![]() |
Rumba pa2x sa snimka??
pozz svima drugari...ima li mozda neko ovu rumbu sa snimka??? hvala
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/OFDJNXqpPbs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Ovo je koliko cujem ista rumba koju koristi i Misa Laguna.. Dobro zvuci... I ja bih voleo da je imam...
|
Pitajte Skorica, mislim da je taj muzicar njegov drugar, ili su cak i rod ili kumovi, nisam bas siguran... znam da sam negde video na youtube da su snimali nesto zajedno...
|
Milance kralju,javi se na PP :)
|
Da li ja mogu da dobijem tu rumbu, i da mi neko objasni kako da je sredi da radi ovako, imam pa 800, ali slabo znam da sredjujem ritmove kada ih skinem odavde sa sajta, hvala unapred.
|
ja sam se dopisivao sa ovog dusanom preko facebook-a,i on mi je rekao da pitam skorica kaze da on barata s tim i da ima sigurno,sad bilo bi lepo kada bi postavio on tu rumbu na download
|
Kolega nemanja_1982, mogao bi onda podeliti tu rumbu i sa ostalim clanovima, ako si vec odlucio nekom da je posaljes :) Za to postoji download centar.
|
nema tu rumbu kolega nemanja,poslao mi je set u kom je mislio da ima,ali nema te rumbe..proverio..poz
|
Hteo sam da pomognem stvarno,ali nazalost u tim ritmovima,nema te rumbe :(
|
hajde skore sad ti je podeli,posto kolega nemanja nema
|
Hajde,za to postoji download centar ;)
|
Da da mogao bi skoric da podeli to, ali on nece, mene je cak uklonio sa fejsa zbog tog pitanja, ali mnogo pametuje ovde... cekam da se on javi, ja cu uploadovati neke stvari svoje, ali on kaze da "rumba nije za sirenje,jbg", a ovamo kad neko nekome hoce da posalje privatno, prvi se javi da za to postoji download centar, krivo mi samo sto sam ja njega uopste dodao na face, kao da je neka faca...:)
|
I,kad pocnu ljudi da cicijaju na tako sitnim stvarima.Jaka stvar,ritam,boja,set,sempl pa da neda.Kao da daje ne znam sta.Pravi hriscani....
|
jel se vi to sprdate ili stvarno toliko tražite ovaj ritam?
|
Ja sam ubedjen da se ne sprdaju :-\
Sent from S3 |
1) Zašto iko misli da Nikola zaista ima taj ritam?
2) Zašto bi Nikola bio u obavezi da ga uploaduje, pogotovo kada se uzme u obzir da ga on nije pravio i da mu niko nije dao dozvolu da ga ovde postavi. 3) Neko bez uploada nema ni najmanje prava da bilo šta prigovara, a pogotovo da koristi pomalo teške reči i poprilično drzak ton! |
Mozda imam ja ali ne mogu da vidim snimak na mobilnom :P
|
Citat:
Drage kolege,zagrejte stolicu pa napravite samo nesto ako vec zelite da pametujete pa cete tek onda videti da li nesto zelite sa nekim da podelite ili ne. Ovako nemate nikakvo pravo da nekoga prozivate i da ga vredjate obzirom da vam covek nije nista nazao ucinio. |
Citat:
|
Hvala cika Neso na podrsci.
