![]() |
Napad policajca na muziku!!!
Eh ljudi,sta sam doziveo pre pola sata......pandur dosao u lokal pijan ko guzica u pola jedan I rekao mi da gasim da je fajront! I nista ugasim klavijaturu,i lik mi trazi neku pesmu o kosovu.....posto je gazda rekao da nema nacionalnih pesama,rekao sam da neznam nijednu....u tom je trazio mikrofon a ja mu odgovorim da nemam mikrofon da neznam gde je pevac odneo mikrofon.....i ladno me lik dohvati preko stalka I poceo da me vuce prema sebi,u punom lokalu a ostali panduri stoje....I uhvatio me I vuce, klavijature samo sto se nisu skljokale,ali hvala bogu bio sam pribran pa sam ga vukao u stranu da me nevuce preko instrumenata, vec sa strane I poceo me vuci van baste.....I tu skoci gazda I neki lik I rastave nas,i tu odjednom neka cura pocinje da se dere na njega kako ga nije sramota da napadne jadnog decka, tj mene bez razloga I lik je uhvati za rep od kose I poceo je vuci po basti.....dosla interventna I ubacila ga u lokal jer su ga hteli lincovati.....i posle ga strpali u maricu I odvezli......haos sta reci eto vlasti u ovoj zemlji!
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Odmah sutra tužba, pravac advokat i oderi govedo.
|
Sledeci put zapamti,pikslu obavezno drzi na klavijaturi(pusio ne pusio) upravo zbog takvih situacija.Pa kad ti se tako namesti cim on pocne rukama a ti odma u glavu.
|
E moj druze i na znas kako bih ga momentalno nakautirao pa neka je i general armije!Tako su pokusala dvojica-trojica pa su pitali ko je ugasio svetlo!Tuzi govno odma sutra ili jos bolje sad ga odma prijavi u stanicu policije i nema odustajanja,terak dok ga ne suspenduju i dok ti se javno ne izvini smrad!!!
Postovano sa mobilnog uređaja |
Evo sad sam dosao kuci dao sam izjavu pre pola sata-sat....snimalo ga je sigurno 100 telefona verovatno ce neko da postavi na youtube pa cu da potrazim da vidite....
Tuzi ga odmah,posavetuj se sa nekim advokatom sto pre utoliko sutra ,postoji nacin da ga oderes od para ,a ujedno mislim da moze da ga kosta i znacke.....;).jel takvo govno ni netreba da bude pandur....
|
Pravac sud.....i neka nikad u zivotu ne kroci u stanicu....a najgore je to sto od 10 pandura 8 njih je ko ovaj....moj brat od tetke je pandur i ja nepricam s njim vec 6 godina,samo zbog takvog ponasanja...
|
Naravno da ga trebas prijaviti i tuziti,ali ja bi ga cekao da obuce civilku,pa bi mu se mame n....ao...naravno da ne zna da sam ja,i da niko nista ne vidi!!
|
Evo dosli su po mene da se javim hitno u stanicu jebo te,nisam ni spavao posteno vec treci dan u petak svadba celi dan,sinoc ovo,I sad isto idem raditi neku slavu sela.....I onda te drkaju jos......nema tih para brate koje vrede ovakvih stvari.
oderi to govedo makar,njima je najbolnije po dzepu,bagra je to
|
Dobra je stvar sto je interventna dosla i odvezla ga, inace kakva je situacija kod nas, dobro pa tebe nisu odvezli, sretno na sudu i javi kako je proslo ;)
|
Hocu druze....oticu da se konsultujem sta dalje da uradim, na ovome nemoze ostati...jutros su bili u stanici nas 6 I ta jadna devojka sto je razvlacio za kosu I kolega pevac,sinoc sam prvi put radio sa momcima,i svaka im cast....svi su poludeli.
