YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   evo da vidite shta rade moji korgovi, pa80 i triton tr (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=2242)

skoricnik 27.07.2007 12:01

evo da vidite shta rade moji korgovi, pa80 i triton tr

evo da vidite shta rade moji korgovi, pa80 i triton tr

Javite komentare :DDDD

http://youtube.com/watch?v=k9OLAlVzhFI

edinj 27.07.2007 13:44

I kod tebe izgleda visok krvni pritisak, il je takav sorc ?

neconix 27.07.2007 14:27

Nije to ni zbog pritiska ni zbog sorca,to je zato sto kamera stoji naopako pa tako izgleda!!! :lol:

neconix 27.07.2007 14:29

A sto se tice korgova samo laju,ne ujedaju!!! :lol:
Bez ljutnje!!! :D

coke357 27.07.2007 16:00

mene ako pitas ne rade nista ama bas nista ili sredi to kako treba ili prodaj hehhehe

skoricnik 27.07.2007 19:22

Citat:

Originalno postovano od coke357
mene ako pitas ne rade nista ama bas nista ili sredi to kako treba ili prodaj hehhehe

Lako je tebi da zezas mladje od sebe, ajd stavi tvoj snimak pa da te vidimo!

skoricnik 27.07.2007 19:27

l...

svaka vam cast ljudi...novi sam na forumu... i tako ste me docekali

c c c ...

Alix 27.07.2007 20:08

Jarane nismo svi istog mišljenja...Ja kad se sjetim kako je počinjo naš kolega LA Alen,a sad pravi muzikant...Poneki šupci su g akritikovali i svašta ružno pisali,a na kraju momak uz napore i učenje savlado trilere i popravio se u svirci 100%...Pa šta ako ne zvuči do jaja,momak će da se još puno toga nauči,da savlada neke stvari i normalno da se popravi...Znate li koja hrabrost treba da se nešto snimi i stavi na YouTube...A ko se buni nek stavi svoje pa ćemo da prokomentarišemo...Pozdrav!

skoricnik 27.07.2007 20:20

Citat:

Originalno postovano od Alix
Jarane nismo svi istog mišljenja...Ja kad se sjetim kako je počinjo naš kolega LA Alen,a sad pravi muzikant...Poneki šupci su g akritikovali i svašta ružno pisali,a na kraju momak uz napore i učenje savlado trilere i popravio se u svirci 100%...Pa šta ako ne zvuči do jaja,momak će da se još puno toga nauči,da savlada neke stvari i normalno da se popravi...Znate li koja hrabrost treba da se nešto snimi i stavi na YouTube...A ko se buni nek stavi svoje pa ćemo da prokomentarišemo...Pozdrav!

Razlika je velika, slusati korga na Youtube ili na kompu...

uzivo na mixeti je 300x bolje..

Covek mozda nema hrabrosti da pusti svoj snimak na youtube pa je meni nesto zavideo jer imam hrabrosti i koji sam mladji od njega 10 god sigurno...

cenim i negativne komentare, ali taj covek...

Kazem vam porede me sa momcima koji su stariji od mene 15+ i kazu da jace sviram od njih...

Bas mi je covek sje*ao dan... svaka mu cast...a vec imam pa80 (moj tata i ja) 4-5 god, i najjace radi kod mene u backoj palanci, tako da...

Korgminator 27.07.2007 22:06

za djemba
Dobro dosao na ovaj muzicki forum. Pusti price i nastavi i dalje da sviras i da kacis demo snimke. Mozda si vec primjetio da su neki clanovi veoma osjetljivi a uz to dobro i ne procitaju predhodne poruke a vec odgovaraju, kud ce veci belaj. Tvoja tema "da vidite shta rade moji korgovi, pa80 i triton tr" pojedincima izgleda kao neka provokacija. Zna se desit da nekada imaju i los dan pa se ovde istresu. Sve u svemu, nemoj da te to zaustavlja da se i dalje druzis sa nama. Samo naprijed.

blatusan 27.07.2007 22:19

prvo vozdra! Ja sam ovaj sto Alix govori, Alen! Da ti kazem jarane rasturas sa svirkom. Ali uvijek moz nesto naucit! Muzika je ko zivot, uvijek se nesto novo nauci i savlada :wink: Samo naprijed i dobrodoso na www.yu-midi.com
Pozdrav,Alen!

za Alix: jebem li ti sestru od zene hajmo se nac i popit ko stoka pa na euroviziju!

coke357 27.07.2007 22:59

djemba druze vi od mog komentara napraviste diskusiju ti napisao sta rade korgovi ja sam prokomentarisao kako rade korgovi a ne kako sviras ne znam sta se bune odmah :lol:

BasariStudios 27.07.2007 23:55

Djemba, najsretniji sam bio kad me je neko kritikovao, i dan danas,
to me je napravilo ono sto jesam danas, da me niko nije kritikovao
onda ne bi nista postigao...a ti ne valjas nista, bezi vezbaj tamo... :wink:

BasariStudios 27.07.2007 23:58

Al sam glavu iskrivio cccccc...

