![]() |
|
Nema te vi pojma ...
Ljudi vi nema te pojma o klaviajturama i muzici!!!
Evo vec kontam se dva tri dana i uspio sam. Pomjeso sam OPERATIVNE SISTEME od Korg pa1xpro pa800 pa80 Yamaha psr9000(pro) Tyros II i sve to ubacio u Korg Pa50. Ma koje!!!??? Klavijtura je izrodila sve to je nenormalno samplovi svukuda loopovi izniko gramofon iz njega ma sve sve sve. Sad ko hoce da kupi taj OS moze kod mene. Cijena,od svake gore navedene klavijature pa sve zajedno!!!! |
Mozes li meni nekako ugradit tockice na pa1x nemogu ga vise nosat, odose ledja.
Za taj OS mogu ti ponudit vrecu brasna, jebiga nema para i ja sviram za povrce ljeti, a zimi za suhovinu i kiselinu. Pozdrav.. |
A jel moze taj novi OS u psr 9000. Ako moze, ja bih uz'o 2 komada. Jedan da odmah ubacim, a drugi nek stoji u rezervi. Nadam se da za 2 imam popust. Bar 10 e. :D :D
|
Ima ima!!! Samo la sudzuk primam i grah! Drugo nista nedlazi u obzir. Klavijatura je na dijeti sa tim OS. Nema vise tipki. Haman je moram vodit kod zubara!
|
Sad bas dodjo na ideju da bi taj OS najbolje dosao Nedimu, kako covjek pise po forumima ima sve aranzere, pa bi mu olaksalo sve da to rasproda. :lol:
|
Ma kazem ti ja. Nedim je je glavni kupac kod mene. Potvrdit ce. Poslo mi La sudzuka od njega kolko ono bi Nedime,2T jelde. I ja mu poslo OS. Al nisam jos od sve. Treba mi jos la Graha poslat i kvit smo!
|
Blatusane..."Nema te" se pise zajedno...!!!!
|
Dobro pa1xpro posto si ti kulturan i obrazovan encemo tebi davat popusta. A Nedimu bi bolje bilo da mi vrati dug,La Grah!
|
:P :P :P :P :P :P
Bez nerviranja...Godishnji odmor je...opusteno..hehehe... |
Ma Ivo jaro hehehe nema ljutnje sta ti je. Zezancija loma :wink: Meni ipak treba vise da se naljutim. Haj eto nemoj se ljutit, imas popust eto, jesi sretan!
|
E Fostex brale to mene kostalo 10 godina zivota i zarade, ne bi ja prodo nijedan
od tih sintisajzera i bebice, nego ako neko prodaje nesto sto nemam de da kupim jos... :wink: |
Kako me samo ovaj Alen uvek lepo nasmeje! :lol: :lol: :lol:
|
Reklame su zabranjene na forumu, molim vas procitajte pravilnik.
|
Adrijane nemoj biti ljubomoran zato sto sam ja izmislio ovo za klavijature a ti nisi! Nema smisla tako da moj teski rad ponizavas. Ovajj OS ce svima dobro doci! :lol:
|
Imam jedan predlog!
Mogao bi da mu dodash i GPS, tako da kad se neko izgubi pri sviranju moze posle da nadje put! Uz to, ne bi bila losha ni podrshka za frizider, da moze pivo da se ladi... ;) |
La Alene,meni nestalo La Sudžuka ali zato imam la Pasulj i La kobasic...Ako može da pošaljem brata da helikopterom doćera vreće...A što Vaxter kaže:
Frižider zapivo,i možda virtualnu striptiztu na projektoru... i još nešto,dodaj mu MS Windows KE (Keyboard Edition) sa novim driverima...Pozdrav! |
pozdrav alene kako noga?
|
Hehe, jarane more! Nema fkre docerivaj!
|
JOJ ALENE UVJEK KRADEŠ MOJE FAZONE ;;;;A JA TE PITAM DA MI POMOGNEŠ SA MOBITELOM A NEĆEŠ A VIDI ŠTA RADIŠ ČOVJEČE...SA OVIM OS-OM ŠTO SAM KUPIO OD TEBE ZA PA800 POČEO MI JE KORG ŠTAMPATI PARE ,IMA DA MI VRATIŠ KORGA KAKO JE I PRIJE RADIO A NE DA MI ŠTAMPA PARE KOJI ĆE MI TO KU... :cry:
|
HAHAAHHAAHAHHAHAA :lol:
|
Ala vama nije dobro!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Ma nama se je smračilo 100%...Poslije neuspješnioh La misija u sekti,sad nas je preuzelo neko bjesnilo i đavo...Mora malo biti zezancije i smjeha,inače bi bilo dosadno i pusto...La Alen je ionako naš dežurni humorista,možda mu je Horo nešto u rodu...Ali svaki put nas nasmije sa novim fazonima i novim cakama...La Alene,kad odlučiš da ćeš prodati bubreg za PA1X,javi mi da i ja svoga za M3...Pozdrav!
|
Moj bubreg i desni dio pluca(onaj nezapuseni)je na oglasima i na e-bay.
|
Opet vi reklame kacite. Ovo je zadnja opomena ili ste ban-irani sa foruma. Nego, kada je vec tema o Operativnim Sistemima pokrenuta, a vidim da ste profesionalac...koji aranzer bi ste nam preporucili PA1X ili PA800? koji je bolji?
|
Hihihi...#Adrijan-KorgPA80..idemo opet,rasprava je na vidiku!!!