Obavezno nađi dobrog advokata, dobijaš ih sigurno ako ima par video snimaka. Dešavalo se par puta obično panduri mimo suda traže da ti daju neku nadoknadu, da ih ne bi "skidali" sa posla... e posle je na tebi dal ćeš da teraš do kraja il da mu oprostiš...
|
Kolege,samo bi vas zamolio da malo koristimo primereniji recnik u komentarima...razumljiv je bes i ljutnja ali malo samo da povedemo racuna o recniku. Hvala na razumevanju
|
imaces pritisaka sa raznih strana zbog toga sto ti se dogodilo.
ne nasedaj na provokacije,budi smiren,ne pricaj nikom sta ces da radis a za to vreme podnesi krivicnu prijavu protiv njega. To treba da ti napise neki iskusan advokat koji se bavi krivicom za koga znas da je pouzdan. uvek se vodi prvo krivicni postupak kroz istragu pa se tek onda ide na sud za krivicu a tek ako bude utvrdjena krivica i ako bude osudjen se podnosi odstetni zahtev putem parnicnog postupka. ne nadaj se da ce to brzo biti gotovo ali na tebi je da ne odustajes i da sto pre kontaktiras svedoke koji ce tvoju pricu potvrditi na sudu. toliko od mene. |
Sinoc sviram u Pancevu, i dosli panduri. Korektni, javili se i otisli. Kada sam krenuo sa svirke, malo sam i popio i vozio brze i zaustave me, isti. Eto, progledali mi kroz prste, rekli sledeci put jedna pesma za nas i to je to. Nisu svi isti, ali ovako, da se nadovezem na tvoju situaciju. Poznanik, bivsi policajac, isto je popio i prebio nekog decka. Za to ide momentalna suspenzija dok se ne zavrsi sudski postupak, dakle njega i drzava tereti bez obzira da li ti podneo privatnu tuzbu ili ne, jer policija i kada je u civilu, ne sme da napravi neku glupost. Dobices ga sigurno na sudu, ali s obzirom kako je kod nas, procice par godina.
|
Jednom su mi počupali glavni kabel od struje iz "zida" što me je momentalno razljutilo. Nikakva upozorenja,pristojnost. Samo su rekli da ako nas više čuju da će bit belaja i otišli. Da je nešto crklo od opreme,ja mu kažem da bi imao pune gaće kad bi ga dovatili...
Opet druga situacija,dolazi pandur u birtiju i ravno na mene,sagne se i smanji na mixeru master volume i šapne mi: "Držite ovako i bit će u redu." Ja se nasmijem i nastavim tiše... Koji car! :) Dakle,ima ih šta su takva ***** a ima ih koji su fer i korektni i te treba da se poštuje. Ovoga goni kako znaš jer zaslužuje. Sretno! |
smuhac,trebao si tog pandura iz druge situacije zamoliti da ti malo poštima i ekvilajzer.:))
Šalim se.Ima ih svakakvih.Ja,do sad,nisam imao nikakvih problema sa njima,a radim ovaj posao više od 25 godina..Pozdrav! |
....
Samo mirno i stalozeno poslusaj iskusnije kolege i tuzi ga. ;)
Tako se barem u svetu radi a kod nas kakav ce biti ishod sve zavisi kakvog ces advokata naci. Javi sta si uradio obavezno! Pozdrav i srecno.;) |
Evo I na lokalnim vestima je izasao clanak o desavanju na svirci .....jos uvek nije nista izaslo na youtube nije mi jasno svi zivi su snimali....
Dana 14.08.2011. godine, oko 01,00 časova, u Bačkom Monoštoru, u ugostiteljskom objektu «Bumerang», policijski službenik Zoran G. narušavao je javni red i mir fizički nasrćući na prisutne. Nadležni tužilac delo je kvalifikovao kao Zlostavljanje i mučenje. Policijski službenik Zoran G. danas će nakon lišenja slobode uz krivičnu prijavu zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela zlostavljanje i mučenje i lažno prijavljivanje biti sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Somboru. Protiv policijskog službenika pokrenut je i disciplinski postupak u skladu sa Zakonom o policiji a Zoran G. je udaljen iz službe do okončanja disciplinskog postupka. Policijska uprava u Somboru izražava žaljenje posetiocima «Bodrog festa» zbog neprimerenog ponašanja policijskog službenika i očekuje da akt pojedinca neće negativno uticati na uspostavljenu saradnju Policijske uprave, Mesne zajednice «Bački Monoštor» i Organizacionog odbora «Bodrog festa». Koristimo ovu priliku da saopštimo da ćemo ovaj, kao i sve slučajeve neprofesionalnog postupanja policijskih službenika, u potpunosti sankcionisati i nadamo se da pojedinačni događaji neće zaseniti profesionalan rad i sve napore Policijske uprave kao servisa građana. Izvor: Radio Apatin Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Kao sto sam i rekao, drzava ce da ga tereti, a ti moras da pokrenes privatnu tuzbu...
|
Evo konacno I snimka,bio sam na moru pa sam sad tek video da je postavljen! Situacija je snimljena taman posto je preuzeo mikrofon od nas!
