je sample ili arpeggiator. Ne svira klavijaturista. Čuje se da bend ne svira dalje u istom tempu. |
Na tritonu ima arpedjator i plus oni potenciometri sto mozes da se zezas sa frekvencijama.Znaci fabricka boja a Svrakan nema triton vec pa800,ja sam samo rekao da je fabricka na tritonu.Mozda je zato ispao nesporazum.
|
Moguće.
Tritone nisam svirao, bar ne duže od 15 minuta. Samo TR. Kao što sam rekao već, lično se sa baš takvom bojom fabričkom, čak i uz arpeggiator, nisam sretao. Posebno me je zbunilo da je potreban set da bi se znalo koja je boja, a boja je fabrička... |
Da ne otvaram novu temu, a ova je vezana za Acu Lukas i bend.
Sinoć sam u "Dvoru" gledao kako bend svira i Aca pjeva. Sve pohvale za bend, Acu takodjer, medjutim klavijaturistu bih izdvojio....super tip, svira prva liga, nemam riječi, čak me i dobro nasmijao sa stalkom i "nakrenutim" klavijaturama! Evo rekoh sve pohvale za sound i izbor pjesama. Pa usput, pošto nisam vidio, a tko zna da napiše na koje klavijature taj klavijaturista svira? Lijep pozdrav |
Ne znam na cemu je svirao u toj emisiji ali obicno nosi Xp30 i triton studio.To je bar donosio uvek kad je dolazio preko a ima i G7 i jos vazdan nekih klavijatura.Ne mogu da se setim posto smo odavno pricali o tome.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org