![]() |
majstor za korg pa50
ciao kollege
dali ima neko u austriji koji se razumije od pa 50. moj se pokvari kako izleda da muje ploca otisla! dal ima neko da to provjeri i opravi |
**
Pa Austrija nije bash mala.....mozda da nam kazes lokaciju..?
|
Majstor
Koliko kosta ugradnja hd za pa 50 u bgdu kad smo vec kod toga?
|
bec i okolina beca:D
|
Pozdrav svima
Vidim da imas problema sa plocom - ako je tako po meni se to tu u Becu neisplati raditi jer su same klavijature i delovi skuplji nego ovde u Srbiji ! A ploca je oko 300€ u nabavci + ruke majstora, moj savet nadji neku polovnu klavijaturu da je ispravna lose ocuvanu na izgled pa si prebaci u tvoju! |
to je majstor pregledo jedan svabo kaze da struja doce do ploce i od ploce nejde struja dalje!
dali je bas sada ploca ili mozda neka sitnica to je upitanju |
Tu moze svasta da bude da je do hladnog lema na dzeku od struje koji je na ploci ili .... imas pravo pogledaj sa drugim majstorom sta kaze
|
na jedno strani je bruka za korg. nemoze to biti da se tako lahko pokvari.
ja sam sviro i dotako nogom adapterkabal. i to je to . pio je spoj kako izgleda |
Evo i ja sam iz Beca,ali bilo koji majstor ,il svaba ili nas ce pogotovo da te oderu.Najbolje je da to odradis kod nas dole,neznam odakle si sa balkana,
ali u Kragujevcu ima majstor koji se bas dobro razume u elektroniku Pa50.Ja sam na Pa50 kod njega ugradio HDD.Neko vreme je bio na ovom forumu pa je odustao.Da nebi navodio imena,posto se nesme,prelistaj temu foruma (ugradnja HDD+pa50).Tu ces mozda naci odakle je i njegov kontakt.pozdrav i srecno. |
**
Redosled je pogreshan.....
Ako nije sa sigurnoscu utvrdzen kvar morate u servis.....ovde vam niko ne moze pomoci . Zvanicni servisi i muzicke kuce koje vrse i popravke vam prvo ustanove kvar pa vam naprave ponudu.(ukucajte rec Korg servis u Herold at. i pogledajte koji servis je najblizi mestu vaseg stanovanja) Za tu dijagnozu vam naplacuju paushalnu sumu koja odgovara cifri od pola satnice majstora (znaci oko 20-30 Evra). To vas jos uvek ne obavezuje da popravljate klavijaturu kod njih ali barem imate dijagnozu crno na belo. A sve ove ostale varijante zaboravite....ako vas preveslaju preveslace vas oni koji misle da se razumeju u popravke ...a uz to vam i ne mogu dati garanciju. Ima naravno izuzetaka:) Ovo sto ste napisali da su vam utvrdili da imate napon na klavijaturi samo do stampane ploce u svakom slucaju NIJE DIJAGNOZA KVARA.....jer izjava nije konkretna i nije utvrdzen uzrok. Kada budete imali u rukama jednu pismenu ponudu na kojoj se nalazi i dijagnoza,mozete nazvati i druge servisere i pitati za koliko novaca bi oni izvrshili popravku pa usporedite ... A sto se tice spominjanja imena nekih clanova ovog foruma ....nije zabranjeno. |
mozda bi i najbolje bilo u balkanu ali dok ja to dole odvucem i problema za carinom nebi reko dali se izplati. korg pa50 vrjedi 300 eura polovan.
gega naso sam covjeka u becu svabo koji kaze da mozda i nije otisla hd.on nevjeruje. trazi mi 68 eura(jeste puno) da zve provjeri 1.5h. ako u tom vremenu gresku nadze gresku netrebam nista extra platiti . jeste 68 eura puno ali jbg. ovako samo dzaba stoji i prasi se. sta kazes ti na to? |
Ako nije zabranjeno,mikikg,to jest miki iz kragujevca i lako ga je naci,samo sto neki sa foruma ga neobozavaju zbog ??????.I naravno bi bilo dobro da zna diagnostiku klavijate.Jer onda mu je laks da odluci gde ce da servisira klavijaturu ,a usput nek doplati 100Eu,i dobice HDD,ako je zainteresovan da radi kod tog coveka.Ja samo dajem informacije ako je od koristi,a naravno od
svega tog mora sam da odluci sta je naj bolje. |
ali ja sam iz austrije zivim u bosni. a to mjesto je u srbiji.da ja korg preko granica vucem je malo riskantno.
i upitanju je dal je ikako pokvarena hd. jbg daleko je Dodato: korg sam opravio .nije hdd platina otisla nego kabal se otkino. 70 euro je izaslo zve |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org