flosarka 28.07.2007 03:15

Nedime da si okrenuo monitor na levo stranu ko ja i tako gledao ispravnu sliku ne bi te boleo vrat.hahahah

skoricnik 28.07.2007 11:45

Citat:

Originalno postovano od coke357
djemba druze vi od mog komentara napraviste diskusiju ti napisao sta rade korgovi ja sam prokomentarisao kako rade korgovi a ne kako sviras ne znam sta se bune odmah :lol:

Kontam te ja druze, ali jbt svaki stil kod mene je perfektan, svi prelazi sve varijacije sve sam sam radio i prebacivao i od najboljih stilova pravio najbolje, isto tako i sve boje na tritonu...

evo ostali snimci

http://youtube.com/skoricnik

blatusan 28.07.2007 11:47

Ma care sto nerviras dzaba! Nema razloga. Da ti je znat sta sam ja sve do sad stavljo nebi se uopste nerviro! Ima nekih neka ti potvrde. A sto se klaviajtura tice uradzene su korektno svaka cast.Hajde care uzivaj!

skoricnik 28.07.2007 12:50

Citat:

Originalno postovano od blatusan
Ma care sto nerviras dzaba! Nema razloga. Da ti je znat sta sam ja sve do sad stavljo nebi se uopste nerviro! Ima nekih neka ti potvrde. A sto se klaviajtura tice uradzene su korektno svaka cast.Hajde care uzivaj!

:lol: :lol: :D :D :) :)

dalabu 28.07.2007 12:58

djemba; ne svira farba ni ritam,nego prsti sine,Da bi to valjalo treba vjezbati ili vezbati.Samo to.A kritika je uvjek dobrodosla.Zamisli ti nisi ni poceo svirati da tako kazem i novi si kako si sam rekao a vec te zaboli kada ti neko kaze misljenje.A ti vec komentarises AMZINO sviranje?????Sto je mnogo mnogo je pa bilo u shorcu ili bez shortca

tranzit 28.07.2007 13:08

Mislim da je snimak veoma dobar bar sto se sorca i onoga
u sorcu, tice. Svaka cast momcino, imas se cime pohvaliti,
tu ti Amza ne moze ni pera odbiti.

Alix 28.07.2007 14:39

Momci,samo se sjetite koliko su pojedini kolegu Blatusana kritikovali...Ali ja i mnogi njegovi jarani smo iako nije bilo nešto ekstra uvjek govorili da je dobro i motivirali ga da je napredovo i skido nove cake...Dan danas je kolega Blatusan napredovo u jedno jako dobrog muzičara i perspektivnog a kao čovjek je bio uvjek legenda...Zato ne treba svakog mladog talenta zezati već polako pomagati i savjetovati a ne da mu zbijete moralu već na početku i tu ostane...Momčino samo napred i ne sikiraj se---uvjek ima ljubomornih ljudi,Pozdrav!

neconix 28.07.2007 15:27

Pozdrav!!!
Moj komentar nije bio zlonameran!Samo sam hteo malo da se nasalim na racun sorca i Djembine recenice "moji korgovi" pa sam se nadovezao.Inace svirka je O.K.!
Pozdrav jos jednom i bez ljutnje! :D

skoricnik 28.07.2007 16:45

Citat:

Originalno postovano od tranzit
Mislim da je snimak veoma dobar bar sto se sorca i onoga
u sorcu, tice. Svaka cast momcino, imas se cime pohvaliti,
tu ti Amza ne moze ni pera odbiti.

Nije to sto mislish...

Shorc je takav, nov pa se napini vazduhom

Jugo 28.07.2007 16:45

Sinak :wink: meni je u jednom trenutku doslo da sve bacim kroz prozor sa 4. sprata zbog takvih i slicnih komentara... Sreca pa nisam. Shvatio sam da ne treba da slusas SHTA ti kazu nego KO ti to kaze! Od tada pa do danas napravio sam dosta toga... Od svirke na CBC radio (kanadski drzavni radio) pa do ucesca na nekoliko letnjih festivala... Naravno, kanadjani znaju da prepoznaju i cene ono sto vredi. Ne vode se niskim pobudama. Nisu optereceni ljubomorom i zaviscu!
Prosle nedelje na svirci za nase su ti isti koji su zlurado komentarisali moje svirke KLECALI ispred mene i ostavljali pare na klavijaturu!
Lepo kaze Balasevic: "I sve to dodje na svoje..." 8)
Zato ti lepo samo prasi po svojim masinama i "ne okreci se sine"!
Pozdrav!!!

skoricnik 28.07.2007 16:47

Citat:

Originalno postovano od dalabu
djemba; ne svira farba ni ritam,nego prsti sine,Da bi to valjalo treba vjezbati ili vezbati.Samo to.A kritika je uvjek dobrodosla.Zamisli ti nisi ni poceo svirati da tako kazem i novi si kako si sam rekao a vec te zaboli kada ti neko kaze misljenje.A ti vec komentarises AMZINO sviranje?????Sto je mnogo mnogo je pa bilo u shorcu ili bez shortca

Nisam ja rekao da znam da sviram kao AMZA...