Samo vas molim nemojte u ovoj temi... |
Pa vidite, posto su obadva dobra, najbolje "SIKIRU" uzet i oba na pola al po mogucnosti samo lijeve strane. Desne nemaju srca!
|
Ma znate šta je najbolje?Bar kako ja namjeravam da napravim sa kolegom Sinanom kad se vrati iz Crne Gore...Kupiš bei Midi klaviaturu,i jedan jaki Lap-Top sa DuoCore procesorom...Zatim staviš sebi virtualne Semplere,i virtualne Ritam mašine,poredaš patterne i sve urediš i ne treba ti ni PA800 ni PA1X ni ništa...Sve radiš preko Lap-Topa...Sad ako bude para još smo namjeravali kupiti Universal Touch LCD kojeg se da sprogramirati preko priloženog Software-a i tako bi na njemu klikali pojedine ritmove i boje...E sad ako nam ideja upali i ako bude para,obojica ćemo prodati naše PA1X i normalno nabaviti tu kombinaciju...Ako je neko s tim radio ili ako je nešto oko toga gnjavio slobodno se javite i istaknite svoja iskustva da se nebi zaletili prebrzo...Pozdrav!
|
#Alix...To ljudi rade odavno...mozes malo da prosurfujes po netu i da nadjes info...mislim da je to otprilike ta cena u rangu pa800 i pa1..kontaktiracu moje drugare koji vec rade sa tim stvarima,pa cu da stavim ovde,kako-sta...prvo pogledaj na globalnoj mrezi..!!
|
Zdravo svima.....
vozdra Alene nesto me muci molim te jel moze taj OS za BMW nesto me zeza kad ga upalim a inace sound mu je dobar samo neke dirke mu ne rade posto auspuf je semplovan. Kad bi i to uradio onda bio bi Genie :P hehehehehehe sevce |
Prodajem nove, kompletno instalisane, Commodore 64 DAW sisteme. Perfektno za zive svirke ili pustanja Matrica/MIDI fajlova. Specifikacije: OS: Commodore BASIC 2.0 Processor: MOS Technology 1.02 MHz RAM: 32MB - 1MB za color video Video Board: 16 Colors, PAL or NTSC Sound Card: Emu 0404 PCI, za najcisci zvuk Ukljuceni audio recording software: GoldWave LE v1.0 Cijena: 2100Eura WOW prosjecno 500Eura jeftinije od danasnjih top aranzera. Ostala jos 3 komada pa nestalo, zato pozurite Obratite se meni ili Vaxteru. Hvala *na cijenu dodati 25% drzavne takse. Ukoliko zelite USB prikljucke dodati 300Eura. |
pa1xpro
Ma jok, moj Commadore DAW nije tako zaostao pa da se veze sa MIDI klavijaturom, kad je to jos davno bilo. U Commadore-u je ugradjen CIJELI synth, pogledaj sliku: http://www.vintagesynth.com/misc/wasps.jpg . A pomocu onih gore malih dugmica kontrolises varijacije itd iz ritam sekcije. A uz ovo mozes dobiti i touch screen, pogledaj sliku: http://www.wtopnews.com/emedia/apima...7d552c8b84.jpg |
Za ovu drugu sluki cu traziti autorska prava. Pa ne mogu moje slike tek tako da se objavljuju, kako kome dodje :)
|
Jaoo Adrijane pobogu brate gdje nađe ti onaj sinth?Auuu majko moja baš takvog sam ja sinoć sanjo...Jao prijatelju ako za Boga znaš prodaj mi ga tako ti jaja...Jao đe me nađe pobogu brate pa sad mi se plače od veselja kad znam da taj sinth posotoji i da ga mogu kupiti...Imam da ti dam polovnu kravu,dvoje janjaca,malo starije kljuse bez zuba,pokvarena invalidska kolica,tačke bez gume,baciklo bez pedali,rogulje sa slomljenim jednim zubom i još šta bi se dalo naći iz moje vrjedne domaće kolekcije...Daj još jednom imaj srca druže,voljeću te do kraja života,ma čak ćeš mi i rođak biti samo mi prodaj taj sinth ako imalo znaš za poštenje i drugarstvo...A onaj Touch screen moram da kontaktiram Mr.Monkeya pošto vidim da ga neće prodati tek tako,pa da vidim kakve su njegove zahtjevke...Sve najbolje i čekam na odgovor...Pozdrav!
|
Alix, ne znam sta da ti kazem. Mnogo sam truda ulozio da bi napravio idealan DAW sistem. Mislim da malo nudis za ovakvo nesto. Samo da te napomenem da je i Mica Nikolic uzeo ovaj DAW i prezadovoljan je. Kaze da Portamento na DXu se ne moze ni u snu porediti sa novim DAWom.
Pristajem ako dajes bubreg, ali mora zdrav da bude. Izgleda da se bubrezi dobro krecu na eBayu :lol: |
|
Djesi Alene brate moj! Evo sad sam se vratio sa mora... Da vidis druze kako je jedna Chehinja lagano primila moj stari OS...laganini..(uh kad ce opet Juli) :wink:
|
:lol: :lol:
Ubacio sam jos neki stvari u OS. Narastu klaviajturi sise :lol: Sa dodatnim 50KG la graha imate upgrade. Elvire, jel presto sad brojat pare. Sad sam ti nastimo da samo uzima posto neznas sta ces sa njima! |
Ma, shta ce mu sise?
Stavi ti njemu magnet za dobre ribe, tako da ce se lako snadjemo za sise! ;) |
Ma zaboravio sam to navest! Iz njega "puse" spansa musica, al samo zene napali. To je standard!
|
Blatusan, ja bih uzeo 2 ta upgrade-a. To bi onda bilo 2 para sisa, tj 4 komaTa. Bice mi dosta, za pocetak.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:45 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org