![]() |
Korgpa1xpro
pozdrav drage kolege,hteo bih da pitam dali neko ima da proda drvene stranice za pa1xpro ili dali neko zna ko pravi to... hvala unapred :)
|
da nisi pogrijesio ? mislis za pa2 ?
|
nije pogresio,mislio je na pa1x...drug ja mogu da skinem svoje pa da ti oh prodam:D,a ja da kupim nove tu od lika koji ih pravi iz Nisa:">..pozz
|
O komsija... Pa te stranice ja mislim da moze da ti napravi bilo koji stolar... Samo treba da uzmes detaljne mere!
|
Skini stranicu iscrtaj na karton i odnesi kod stolara da ti napravi takve 2 i to je to.
|
Druze moj brat je meni napravio stranice na mom Korgu pa1x pro elite pa ako te nesto interesuje slobodno pitaj ovde ili privatno pa cemo resiti problem
|
Pozdrav, najlakše ti je da skineš njegove plastične stranice i ocrtaš ih direktno na dasku, komad drveta od kojeg misliš radit stranice i odeš do nekog stolara da ti to izreže, i poželjno je da ima tokarilicu pa ti lijepo iskosi ili zaobli rubove..Tako ću ja sebi napravit...Javi kako je ispalo..;)
|
1 Privitaka
Evo ja napravo...pa da Vam pokažem!Fajl 5329
|
evo moje kako izgledaju.. isto drvene..
1 Privitaka
|
Jako lijepo efendija, i sam znaš koliko je ljepša klavijatura..Ja sam baš htio neki kontrast....a ionako sam na cnc stroju napravio 6 ploča tj stranica, pa ih mogu mijenjat ;) ali crna baš dobro stoji...i šta je najvažnije, sad mi stane na zadnje sjedište u autu..Pozdrav!
|
Crne su perverzija ,kad mi prodje volja farbam i ja moje u crno!:D
|
jel ova tema jos uvek aktuelna??? i ja bih za moj pa1x drvene stranice jel ima neko gotove da proda?
|
kolko plaćaš :D
Sent from my ZTE-SKATE using Tapatalk 2 |
Svaki stolar moze to da ti napravi druze,samo dobro izmeri :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org