Sad cu i ja da se oglasim. Nema potrebe za prozivanjem momci, vas niko nije prozvao. @negovan Ti si uklonjen sa moje liste prijatelja zbog drugih razloga. Redovno si mi trazio da ti nesto saljem, da ti sredim klavijaturu (ko je meni moju sredjivao?), i na kraju si se na kraju ponasao toliko drsko, da sam te zbog toga uklonio. I da, onu cenu sam lupio zato sto ne zelim da prodam stanje iz svoje klavijature. Kad si procitao cifru, tvoja reakcija i odgovor nisu bas bili na mestu. Nije tajna, kolege, rekao sam 200 eura. Suluda cena, s obzirom da se danasnji setovi prodaju i za 2000 dinara. Onaj ko mi je drugar, koga sam upoznao i znam da me nece prevariti, ima moj set. Neconix je dobio moj set, dao sam mu ga zato sto je decko (gospodin :D) pre svega posten, covek od reci, a na sve to lepo je ugostio mene i moga oca jednom prilikom. Red je da mu se i oduzim. Kolege, nikad u zivotu nisam bio cicija, i uvek sam izlazio u susret kolegama, koliko sam mogao. Naravno, svako ima neka svoja misljenja i svoje licne stavove. Rumba se nece naci u downloadu, iz vise razloga. 1. Pre svega, ja tu rumbu nisam pravio, niti sam igde napisao da sam je MOJA, kao pojedini preprodavci na internetu. 2. I da sam ja napravio te ritmove, zasto bih ja svoj trud, okacio i delio drugima? Zasto pre 3 godine nije dosao gosn. ***** na sajt i okacio Ziju, ili sto nije dosao Edo Grand i okacio Sudo set kad su se pojavili? A pojedine kolege, zicarosi, bi mogle malo da vezbaju umesto sto traze tudji materijal. Pozdrav. |
Tako sam i ja davao setove od pa50 i govorio da nikom ne daju pojedinim likovima i dogodi se da moj set zavrsi ovdje na downloadu pod nekim imenom tipa muhamed.set ili ibro.set, a set sam tek htio da uploadujem kad kupim tyros3. Od tada ga ama niko vise nece dobit, bice ovdje na downloadu kao yu-midi.set. Tako da podrzavam Skorica u ovome sto je rekao. Ako je njegova volja da ne daje ritam, tako i treba biti. Ako hoce neko taj ritam, fino neka se javi autoru i nek plati, jer ovakvo prozivanje ovdje je krajnje bezobrazno i nekolegijalno.
|
Ne razumem onda zasto si lupio cenu, ako neces da prodajes set, ja sam te lepo pitao, A I MOGAO SI LEPO DA MI STAVIS DO ZNANJA DA NECES DA PRODAS SET, A NE TU OVAJ KOSTA 50e, A OVAJ ZA PA 2x 200 e????, ma daj bre, pod broj 1, ne znam te, da bih se svadjao sa tobom, a to sto si se ti tako poneo prema meni, nije bilo lepo, nema veze, uploadovacu ja i svoje ritmove iz klavijature, da vide ljudi da nisam neka budala ili cicija, meni je uvek bilo drago da pomognem nekome, i kraj sa moje strane...
@Dell ja sam ga prvo lepo pitao da mi posalje, rekao je da nece, sve je to ok, hteo sam i da mu platim to ako treba, ali ne decko je lepo rekao, cekaj cas, ae cao iz prijatelja, kao da meni mnogo znaci njegovo i moje prijateljstvo na fb-u... |
korg18
ovo je malo preradjena rumba sa vuki seta,koji je ovdje u downloadu za pa1x,ko nije probao vuki set neka proba jer je set stvarno lijepo uradjen eto toliko.
|
@Hvala puno kolega korg18
|
@korg18
Ova rumba nema veze sa vuki setom, ovo je rumba koju koristi, i koju je pravio, Misa Laguna. @negovan Nema potrebe za tenzijom. Ja sam stalozen i uopste se ne nerviram :) Vredjas. Nije lepo da ikog ovde nazivas budalom i cicijom, sa svojih 0 uploada. Opet kazem, stvar licnih stavova, ko hoce da uploaduje nesto, a ko nece. Svako ko je pitao da li je set na prodaju, dobio je odgovor da NIJE, a ti si me pitao, koliko bi kostalo da ti sredim klavijaturu. Ja sam ti cenu rekao, mislim da je ona dovoljno bila jasna da ti stavi do znanja da nista od toga nece biti :) |
Nikoga ja ne vredjam, niti sam za koga rekao da je budala ili cicija, ja sam rekao da vide ljudi da ja nisam, i nikola tvoja poruka je glasila AKO HOCES SET FULL ZA PA 800 50 e? to je to, dobicu ja rumbu uskoro, a upload ce se promeniti ukoliko nocas... Pozdrav za sve kolege
|
Da se razumemo, ja nisam preprodavac setova.
