YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   NOVI HIT LUDZAKA (mene) (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=1759)

blatusan 28.02.2007 19:44

NOVI HIT LUDZAKA (mene)

Hehehehehe, drugovi i drugarice. evo novi hit od mene. Normalno sve sam sam pravio melodjiu tekst i cak onu tercu na vokalu koja malo falsira(sam je sebi pjevo)
Almir (alix) zna kome je ova pjesma :lol: :lol: :lol:
A ja nisam vam reko. Sa ovim prezentiram Bosnu i Hercegovinu na euroviziji :lol: :lol:
Pozdrav, Alen!!!!

blatusan 28.02.2007 19:45

vidis sto je budala sve napiso smjestio a link zaboravio.
http://www.speedyshare.com/845612956.html

hehehe pozdrav!!!

Alix 28.02.2007 20:20

Auuu...ovo nije za vjerovati...Sta nam ove zenske rade...Ova je pjesma samo za Amelu iz Zenice(Alenovu vjecitu ljubav)...A da vidite tek kako je meni...Puko sam na barbiku...Ljudi nemojte se nikad zaljubiti u zensko ako je ne poznajete...Ja sta nam rade...(bez pozdrava)...

blatusan 28.02.2007 20:22

Jebem im mhhhhhh ubio bi se najradze. Isto picka pisem pjesme za trebu. JOOOOOOOOOJ UZMI ME BOZEEEEEE!!!!! :lol: :lol:

toma 28.02.2007 21:30

to majstore samo napred

glasam za tebe na euroviziji :lol: :lol: :lol:

zenske ce nas unistit :lol:

BasariStudios 28.02.2007 22:33

Pa onda ti JOJ fino odpevas onu od Neleta:
...ko te kara nek ti pise pesme...

seadi 28.02.2007 22:57

Bravo ,,,,,,,,,,,obara ,,,,,,,,,,,,,moracu ti nekako napraviti jednu turneju kroz Ameriku,,,,,,,,,,,,,,ali cu sacekati da bar imas osam svojih pjesama,,,,,,,,,,,,hahahaha,,,,,,,,,samo napred jarane ,,,,,,al da znas da sam ljubomoran ali ja sam ljub omoran na svakog ko dobro svira a ja nemogu.Nije to ona ljubomora da mrzim nekog nego onako uvijek pitanje hocu li ja ikad moci svirati bar blizu kao Vi..................

blatusan 28.02.2007 22:59

Dze si ba hehehehe, hajde malo na msn ako imas vremena da se cujemo.
Pozdrav.

BasariStudios 28.02.2007 23:14

Pa tamo sam heb te...na koje si ime tamo.

blatusan 28.02.2007 23:28

Mislio sam na SEADI. A moj mail je stari nisam ga mijenjo.
pozdrav, Alen!

elvir 01.03.2007 10:49

TO JARO LEGENDO ,MA NE SIKIRAJ SE JARO IMA CURA BOG TI DAO VIŠE NEGO NAS MUŠKARACA ČEKAJ DOK DOĐEŠ KOD MENE U BIHAĆ KAD POPIJEM VINA DOVOLJNO ETO TI CURA KIJAMET ZA MOJIM STOLOM ,A DOK NEPOPIJEM MALO NEMA NI JEDNE HAHA :lol: :P
JOJ JEBO TE SINOĆ SAM SE NAROKO VINA KO LUD VJERIO SE ROĐAK PA ZNATE KAKO JE :oops: POLICIJA ME ZAUSTAVLJA A JA NEĆU DA IM STANEM LJUDI ME DO KUĆE MORALI PRATITI OVAKAV SAM BIO :twisted: 8O

almir90 01.03.2007 14:20

too alene ma nema sta bices zvijezda, eurovizija je tvoja :D , nego sta kukate na zenske dobro je da postoje, da ima neko da nam upotpunjuje zivot, hehe , ja se vala nezalim na one dobre hehehheh

blatusan 01.03.2007 16:28

Hehehehe, upravu si care. Jebiga uvali se sam u govna sad mi krivo. Sta ces ironija! Nego mene interesuje sta je sa Almirom ( ALIX ) Jarane ako trebadne marisat onog reljefa od cojeka zovi da ga ubijemo i bubrege prodamo pa da si kupimo nove korgove :lol: :lol:
Dino, jel javljala tebi ona ista??????
Tuzni pozdrav, Alen!!!! :cry: :cry: :cry:

Alix 01.03.2007 21:40

Jooj jarane ja sam puko za mojom Barbikom...Onog kelmpu moram sad ovih dana ići uzudarati nebil se opametio i okanio vražjeg posla...A što se tiče pjesme moram i ja nešto da skomponujem nebil se moja Barbi omekšala i one stvari dala :lol: ...Joj ode spavati sutra ranim tako da neću moći doći gore na sijelo...Pozdravi momke pa se sutra čujemo...POzdrav!

