![]() |
Mozilla firefox problem
1 Privitaka
U zadnje vrijeme kada izaberem neki tekst tj. oznacim i stisnem desni klik nema nigdje opcije da kopiram, izsjecem i te cake a prije je uvijek bilo...
da li neko zna u cemu je problem Evo slika za primjer: |
Mozda nezna na NJemackom jeziku....:) :) :) salim se.., stvarno neznam bas cudno.
|
Najlakse ti je da obrises Mozillu i ponovo je instaliras. Ako te ne mrzi :)
|
ma to sam vec uradio... i opcijama cackao opet nista
Postovano sa mobilnog uređaja |
imas za to precicu ako nema tu da kopiras onda stisnes tipke CTRL + C i trebalo bi da kopira,probaj pa javi...pozz
|
al nije fora preko tastature, mene zanima zasto nece sa misom
|
Da li se to desava samo u Firefox-u ili i na nekom drugom browseru,ako ste probali neki drugi?
|
evo da i ja sarnem, ima opcija Uredi, i kopiraj......kolega usput pogledajte na kojem jeziku tastatura, a to mozete vidjeti u lijevom desnom coskicu pored ovih opcija kao sto su nod32,status mreze (onaj monitorcic namjesten mali), bluetooth, itd itd, a moze biti i na desktopu, dakle, idete(na opciju za jezik, npr. ENG) desni klik>settings> i namjestite da vam je tipkovnica na en ili na deutsch, probajte tako.... mozda su se poremetile postavke :S (pisem zato sto vidim da je i kod vas win7) a sto je netko rekao na forumu, toliko je ogoljen os da je to katastrofa. Nadam se da sam pomogao malo.... veliki pozdrav.
|
Pokušaj da startuješ firefox u safe mode-u. Start, all programs mozilla.... Tu imaš mozilla firefox (safe mode) opciju. Klikni na nju pa javi da li tu radi copy/paste.
Mada evo i meni se na ovom forumu to dešava. Iako mi je sve na kompu podešeno na engleski, izleće mi nešto na nemačkom valjda ?? :) Pozdrav, |
uzmi google chrome i nemoj se muciti :) :) :)
|
Izbrisi Mozilu pa ga opet instal !
|
Samo u mozilli se desava problem... ostali svi rade normalno ali mi je navika sa mozillom raditi...
pokusao sam save mode,ista stvar... izbrisao i ponovo instalirao, problem i dalje tu... |
Kad deinstaliras mozilu, pustu neki program koji cisti registry, preporucujem Ccleaner, ili VitRegistry fix onda obavezno prilikom deinstalacije mozile ima opcija da obrises sva podesavanja i zapamcene parametre.... mozda si to propustio, pa zatim odes u c: program files/Mozilla Firefox/ i obrisi ceo taj folder Mozilla Firefox... pa onda opet pusti jedan od onih programa, restratruj komp, instaliraj najnoviju Mozilu i nema vishe problema :D
|
@armin
To ti se dešava na bilo kom sajtu ? |
da, na bilo kom sajtu kopiranje nemoguce... samo mogu gore gdje se link ubacuje kopirati i ubaciti...
Dodato: Evo resio sam problem... uradio sam sto je kolega x3meSRB rekao i problema nema vise opet se moze kopirati i sve to... hvala svima na pomoci |
Jel se jos nekom desilo da mu sinoc par sati nije radio firefox(mozzila)??
Ajde on,nego ni ostala dva koje imam u kompu,ni ona nisu htela da rade! |
Sinoć je u Srbiji bilo problema sa Internetom.
Dobar deo Srbije nije mogao da pristupi sajtovima u određenim delovima USA. Između ostalih, i mi smo bili tu. Ja samo mogao, kao i još nekoliko ljudi, ali popriličan broj ljudi nije mogao da pristupi YU-MIDI. Krstarica, npr, nije nikome radila. Sinoć se Internet pretvorio u zonu sumraka... |
A Vax jel znas sta se konkretno desilo?Generalno je bio problem sa web browserima,a na primer mogao sam da pristupim vecini stranica koji su mi bile memorisane.
|
Nemam predstavu.
Nikakvog zvaničnog obaveštenja nema. DNS-ovi su radili, i resolve je bio normalan. Trace porpuno prolazi rutu, ali pristupa nije bilo. Iskren da budem, nemam ni ideju u čemu je problem bio. |
Nisam ni ja sinoc mogao neko vrijeme(ne znam tacno) da pristupim
na yu-midi,ni sa Mozillom ni sa I.Explorerom. Negdje prije ponoci,cini mi se da sam uspio. |
Isto tako i ja...
|
Dakle, nije samo Srbija.
U svakom slučaju, nije do browsera. Problem je negde na vezi sa delom amerike u kome se nalazi i naš server. Internet Krstarica se nalazi blizu nas, i oni su bili nedostupni tada. Meni je, ne znam kako, radio yu-midi, ali nije sajt hostniga na kome se on nalazi, na primer. Baš su čudni simptomi bili. |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org