Ponekad žalim što nije pravi divlji zapad ovde.... mi nemamo prava da se obračunamo s takvim šerifima koji brukaju uniformu i državu.
|
Na ovom se snimku slabo vidi sta se zapravo tu dogadjalo, ali pripazi ti na video, posto se svasta moze izvuc iz konteksta u njihovu korist.
|
Znaci ne mogu da verujem! A ostali panduri stoje i gledaju.
Mi smo skoro svirali neko punoletstvo kad lik izvadi devetku i poce da preti nekom klincu i izbija opsta tuca. Panduri dosli posle pola sata kad je sve bilo gotovo, a sup je 100 metra od lokala inace. Kad niko nije hteo da da izjavu jedan od njih stade na sred kafane i rece: 'pa sto ste nas zvali, el znate vi da smo mi u strajku'! |
Naravno nevidi se komplet situacija,ali mozete videti da je oduzet od alkohola I da divlja na masu I tako je srljao I na mene preko instrumenata!
PA jel pevao nesto ili ne?
Zasto je uzeo mikrofon,jel se zna? |
Uzeo je da kaze-ajmo svi napolje fajront-to je rekao ali smo mi vec ugasili mixer, mada se svakako moglo cuti sta je rekao!
neka je meni kolega deli opomenu spucao : )
eto nije ,ocito je jako inteligentan lik... steta sto nema neki konkretniji video, gdje se jos bolje vidi situacija koja je opisana... |
Nastavljamo s temom
|
Ja sam čuo,a to znači da možda i nije istina,da video snimke i fotografije običnih "smrtnika" policija ili pak sud ne uzima zdravo za gotovo kao dokaze jer se u današnje vrijeme lako montiraju. Ako je to istina i ako su korumpirani i svemogući ljudi iz vrha,ova snimka bi trebala ostat samo uspomena na nemili događaj. Nadam se da neće biti tako i da će pravda isplivat na površinu.
|
Pandur je suspendovan do sudjenja a slucaj je dosao do ministra,tako da nece ostati u sluzbi 100%! Snimak nema veze sa sudjenjem posto nas ima dosta koji ce svedociti protiv njega tako da snimak uopste nije bitan.
Mali update situacije....bio sam na disciplinskom saslusanju i suocenju sa pandurom,a posle par dana i na sudu......tuzio sam smrada prepustio sam stvar advokatu a on ce da goni!cutao je ko zaliven kad sam govorio sta je sve radio pola nije ni znao sta sam sve rekao!ipak na kraju mi je pruzio ruku i izvinuo se ali verovatno je to uradio zbog disciplinske.....inace je napakovao pricu da su njega napali....
Sram ga bilo :/ Ima cestih desavanja koje sam vidio kako policija zna srati, pogotovu muzicarima. Jedna situacija kad mi je rodjak svirao u nekom lokalu i ulazi par specijalaca i dva policajca ako se dobro sjecam i mog rodjaka klavijaturistu vode van lokala. I zaprijetili mu da vise ne smije svirati, u protivnom da ce ga privesti zbog narusavanja mira i reda kako ljudi ne mogu spavati u zgradama okolo lokala. Gazda je sam rekao da se vise ne svira tako da je sve proslo OK.
|
odlicno, nesto pozitivno barem
|
Evo drugari posle skoro godinu dana se nesto desava sa mojim slucajem!konacno me je kontaktirao jutros pandur da se nadjemo na kafi da popricamo malo,izgleda je spreman za dogovor! :)
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 |
Nemoj samo da te prošeta. Sretno. ;)
|
Mozda ce dogovor biti "Ako odustanes od tuzbu, necu da te bijem" ?!
Postovano sa mobilnog uređaja |
Jeste da bi najlakše bilo prebiti ga, ali ispadni pametniji, ne spuštaj se na njegov nivo nego ga tuži i oderi ga kao konja zato što to i jeste! Sram ga bilo, kakav bezobrazluk
|
Ludilo,to moze samo u nasoj zemlji da se desi :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org