DinO74 01.03.2007 22:27

ALENA ZA PREDSJEDNIKA !!!!!!!!! :lol:

blatusan 01.03.2007 22:32

HEHEHEHEH, neka neka. NARODEEEE POMIRIO SAM SEEE SA MALOOOOOOM!!!! VOLI ME NIJE IMALA DRUGOG A STO JE NAJVAZNIJE VOLIMO SEEEEEEEE :D :D :D :D
JARANE ALMIRE U AKCIJU SREDI TO POD HITNO. AKO TREBADNE POMOC KOD JEBAVANJA MAJKE ZOVI!! SRETNO TI SUTRA NA ISPITU

DinO74 01.03.2007 23:00

Pridruzujem se zeljama Almiru za uspjesno polaganje vozackog ispita uz pjesmu : Ucini bar jedan pogresan korak !!! :lol:

elvir 01.03.2007 23:30

ALMIRE I JA TI ŽELIM PUNO SREĆE U VOZAČKOM ISPITU ,I NE ZABORAVI,, SAMO LIJEVOM STRANOM. :lol: :lol:

elvir 02.03.2007 00:04

A ŠTO SE TIČE ŽENA I CURA EVO KAD SMO KOD TOGA DA NEŠTO ISPRIČAM.
BIO JEDAN CAR I IMAO ĆERKU ZA UDAJU,I ON PROGLASI U ČITAVOJ OKOLINI DA SVI ZAINTERESOVANI POVEDU JEDNOG SVG NAJ BOLJEG DRUGA KOJI MU JE VJERAN I NIKAD GA NEĆE IZDATI, DA BI VIDIO KOLIKO SU KANDIDATI PAMETNI ,A AKO GA TAJ NAJ BOLJI DRUG IZDA ONDA ĆE MU CAR UBITI OCA.
IDE PRVI I VODI SA SOBOM MAČKU, PITA GA CAR KOGA SI TI DOVEO,,, KAŽE JA SAM SA SOBOM DOVEO MAČKU !CAR MU REČE DE JE UDARI SA NOGOM DA VIDIMO HOĆE LI SE VRATITI MAČKA POSLIJE TOGA,,ON JE OPALI, MAČKA ODTRČA I NEVRATI SE .CAR POŠALJE LJUDE I UBIJE MU OCA.

DOLAZI DRUGI I ISTO SE DESI I UBIJE MU CAR OCA.

DOLAZI TREĆI KOJI JE SAKRIO SVOG OCA U BURE U PODRUMU DA GA NEMOGU NAĆI AKO ON POGRIJEŠI NEŠTO I DA GA NE UBIJE CAR,ON VODI ĆUKU SA SOBOM KOD CARA PITA GA CAR KO TI JE BOLJI PRIJATELJ A KO NAJ GORI NEPRIJATELJ ,ON ODGOVORI ĆUKO NAJ BOLJI PRIJATELJ A ŽENA NAJ VEĆI NEPRIJATELJ, PITA GA CAR ZAŠTO ĆUKO ,OVAJ ODGOVORI EVO GOSPODINE CARE SAD ĆU VAM DOKAZATI ZAŠTO JE TO TAKO,,,,ODE KOD CAREVE ĆERKE I ŠAPNE JOJ U UHO DA JE UBIO DVOICU I POSLIJE TOGA JOJ OPALI ŠAMAR A ONA GA ODMA IZDADE CARU (OCU) I REČE ON JE UBIO DVOICU LJUDI. E KAŽE A GOSPODINE CARE SAD GLEDAJTE OVO I OPALI ON ĆUKU SVE SNAGE SA NOGOM ĆUKO ODTRČA A ON ZOVNE ĆUKU DA SE VRATI NAZAD, ĆUKO SE ODMA VRATI,ONDA REČE ON CARU EVO CARE ZAŠTO SAM REKAO DA JE ĆUKO NAJ BOLJI PRIJATELJ A ŽENA NAJ VEĆI NEPRIJATELJ .KAŽE CAR NEMA ŠTA PAMETAN SI A KO TI JE TO REKO, KAKO SI TO SAZNAO,KAŽE TO MI JE MOJ OTAC REKO DOK SAM JOŠ BIO MALI .KAŽE CAR IDI DOVEDI SVOG OCA MOJA ĆERKA SE UDAJE ZA NJEGA .

blatusan 02.03.2007 00:08

Hahahahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaha h
JOOOOOOJ e svaka ti cast eli!!!!!!

seadi 02.03.2007 01:21

Citat:

Originalno postovano od blatusan
Dze si ba hehehehe, hajde malo na msn ako imas vremena da se cujemo.
Pozdrav.

Vidjecu sad preko vikenda znas da je jako zeznuto biti na kompjuteru u isto vrijeme kad je razlika u vremenu sedam sati.Ali upravo zavrsavam jedan posao pa cu preko vikenda biti slobodan.
Ajd pa se cujemo...........i nastavi da nas iznenadjujes s novim stvarima.Super su........mrak.

Alix 02.03.2007 11:45

Hvala na isrenim željama ali sad ljuhno i to malo žešće...Đesi vidio bosanca da pravi vozački u 6 ujutro?...Pa po istini da kažem sam sam kriv.Sinoć dokasno gledo neki kaubojski film i jutros jedva da ustanem.I normalno malo sam zaspo za volanom i prevozio STOP znak i izsilijo jednog sa suprotne strane kad sam zavijo ljevo...Tako da idem ponovo uskoro :wink: :lol: Pozdrav!PS:Alene druže moj nadam se bar da će se Barbika opametiti pa da je čiko izdresira ako bude prilike...

blatusan 02.03.2007 11:53

JOOOOOOOOJ Pa kako upade???!!! Jbo majku svoju i vozacki sad ce i meni ispit brzo drug. Jarane ja sam reko zenim se u ljeto ako Bog da pa sta bude. Drug za Barbiku nema nista ha?. Joj u akciju idi jarane nedaj se. Jel ti imalo ohladila matere ti???
Pozdrav, Alen1
Haj na MSN

elvir 02.03.2007 12:28

:lol: JARO MORAŠ SE NAPITI KAD POLAŽEŠ :lol: JA DRUGAČIJE NEBI NI POLOŽIO :twisted: :lol: :lol:

Trenutno vrijeme na Forumu 14:50

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org