![]() |
Bas sa clapom i hey glasom
Jel ima neko bas kao sto koristi Joca da ima clap sa bubnja i treba mi bas sa onim zenskim govori nesto kao hey.
|
Imam ja ali za kontakt taj semple "hey" a imam i clap isto.
|
Nema problema oko formata, mogu konvertirati
|
Ako hoces mogu da uploadujem pa kad moderatori za download budu odobrili ti skini.
|
Moze, puno ti se zahvaljujem ;)
|
Nema na cemu, ubacio sam, samo da napomenem ma da ti to znas, trebalo bi na tim semplovima da stavis veliki release da bi svirao ceo sample bez prekida.
|
pa "clap i hej" se posebno dodaju na bas.postavis ih na lijevu stranu i mijenjas bass koji hoces.
|
Odmori malo Fantom. ;)
|
pozdrav kolege ja bas dugo trazim ova semplova mada claps imam treba mi samo hey za korg und KMP formatu pa ako neko ima neka postavi na download bio bih mu mnogo zahvalan
|
Citat:
|
@matejas87 ubacio sam ja to odavno, evo ti link...
http://www.yu-midi.org/forum/downloa...#axzz2VweDhis0 @tranzit ahahah ako nek' se odmara, zabrinuo sam se da se covek ne preforsira zbog skupljanja postova. :lol::lol: |
@narodnjak300 Hvala na tvom odovoru ali to sto si ti postavio je u WAV FORMAT a meni treba u KMP za korg triton ja sam probo vec da convertujem sa AWAVE 10,6 verzija ali nemoze nema taj format pa zato pitam ako neko ima neka posta na dowload i ako moze da konvertuje bilo bi super Hvala svima unapred
|
Srecno onda, ja mogu da konvertujem u kmp, nije mi problem ali dovoljno je sto sam ubacio sempl :), ko hoce neka konvertuje u sta mu odgovara... pozz
|
Dali je neko vec postavio taj 'hej' u Kmp fomratu....??
ako ne. ..kako mogu da konvertujem na macintosh?? pozz |
^^^^
Crossover > Awave ili digni Win u Virtual box pa tamo instaliraj Awave ,pa resavaj ... A ima i software za OSX zove se Audiofile.Engineering.Sample.Manager pa vidi samo dal podrzava .kmp |
najbolje je da se na tritonu uradi clap ili hej u drumkit-u, fabricki clap vec postoji u ROM memoriji, a hej se ucita kao wav. I onde se redja isti sempl na svaku dirku ;)
Послато са GT-S5360 користећи Тапаток 2 |
Dali je mogu da nece niko da nam pomogne da konvertuje to u KMP formatu za Korg Klavijaturu Bili bi puno zahvalni
|
Druze, zar nije bilo dosta pisano o tome?
Koristi pretragu malo... |
Pozz kolega sta da trazim kad nemoze nemamo taj program u orginalu i to sto skidamo je demo i zato nemoze ja sam zamolio ako neko moze da nam konvertuje bicemo zahvalni
|
Citat:
|
Evo ovo kolega ako moze za korg`a le ako mozes i Hvala ti unapred sve najbolje
http://www.yu-midi.org/forum/downloa...#axzz2VweDhis0 Dodato: Kolege ako niko nece ili nemoze daj recite nam kako da ih mi i koj free program bi na zavrsio program pa cu ja da postavin na download Dodato: Kolege vidim da niko nece ili nemoze da nam pomogne daj nam ondak recite koj free program zavrsio poso i ja cuz da postavin na download za svih nas |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org