![]() |
Novi os(2.02) za korg pa800 i pa2x
Novi OS za korg pa800 i korg pa3x na korgpa.com! Steta, nisam kuci da ga probam! Javite sta je novo!
|
Pa2X Operating System ver. 2.02
1. Lyrics - With some Standard MIDI File formats, Lyrics were not always shown correctly. 2. Easy Mode - The “Player 2” label was shown instead of “Player 1” 3. Media Mode - Loading Performance data from Pa3X could damage the internal data Ovo je sve od promena,nista bitno,treba li da prevodimo ako neko ne razume? |
Pa i nece puno koristiti ako su ovo novine,sto je vule nabrojao
|
jer to sve .ili,ima jos,..neka razlika sa predhodnim softwere.2.1??
|
To je sve .... to su informacije koje mozete procitati i na oficijalni sajt korgpa .....
|
jedno "kvik" pitanjce, evo sad cu ubacit u sint da vidim valja li ili ne.... idem na backup OS, i spremio sam prvo svoj set..... sad hocu da ocitam, kad mi pise compression i strihir, sta je to??? dal moram izbrisati sve semplove kad udjem u sound mode i record i media>erase (pa ono ssd-s) kad budem htjeo vratiti tj. load-irati svoj stari set.... Hvala puno :)
Dodato: evo ljudi ubacio sam.... niiista posebno..... tocnije 0 bodova...... :( |
Ne znam sta ste ocekivali da ce da se desi sa ovim update-om ali ako mislite da vam PA2 promeni boju za to mora da doplatite oko 1000 eura nije dovoljan samo update OS-a :lol:
Salu na stranu,ovime nisu resili ni ono cuveno selektovanje tempa nakon povratka iz npr. lyrics-a,po meni jedini nedostatak na PA2,izgleda da to nece nikad ni resiti na ovom modelu |
mislim da mlate praznu slamu sa tim glupostima,to nam nista pametno i novo ne donosi,da su neka ozbiljna firma dali bi ljudima besplatnu zamenu memorije,pucaju kao kokice,menjao sam je 3 puta vec:mad:
|
3. Media Mode - Loading Performance data from Pa3X could damage the internal data
Sta su mislili s ovim nisam bas naj bolje skonto |
Valjda to da ranije ako probas ucitati Performance od pa3x, postoji mogucnost da ti pokvari fabricke boje il ritmove. Sada su to ispravili.
Bar ja sam tako razumeo .... |
Nema nikakve razlike,ali opet sigurno znaci svaki update za software ili O.s.U svakom slucaju ne skodi a ako ne skodi znaci da koristi barem za neku glupost ;) Pozdrav svim forumasima
|
Ono što kažu.... najgore ništa. A ovo je skoro pa ništa :/
|
ama ja se iskreno nisam nicemu nadao pametnom, nego eto...... cak kad palim klavijaturu pise mi os 2.01 2008 :/ a ne pise 2.02....... :S toliko o Mocnom o.s.-u veliki pozdrav svima.
|
@mirandess
To znaci da nisi uspeo instalirati OS nego jos imas prethodni. |
Majke mi moje ja probao i sa intro1+palim klavijaturu..... loadira se sve fino... ali opet brate moj isto pise v 2.01 2008 :S i isao sam i na media utility i ucitao opet i tu...... ali jok,,, nece..... :S e svasta...... a da nisu oni ostavili isti datum? :S
|
Kolega mirandess trebalo bi da ti piše 2.02 27. juli. 2011 ako se ne varam. Neda mi se sada ići do klavijature. Ako kod tebe ne piše tako onda će biti da nisi dobro instalirao OS kao što Ace reče. Pozzz.:)
|
Evo ovako, uradio sam prvo: Intro1+upalio sint, ucitao prvo Format.pkg(fajl od 800 i nesto kb) za ssdu, pa onda ugasio sint, pa opet intro1+Upalio, pa ucitao pa2x_os_res_v202 (fajl od 127mb), pa onda izgasio, pa opet isto upalio sint i drzao intro1 i ucitao pa2x_os_v202(fajl od 5.65mb)........... i isto pise.... isto sam uradio tako idem na media>utility>backup os i kliknuo na Pa2x_os_v202.... isto se sve pojavljuje.... isto pise kad se pali sint pa2xpro V2 o.s. v 2.01 2008..... :S eto tako pise i tako sam ja uradio mozda grijesim.....
