![]() |
dal ima neko ovaj semple
trazim vec dugo ovaj semple ali nemogu ga nikako naci i reko ajde da probam ovde semple se cuje u video negde kod 2:28 pocne da svira kontru a negde kod 5:02 poecne da solira u pitanju je gitara semple ako ima nemo u formatu KMP ili ako ga ima u nekom setu jos bolje hvala unapred
http://www.youtube.com/watch?v=9WYssLq2nMw |
Nebih znao tacno reci koja je to kontra,ali pokusaj da skines u download sekciji cici gitaru,ona ce ti veoma efikasno zavrsiti posao kontre meni radi extra odlicno od svih semplova kontre koje sam cuo!
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Tesko da ces naci tu Gt. kontru......To je svirano na pravoj gitari,ne radi se o semplu.... :(
|
@gogi-japanac
kolega to je svirano na klavijaturi 100% cuj malo bolje pa ces da cujes i znam da ga ima sigurno jel ga neki imaju al nemam nikaki kontakt snjima pa zato nemogu da dodjem do njega ali cim budem uzeo postavicu u download |
@matejas87
U pravu si.....Nisam bas obratio neku paznju prilikom prvog slusanja.....Definitivno je sempl,ali nikako sempl "CICI" gitare. Resenje ces naci u setovima za PA2x.... ;) Aj pa javi sta si uradio. PozzZ ! ! ! |
Nije u pitanju cici gitara ali cici odradi posao veoma dobro!
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
pozdrav kolege evo dokaz da ovog sempla ima za korg ali ga ja nemogu naci nikako ja bih se zamolio ako neko ima neka postavlja na download naravno ako hoce i zeli radi se o ovoj solo gitari u pocetku sto solira snjom
http://www.youtube.com/watch?v=2ldPj...feature=relmfu |
Mene ovo podseca na sempl koje se zove "Fender Stratocaster" cini mi se, neka me neko ispravi ako gresim. Mislim da sam ga vidjao i ovde po download-u. ;)
|
@ Mklavijatura pozz koelga ja mislim da jeste cuo sam od dosta njim da je fender Stratocaster ali nisam znao da je ima u download evo sad sam naso pa cu bas da izprobam ali ja sam siguran 70% da je to taj sempel hvala svim koelgama
|
e ljudi mene intersuje dali moze da se napravi slicna boja na pa50,znam, da ne moze ista,jer je sempl,ali bar da bude bleda kopija ovoga?
|
|
hvala kolega probacu veruj te mi da vec dugo trazim ovu gitari ili bolje receno ovaj sempel ali nogde da ga nadjem nadam se sad da je to to sto sam trazio hvala u svakom slucaju
|
To je kolega dule gitara,, imam je i znam samo nasteluj dobar efekat, portamento i to je to :)
|
Obicna Dule gitara vrlo dobro poznata svim korgovcima,zauzima 200kb samo dobar efekat, da bude mono i moze malo portamento i ubija...
|
hvala kolege vidim da pisete za efekt pa koj je najbolji mislim koj vi koristete ??
|
za solo je obicno phaser
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org