![]() |
Kako učitati set za Pa3x na Pa 800
Da li je moguće učitati set za pa3x na pa800 pošto kod mene izbacuje neku grešku prilikom učitavanja verzija os-a mi je 2.01 nisam učitavao ceo set pošto je veći od 64mb već sam hteo da prelistam ritmove i boje ali pri svakom pokušaju učitavanja izbacuje grešku
|
Ne moze se sa novije klav.ucitati na stariju kompletan set. O tome je vec pisano mnogo puta.
Sent from my LG-E900 using Board Express |
Upsss nisam video da nisi ucitavao ceo set. Boje mislim da nece moci,a ritmove probaj jedan po jedan.
Sent from my LG-E900 using Board Express |
Neće ni ritmove da učitava isto izbacuje grešku
|
Ne moze da ucita ritmove sa pa3x na starije modele, jedino je moguce iz svakog ritma u record modu izvaditi SMF(standard midi file, iz svakog Cv-a,varijacije...) ali to je vec dug proces!
Naravno, moras imati nekog tko ima pa3x da to uradi... To je procedura, ali ako ti se da... :) |
Ritmovi koji su radjeni za pa800/2x a nalaze se u setu za pa3x ce moci ali pod uslovom da nisu editovani u rec modu na pa3x a sami ritmovi sa pa3x na pa800 ne idu nikako, imaju vise elementa nego ritmovi na pa800/2x (fill3 i fill4)
|
Koliko sam ja upucen, u pa800 iz pa3x mogu ici samo Perfomance i to pod uvjetom da je os 2.02
|
mora converter da se koristi za to.jer nisu isti parametri pa3x i pa800,jedina varijanta je style works.
|
hvala svima na odgovorima koliko vidim izgleda da za sada nije moguće uraditi mnogo po tom pitanju mislim bez jednog pa3x u okruženju
Dodato: Probaću sa os 2.02 pa ću javiti da li bar performance ili nešto od svega toga radi na pa800 |
a koji style works to moze????? ja ne znam za tu novu verziju
|
Sa os 2.02.moguće je učitati samo performance od pa3x seta na pa800
|
Zašto setovi urađeni za Pa2x ne idu na Pa3x, dali jih je moguće nekako konvertirati i ako da, na kojem programu ?
|
Ti si jedini izgleda kome treba konverter iz pa2x za u pa3x ... jedino ako se lose izrazio,mozda si mislio kontra?
Sent from SGS |
kolega guerrini632, setovi od pa2x/pa1x i pa800 mogu bez ikakvog konvertovanja da se ucitaju u pa3x, samo izbaci global iz seta i sve ce da radi bez problema na pa3x!!!
|
Citat:
|
Da naravno samo bez globala, i sve ce da radi kako treba!!!
|
Mene interesuje kako da izvucem neki drum kit iz Pa3x za pa800,posto nemoze da se ucita direktno i dal je moguce?
|
Ako nije komresovan set ,probaj sa wavextratcor da izvuces pojedinacne wave-ove pa onda da ih importujes u pa800 i uradis drum kit.
|
a to nemoras probavati ,jer svaki set je kompresovan.
|
Hvala kolege,bice valjda nesto u skorijoj buducnosti...Pozz
|
Citat:
|
A u pa900 jel moguce direktno ucitati set iz pa3x ili je potrebna neka konverzija?
|
i na pa900 i na pa600 radi set sa pa3x bez problema,samo sto npr u performansu npr nemas dovoljno banki pa neces imati sve boje iz seta
|
Citat:
|
Citat:
|
ma uopste nije tako jednostavno, jednostavno pa3x ima 256mb ram a recimo pa900 192 i samim tim ima manje banki za sve semplove
recimo ja u user 1 imam 16 stranica sa po 8 banki to je 128 razlicitih semplova moze da stane a koliko ima u user 1 na pa3x? po mojoj proceni bar 20 po 8 to je 160 banki, i sad kad vi snimite na 140 banku neki sempl, kad ga ja ucitam kod mene on ga baci na neko levo mesto, i kad neki ritam ili perf proba da pozove tu lokaciju tu najcesce stoji nesto sasvim bezveze. Da li neko zna kako da se resi taj problem, da li se nekako mogu iscitati ili na pc-u ili iz samog fajl sistema klave, kad udjete u media, pa da se nekako vidi recimo kada udjemo u sound/user01 pa za konkretan sempl koja ce mu biti mesto u user banki, tj na kojoj lokaciji ce biti recimo p3 cetvrti pretpostavljam da se ti podaci cuvaju u pcm fajlovima, a oni su necitljivi |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org