Prezentaciju jedinog seta koji sam licno koristio, i nije isprva bio namenjen za prodaju, sam okacio na youtube. Niti se igde reklamiram, niti me iko zna kao takvog. Ponavaljam, pitao si me koliko trazim da ti sredim klavijaturu. Dobio si odgovor :) |
Ja bih podijelio malo crvenih kartona ,
ovo prelazi u obicni bezobrazluk. Znate da nisam za silu ,ali treba se znati tko pije, a tko vodu nosi ovdje . Postovano sa mobilnog uređaja |
Licno da se ogradim,da me neko pogresno ne razume,nisam licno ni za koga rekao da je cicija ali ima nas takvih na zalost koji cicijaju na sitnim i ne toliko bitnim stvarima.I dize mi se kosa na glavi na takve,umesto da se pomazemo,druzimo.Pozdrav za sve ne sebicne forumase... ;)
|
Citat:
|
E bas to :)
Postovano sa mobilnog uređaja |
Ko vozi traktor,a ko otvara kapiju :)
|
Kuj trese sljivu, a kuj ceka u potok :lol:
|
Evo vam Rumbu, aman zaman, samo nek ne bude batine :)
http://yu-midi.org/forum/downloads.p...#axzz26ljFJb6V Ako je propusti moderator skidajte. Nisam ni ja radio ovu rumbu, al kad vec kruzi po internet i uzeo sam je dzaba, tako cu je i dati. A u svaki slucaj u download vecinom stvari koje postavljamo su tudje. Na onaj snimak na youtube pocinje sa Ending 1 pa sa Count in. |
@ Ace^:)^ :">
|
@Ace
Hvala puno kolega... |
korg18
pazite nesto dosta mi je vise vas pojedinih kolega koji pametuju oko pravljenja ritmova,jer vrlo dobro znam da svi ritmovi koji imaju ovdje vecina h koristi samo ih prepravi ili doda novi fill ili intro ili neki element izmjeni,a taj misa laguna je dosta skidao odavde sa neta i samo preuredio bubanjeve i elemente ritmova i ostalog,sto se tice dugo sam pravio ritmove i davao svakome i opet bi to uradio a 578 ritmova od juznog vetra imam sve bilo koju pjesmu od kojeg sam preradio sve na daretov bubanj tako da ste mogli da cujete dare snimke,nije o tome rijec,sve je isto i sve na istom kalupu,svi mi cujemo nesto novo medjutim sve je sa yumidi,ima ljudi koji su to pravili i znojili se da bi sad neko to prodavao,ja licno da radim set koji nema niko nebi prodavao a misa laguna prodaje svoj set,jer zna od cega ga je sastavljao eto toliko zahvaljujem se yumidi,da nije ovog sajta od 2004 i prije nebi mnogi ni radili dobre setova i zahvaljujuci mnogim kolegama koji su uploadovali i radili nesto za ovaj sajt pozdrav.
|
ovde kolega nije rec o tome ko je pravio a ko nije neki ritam.da li je neko neki ritam prepravio ili nije,nije ni to bitno.Ovde se radi o nepotrebnom prozivanju kolege koji ne zeli da podeli ritam sa ostalim clanovima foruma.Na kraju krajeva to je i on sam objasnio ovde u jednom od njegovih postova.
Zato mislim da si malo pobrkao loncice ovim tvojim postom ili zelis malo da rasplamsas temu. |
@korg18, još nisi nabavio tastaturu sa velikim slovima??? :rolleyes:
|
Evo da se ubacim u temu :) Sve prozivke i "rasplamsavanje teme"(sto rece Nesa) su se mogli izbjeci, da ste skinuli pjesmu daleko si ili onu zauvek tvoj koji imaju skoro pa sve iste elemente kao i ova rumba i napravili kombinaciju od ta 2 ritma isto bi dobili, pa vjerujem cak i bolje, na googleu ukucate dynami.x set i iz njega izvucete sempl distorzije (koji je po meni do sada najbolje urađen), i ubacite u ritam i problem je riješen... Eto, ja ne vidim nikakav problem, nego je uvijek bila ona parola "snađi se"... Svima veliki i masni pozdrav :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org