Nismo se lepo razumeli...

zaje*ite shorc, takav je keve mi...

lepo sam rekao u postu za amzu da je CAR, i kazem da mu niko nemoze ni prdnuti...

Over and out..

skoricnik 28.07.2007 16:48

Citat:

Originalno postovano od gerber
Sinak :wink: meni je u jednom trenutku doslo da sve bacim kroz prozor sa 4. sprata zbog takvih i slicnih komentara... Sreca pa nisam. Shvatio sam da ne treba da slusas SHTA ti kazu nego KO ti to kaze! Od tada pa do danas napravio sam dosta toga... Od svirke na CBC radio (kanadski drzavni radio) pa do ucesca na nekoliko letnjih festivala... Naravno, kanadjani znaju da prepoznaju i cene ono sto vredi. Ne vode se niskim pobudama. Nisu optereceni ljubomorom i zaviscu!
Prosle nedelje na svirci za nase su ti isti koji su zlurado komentarisali moje svirke KLECALI ispred mene i ostavljali pare na klavijaturu!
Lepo kaze Balasevic: "I sve to dodje na svoje..." 8)
Zato ti lepo samo prasi po svojim masinama i "ne okreci se sine"!
Pozdrav!!!

hvala

tranzit 28.07.2007 17:56

Ama nemoj da se uzbudjujes toliko, niko tebe ne vrijedja. Svirka ti je sasvim u redu za tvoje godine i iskustvo i ima i boljih i gorih a tvoji Korgovi rade taman kao i hiljade drugih, znaci korektno ali nista posebno.

Vaxter 28.07.2007 17:56

Nemoj se nervirati...
Ovo su ti sve zajebanti...
Nishta zlonamerno od njih... :D

Darko 28.07.2007 22:21

Nego bolje snimi jos jedan Video ali bez Sorca hehehehehe..salim se,ozbiljno snimi jos koji ali ispravi sliku slomi vrat.

Pozdrav :P

Vaxter 28.07.2007 22:27

Rekoh mu i ja da okrene kameru.
Predlozio sam mu danas kako to da uradi! :)
Ochekujemo, dakle, neki snimak sa uspravnom kamerom i bez shorca u nekim pantalonama! :lol:

skoricnik 28.07.2007 22:29

...

Ocekujte najverovatnije sutra neki snimak, kad mi stignu instrumenti :lol: :!:

Darko 28.07.2007 23:12

Suuuper Majstore....

skoricnik 29.07.2007 11:43

...

Evo taj snimak, ne bojte se necete iskriviti vrat!!!

Kolceee :DDD

http://youtube.com/watch?v=vXKOeS3LouU

tranzit 29.07.2007 13:22

Prvo sto se da primjetiti, sorc je bolji ali i dalje si sprijeda prilicno napredan. Svaka cast. Svirka...e ovdje si pokazao da si na putu da postanes odlican muzicar. Talenta imas i na pretek. Nego, kad snimas, daj pomjeri tu kameru tako da te vidimo i kako izgledas i smanji malo taj bas ima ga bar za 50% previse a i kompletan ulazni signal prilikom snimanja je bio prejak pa dolazi do distorzije. Bolje ce se sve cuti a i tvoja svirka ce doci vise do izrazaja.

skoricnik 29.07.2007 13:58

Citat:

Originalno postovano od tranzit
Prvo sto se da primjetiti, sorc je bolji ali i dalje si sprijeda prilicno napredan. Svaka cast. Svirka...e ovdje si pokazao da si na putu da postanes odlican muzicar. Talenta imas i na pretek. Nego, kad snimas, daj pomjeri tu kameru tako da te vidimo i kako izgledas i smanji malo taj bas ima ga bar za 50% previse a i kompletan ulazni signal prilikom snimanja je bio prejak pa dolazi do distorzije. Bolje ce se sve cuti a i tvoja svirka ce doci vise do izrazaja.

Hvala na savetu, samo sto sam malko odvrkacio mixetu pa je tako zvucalo, dodje do izoblicenja... Mozete me videti na snimku "Malo zezanja na Ys100" na youtube :lol:
Poz

Denis19 30.07.2007 01:19

Hej care, svaka ti cast pusti ove sto pricaju!! Pola ih koji govore svasta samo sebe cjene a neznaju nista. Samo radi svoj poso i pusti ljubomoran narod. Sa godinama ces savladati sve samo turaj.

Darko 30.07.2007 10:27

Fino odsvirano kolce samim stim vidi se da sve znas da sviras i da nebiras...super majstore.

nastavi samo dalje tako.

Pozdrav

Alix 31.07.2007 08:42

E kolega ŠORC,sad si pokazo da znaš da odsviraš jedno ljepo kolo sa trilerima i akordacijom,kojeg mnogi ovda ne znaju...Dakle s tim si sad ušuto pojedince što su te kritikovali ili što su imali namjeru...Samo tako nastavi i nedaj se,Pozdrav!

skoricnik 31.07.2007 12:33

:lol:

skoricnik 11.10.2007 15:19

..

Stizeeeee i Pa800!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ocekujem ga za nekih 15 min

Trenutno vrijeme na Forumu 18:50

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org