|
Ucitaj sad ponovo samo OS,bez format i Resursa...
|
@ vule evo ucitao sam ali nece.............. kad se ucitalo restartirao sam sint i opet sve isto pise........ majke mi moje ne znam sta je ovo..... Vazda se meni neko cudo mora dogodit :/
|
Nesto ne radis kako treba...pretpostavljam da postupak ucitavanja znas,jedino mi pada na pamet jos da ponovo skines OS i probas da ga ucitas sa nekog drugog USB stika...to bi ja uradio. Gledaj da USB bude prazan,formatiraj ga prvo i iskopiraj samo taj PKG fajl...nije mi jasan tvoj problem,to bi trebalo da bude jednostavna stvar,e sad...
|
O.s.
5 Privitaka
Evo vule ja uradih kako ste vi rekli sve.... i opet pise v.201 dec 11 2008 :S cak sam evo i uslikao... da ne bi bilo da nekog "zamajavam" a cilj mi je da to napravim a i samim tim ako netko od kolega bude imao problem da ga vec rijesimo..... sve je radjeno kako je pisano u pravilu i kako ste vi rekli. Hvala svima.
|
Sve si uradio kako treba...ne znam...ja sam to uradio pre neki dan i sve je proslo ok,nisam radio ovaj Format niti ucitavao resurse,samo OS i proslo je bez greske,mora da je tu neki zez?
Ajde uradi FORMAT prvo,pa ucitaj OS i vidi sta ce da se desi? Ili da sacekamo nekoga ko bolje zna pa da ti objasni da ne nagadjamo vise? |
Evo uradio sam, isto pise.... samo kad se sad upali nema nista na njoj(jer nisam ucitao one musical resources)... Sve isto znaci pise..... Ipak najbolje da pricekamo, a vama Vule hvala mnogo.
|
@mirandess
A jesi li siguran da si stavio tacan fajl na USB ? Da nisi mozda kojim slucajem pomesao sa neki fajl, stariji OS koji si cuvao u komjutera od ranije? I jos mozes proveriti da ne imas mozda na hard disk u klavijaturu OS 2.01 pa klavijatura kad reinstalira daje prednost ucitavanja iz hard diska pa umesto 2.02 sa USB sticka ucitava 2.01 iz hard diska. Ako je slucajno ovako obrisi taj 2.01 sa hard diska. |
ja sam ucito u pa2x bez problema samo sto je kod mene 16dk a ovaj sistem ne podrzava pa sam moro ponovo vratit 2.01
|
@ Ace, pa vidis li da je na slici pa2x_os_v202.PKG, na hard disku isto nema nista gledao sam, osim mojih pjesama nekih mp3... ono bezveze..... :S Probao sam ali nista nece..... :( majke mi ja stvarno ne znam sta mu je vise........ HVALA VAM SVIMA!!!
|
Decki, evo ucitalo se nakon duuugog vremena, tj. update sam ovaj novi os(sasvim slucajno da vidim hoce li se instalirati)Odjednom iz vedra neba i uspio sam... :) Hvala svimaaa :)
|
ja imam istu muku kao mirandes,ucitam novi OS, a idalje stoji datum iz 2088,ma nece kolko god pokusavao da instaliram ispocetka sve..na kraju sam stavio ovaj sa 16 user dk, i ima 16 user Dk, i idalje pise datum iz 2008..ne znam cega mu je..Aj dajte link odakle ste vi skinuli zadnji 2.02 OS za pa2x i da vam sljaka ok,da probam i to..pzodrav i hvala
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org